Miilos Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 Ko je njima pravio muziku do 2000? Dosada živa. 1 2 Quote
HeLLsarma Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 Ko je njima pravio muziku do 2000? Dosada živa. John? Quote
HUMAN Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 Ma jok, pisao im je Mili, nego je nešto zauzet poslednjih petnaestak godina! Odlična nova stvar, apsolutno je nerealno očekivati da bend zvuči originalno kao 90-ih, ali i dalje prave sasvim dobre albume kojima se ne može ništa zameriti ako zaista voliš DM Quote
Miilos Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 Ma znam ja da je John, baš zato se i čudim da neko ko je napisao Mortal Throne of Nazarene može da snima ovakve pesme. Rekoh već jednom, pusti bilo koju pesmu, sa bilo kog albuma do 2000, svaki rif ti se ureže u mozak, pesme su pamtljive i imaju smisla, ovo posle smuti pa prospi. Neka mi neko pronađe 3 rifa sa svih albuma zajedno od Blasphemy na dalje koji mogu da se postave na onu temu ''najbolji rifovi'' i ja povlačim reč. 1 Quote
[Nocturno] Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 Uh, ne mozes tako gledati na stvari. Ne cini originalni rif dobar album. Vanquish i Dirges sjajni albumi. Jeste da sam veliki fan ovog benda (cak i klonova istog) ali tesko da izbacuju lose albume. Dirges i Infernus od Hate Eternala imaju po meni ubedljivo najbolje artworke zadnjih par godina, to je tek prica za sebe. Quote
Miilos Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 Moram brate, milion je albuma koji su stvarno vredni slušanja, tako da sve što je prosečno, dobro, pa čak i vrlo dobro, ide u korpu za otpatke. Mislim da sam u poslednjih godinu dana izbacio iz kompjutera 200 albuma koji nisu loši ali ima boljih. Prirodna selekcija. Quote
obsessed by cruelty Posted June 9, 2017 Report Posted June 9, 2017 Ko je njima pravio muziku do 2000? Dosada živa. lagano sam istripovao da se "dosada ziva" odnosi na muziku do 2000. a ne na novu pesmu al mislim se sta znam svasta ne voli covek Quote
Miilos Posted June 9, 2017 Report Posted June 9, 2017 Ma jok bre, da l' si normalan? Mortal Throne of Nazarene mi je možda i najbolji death metal album, a ni ostali ne zaostaju puno, pogotovo Diabolical Conquest i The Infernal Storm. Quote
HUMAN Posted July 13, 2017 Report Posted July 13, 2017 Dobra stvar kao i ona prošla, jedino što sem početka, liče ko jaje jajetu Quote
Demon Seed Posted July 29, 2017 Report Posted July 29, 2017 Ae pišite ako neko ima guide za Incantation setove na BA Quote
oʞɾoƃ Posted July 31, 2017 Report Posted July 31, 2017 "Stormgate Convulsions from the Thunderous Shores of Infernal Realms Beyond the Grace of God" Od ove pesme očekujem da bude epska makar koliko "Papyrus Containing the Spell to Preserve Its Possessor from He Who is in the Water". Inače, što se mene tiče, ako ceo album bude kao ove dve pesme, eto ga u top 10 ove godine lagano. Quote
VuČk0 Posted August 7, 2017 Report Posted August 7, 2017 (edited) Edited August 7, 2017 by VuČk0 1 Quote
HUMAN Posted August 10, 2017 Report Posted August 10, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=wvhIq1HWdMg Auuu stvarno strašna stvarčuga, jedva čekam album.. što će ovo biti jebačka DM godina, Suffo, Immo, Rude, Obituary, Paganizer, Resurrected, B. Hope.. ali osećam da će Incantation zadati završni udarac Quote
Miilos Posted August 10, 2017 Report Posted August 10, 2017 Album je već izaš'o, skini i uživaj... kad već ja ne mogu... https://mega.nz/#!d8hSVRRY!z9636rFAeKY4ddhgK0qpP59A3jSc7vjFOCnXZd_o-zI 1 Quote
Koroviev Posted September 10, 2017 Report Posted September 10, 2017 Konačno preslušao na miru, pa ovo je masakr! Dan Swano, Satana te veselio za produkciju! Ancient Arise apsolutna himna. 1 Quote
Demon Seed Posted September 10, 2017 Report Posted September 10, 2017 (edited) Ja sam ovaj bend gledao uzivo dva dana uzastopno 2006, pa onda dva dana uzastopno 2017, ima li neka medalja za taj achievement? Edited September 10, 2017 by Demon Seed 1 Quote
Grobodan Posted September 10, 2017 Author Report Posted September 10, 2017 Dobijes dlaku iz Kajlovog brka. Quote
Demon Seed Posted September 10, 2017 Report Posted September 10, 2017 (edited) Uvek me fasciniralo kakvi su doppelgangeri on i Chris Reifert Zaboravim povremeno da su to dva razlicita coveka Edited September 10, 2017 by Demon Seed Quote
HUMAN Posted September 11, 2017 Report Posted September 11, 2017 Konačno preslušao na miru, pa ovo je masakr! Dan Swano, Satana te veselio za produkciju! Ancient Arise apsolutna himna. Nisam ni znao da je on produciro, svaka mu dala, uradio čovek vrhunski posao, mogli bi neki bendovi (tipa Immolation) da obrate pažnju kako dobiti čistu, moćnu produkciju, a da ne zvuči tako sterilno, ispeglano ili pak previše krš-sirovo! Quote
Recommended Posts