Millosh_024 Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Da...moglo bi se reći "jao,pazi ga kako samo brzo sedi!!!" Quote
Fiery Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Ma svaka njemu cast na trcanju, ali moze to inventivnije. Bard Faustov stil mi se mnogo vise dopada. Jan Axel je vec druga klasa, on je daleko od samo bm bubnjara. Quote
Millosh_024 Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Jebiga, možda je stvar predrasude. Jednostavno treba shvatiti da nogama samo daje podlogu onome što radi rukama. Kao zvučni zid na koji onda prospe sve ono što mlati rukama. I možda se onda slušalac tu zajebe pa umesto da se skoncentriše na ručni rad, stavi u prvi plan rad nogu i onda mo normalno ide na živce monotonija jer ipak...koliko stilova i načina trčanja postoji!? Quote
kuruz Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Kad se vec pricha o bubnjarima...Ilija napustio May Result i oni dugo nece nishta raditi.. Quote
Fiery Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Jebiga, možda je stvar predrasude. Jednostavno treba shvatiti da nogama samo daje podlogu onome što radi rukama. Kao zvučni zid na koji onda prospe sve ono što mlati rukama. I možda se onda slušalac tu zajebe pa umesto da se skoncentriše na ručni rad, stavi u prvi plan rad nogu i onda mo normalno ide na živce monotonija jer ipak...koliko stilova i načina trčanja postoji!? Znas kako, kad rukama samo svira sesnaestine na cineli uz cetvrtine ili osmine na dobosu, onda se sveukupno dobije jedan vrlo monoton ritam. Jeste, ubaci sad tu i tamo prelaze, ali nije to to. Dupla pedala ima mnogo vece mogucnosti od prostog trcanja (uzmi za primer Night of the Graveless Souls, umesto monotonog "roll-a" na basu idu tripleti). Ima i trcanje svoje mesto, ali Trym preteruje. Quote
Millosh_024 Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 (edited) Slažem se...lepo si objasnio i sviđa mi se primer mada...šuštanje....ali eto isto tako i gitaristi preteruju sa prženjem tako da nisu bubnjari jedini. Basiste da ni ne spominjemo....a klavijaturiste... Uostalom,ako je produkcija sranje tu ni Animal iz Muppet Show-a ne može da pomogne. (recimo,kad si već spomenuo Emperor, na I.T.N.E produkcija NIJE loša i mnogo mi se sviđa kako je sve odsvirano iako su kasniji albumi tehnički savršeniji. A stare pesme su sranje snimljene i onda neko ne može da provali da je zapravo odlična kompozicija u pitanju.) P.S - E,da...jesi poslušao Live verziju "Night of the graveless souls"? Eto,tu svira,naravno, Trym....mada opet,live verzija je i zna se šta to podrazumeva ali opet je utisak da bez obzira na blastove,kojih u toj pesmi još i nema puno kao u nekim drugi...i činele dolaze do izražaja. A i gledati sve to kako izgleda... Edited February 9, 2005 by Millosh_024 Quote
Goxy Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Proscriptor,ako govorimo o tehnici A sto se tice razaranja bubnja a i tehnike boga mi, definitivno James Read(bradonja razbija) i Paulus Kressman iz jednog za vecinu nepoznatog benda,ali ovaj covek nije normalan.Kakvi blast bitovi Quote
Fiery Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 P.S - E,da...jesi poslušao Live verziju "Night of the graveless souls"? Eto,tu svira,naravno, Trym... Naravno, ali svira sa tripletima, kako je i Faust originalno odsvirao. U nekim drugim (npr. I Am the Black Wizards) je ubacio dupli bas gde ga nije bilo. Quote
Millosh_024 Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 Jedino me čudi što se nigde...ali BAŠ nigde...ne vodi rasprava o,ili da se bar spomene nešto along the lines of "najbolji black metal basista" Quote
Jah Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 Jel postoji komplet bubnjeva sa vise od dve pedale? Jel postoji bubnjar sa tri noge??? Quote
Angelystor Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 Taj mora da ima obilate prelaze Quote
Millosh_024 Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 Jedino ako ima IZUZETNO dugačak.... Quote
kasapin Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 kada bolje razmislim, stvarno ne bih mogao da ocenim ko je naj BM bubnjar... ima ih mnogo iz mnogo bendova, koji su odlicni... Quote
Misantrophil Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 horgh iz immortala a dobar je i ex bubnjar marduka Frederik anderson Quote
Misantrophil Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 sto se svi palite na tryma dobar je on ne kazem ja ali ima i boljih Quote
Millosh_024 Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 Ali nema onih koji su lupali u boljem bendu! Quote
Џрк Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 ja mislim da su bubnjari u BM bendovima u 95,6% slucajeva tehnicki "najobuceniji"... Quote
Hamsun Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 Tesko... Uzmi za primjer Tehnical Death. Quote
Millosh_024 Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Kako li si samo došao do tog procenta, 95,6?! Anyway,slažem se ali samo donekle. Da su brzi,brzi su toliko da bubnjaranjem ljušte tapete na 100 metara sa preponama ali Tool,Led Zeppelin,Queen...e,to su bubnjevi! Quote
RokateLi Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 ' date='19. 7. 2005, 00:03'] Tesko... Uzmi za primjer Tehnical Death. Slazem se za tehnical death...a grind moze svaki izdrzljivi debil da svira. Quote
WoI Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Slazem se za tehnical death...a grind moze svaki izdrzljivi debil da svira. ovo za grind je totalno istina Quote
Recommended Posts