Koroviev Posted September 11, 2017 Report Posted September 11, 2017 Njima je sve ploče osim prve dve producirao Paul Orofino, na njega sam imao primedbe samo na Failures, mada se ni od Majesty nije proslavio, tu počinju nevolje sa sterilnim zvukom. Providence je previše dobar da bi ti bilo šta smetalo, priznaj, priznaj. Quote
HUMAN Posted September 11, 2017 Report Posted September 11, 2017 E vidiš baš to mi i ide na qrac, Providence ne samo što ima sjajan zvuk, već je i sam materijal jedno šest puta bolji od K.Conspirasy albuma, mogli su lepo da sačuvaju tako dobre pesme za full-lenght, ovako smo dobili njihov ubedljivo najslabiji album. Failures jedna od najgorih produkcija, zvuk bubnja jebeni užaaas, nigde nisam čuo grdju duplu pedalu! Prva dva sasvim solidan zvuk imaju, od novijih mi najbolji zvuk imaju Shadows i Close, a i Cult i Majesty sasvim fino zvuče. Quote
Koroviev Posted September 11, 2017 Report Posted September 11, 2017 Bogumi je tako. Sad se vrćemo na Incantation. Quote
Koroviev Posted June 27, 2020 Report Posted June 27, 2020 Džoni se pred kapijama gerontološkog centra opredelio za politiku stabilnosti postave. Vozi. 1 Quote
HUMAN Posted June 27, 2020 Report Posted June 27, 2020 Doziva Čakija za spiritualno izlečenije 1 Quote
HUMAN Posted August 5, 2020 Report Posted August 5, 2020 Ufff baš odličan spot, a i stvar! I sad posle ovoga treba da pustim onu guzilu.. buhahahahaha 1 Quote
Milosh87 Posted August 20, 2020 Report Posted August 20, 2020 Evo ga novi Incantation https://mega.nz/file/KZQABSxC#2jbWJMc8N5Hiz8gNolsMw6bHVhPeuUQ0UE0F9KGNlV0 1 Quote
Koroviev Posted August 20, 2020 Report Posted August 20, 2020 Da si mi živ i zdrav, i da ti je prav. Quote
HUMAN Posted August 20, 2020 Report Posted August 20, 2020 Blagosloven bio😁 Auhhhhhh šta je ovo, isto jebeno veče novi Napalmci i Incantation Quote
Koroviev Posted August 20, 2020 Report Posted August 20, 2020 Ajme hita, Black Fathom's Fire... 1 Quote
[Nocturno] Posted August 20, 2020 Report Posted August 20, 2020 Odlican Incantation, nista manje nisam ni ocekivao. Quote
HUMAN Posted August 20, 2020 Report Posted August 20, 2020 1 hour ago, [Nocturno] said: Slusam upravo, vise cu pisati na odgovarajucoj temi. Inace, Incantation rip je uzasno tih, losa kompresija (srecom pa zvanicno izlazi sutra) E jeste pretih, nadam se da je do ripa.. inače album rastura Quote
Koroviev Posted August 27, 2020 Report Posted August 27, 2020 Evo Džonija intervjuiranog: http://www.metalstorm.net/pub/interview.php?interview_id=816 Quote
Grobodan Posted August 30, 2020 Author Report Posted August 30, 2020 Dobar standardno album za njih, cak mi se cini za nijansu bolji od prethodnika. Zanimljivo da je produkcija nesto cistija nego sto sam navikao kod ovog benda. I da, u sustini oni su ovakve albume redjali godinama ali niko ih nije toliko pominjao a sad su bas digli prasinu, da nisu postali.... ..... trendi? Quote
KazimKazim Posted August 30, 2020 Report Posted August 30, 2020 Meni jesu, pre ova dva albuma nisam vario skoro nista...trendi produkcia cuda cini Quote
HUMAN Posted August 30, 2020 Report Posted August 30, 2020 Što, da im nije radio recenziju onaj ćelavi sa cvikama što kara crnkinje, ili naslovna na Kerrangu?? Pa ljudi javljajte onda Talviju i Kuruzu da ih ubacuju na plejliste! Meni oni imaju čistu produkciju još od dveiljade i neke, a jebiga nekim ljudima treba čitava večnost da shvate šta je DM, a šta Behemoth.. Quote
Haos sam ja Posted August 31, 2020 Report Posted August 31, 2020 Produkcija ovog i prethodnog su dupe i oko. Ovde je sve kristalno čisto (možda i previše za njih ali meni lično ne smeta) a na Profane nexus lipti mast i prljavština. Quote
Recommended Posts