Routasydän Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 najbolji bend koji je ikada postojao RIP Sentenced Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Druze imas li link za pesmu tvoju imenjakinju jedino mi ona fali od Sentenceda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Nemam, ali posalji mi mail na pm i poslacu ti je. To je odlicna pesma, grehota je nemati je u svojoj kolekciji evo ga tekst, ako nekoga zanima Ikiroudasta Pohjolan maan nyrkki rautainen kohoaa Peto herää taistelemaan ja saalista raatelemaan Vastustaja kaatuu lokahankeen sohjoiseen Kerta kerran jälkeen pisteet jäävät pohjoiseen Verkko soi Kärpistä täyttyy jää Hornan kattilassa myrskyää Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen Jyske takorautainen Sisu, veri ja kunniaa Perämeri ja Pohjanmaa Moni nimensä kirjoittaa Raksilassa historiaan Vastustaja hyytyy kevään loskaan sohjoiseen Ja poika jäisen pohjoisen tuo pojan pohjoiseen Verkko soi Kärpistä täyttyy jää Hornan kattilassa myrskyää Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen Jyske takorautainen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 jbt danas citam jedan butcherian vibe iz 2005 i citam o sentenced kako se raspao,sav sam odjednom postao tuzan tokom citanja i da jedan takav bend prestane da bude ono sto bi trebao biti da je nastavio sa radom,mopgu zamisliti onu [ubliku koja je bila na oprostajnom koncertu,ja ne bih izdrzao,odmah bi zaplakao,i na kraju koncerta zavrsava pjesma The end of the road.... mislim sta reci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Eh da sam ja mogao da budem tamo, a i plakali su svi u publici, i na bini, jako tuzno. Meni je jako dirljiva scena sa kraja koncerta kada lik grli devojku koja place kao kisa, a njemu na ledjima pise citat Erna Pasaline.... jako tuzno, a pogotovo Sami Lopakka koji poslednju trecinu koncerta poriva oci sa kosom, sav se zacrveneo i nije uspeo da sakrije suze.....jako dirljivo i ISKRENO. Raspali su se na vrhuncu slave, nije im guzica zinula za parama i ja to CENIM I POSTUJEM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Iskreno, svaka im cast sto su otisli u stilu. Mogli su da palamude i da vrte jednu istu pricu jos dugo, ali rekli su sta su imali i cao. E sad, sto ih nikad ne videh live, ko me jebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 To i ja isto kazem, ali zato vu bar da vidim Poisonblack jednog dana, mada oni nisu ni blizu tako dobri kao Sentenced, ipak je tamo samo jedna petina benda i nema te harizme........... jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 E da, hvala ti mnogo za pesmu jos jednom, stvarno je dobra, vrtim je bogami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Sentenced je jedan od bendova koji je objasnio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 E da, hvala ti mnogo za pesmu jos jednom, stvarno je dobra, vrtim je bogami Nema na cemu, sve za ljude koji znaju sta je dobro Ako ti treba jos nesto slobodno reci. E da, ako hoces jednu bonus pesmnu sa reizdanja Down, zove se "No tomorrow"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 (edited) Imam. kazem ti - imao sam apsolutno sve sto su izbacili sem te pesme, sad je kolekcija cela. Bas ih dosta picim ovih dana, idu na ovo vreme valjda Edited November 15, 2008 by Grobodan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 ma crimson bre da pici ovih dana i da je banja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 ma crimson bre da pici ovih dana i da je banja. Ovo doba je idealno za slusanje takve muzike. Mene jesen asocira na pesmu "Dead leaves", bas idealno pesma docarava jesen i dolazak zime, mraza. A scenografija na Buried Alive mi je jako zanimljiva, golo granje bez lisca, sneg, led i hladnoca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Jes, dosla je jesen, pravo vreme za Sentenced, mada, svako vreme je za Sentenced, ali jesen je jesen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mari Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Slazem se. Muzika im jednostavno "mirise" na jesen/pocetak zime. Mmmmmm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Iskreno, svaka im cast sto su otisli u stilu. Mogli su da palamude i da vrte jednu istu pricu jos dugo, ali rekli su sta su imali i cao. E sad, sto ih nikad ne videh live, ko me jebe. Pa i nisu baš otišli, s obzirom da su angažovani u drugim projektima i bendovima. Otići znači potpuno se povući iz muzike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Sentenced je otisao iz muzike. Mogu clanovi benda sad da dube na glavi, ali Sentenceda vise nema. A glavna dvojica osnivaca su se skroz povukli i ne sviraju nigde, bave se sasvim drugim stvarima. Sad sam taman u kolima slusao Farewell, No one there, Drown Together..............aaaaaaa covece, jesen, zima, golo granje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mari Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 A sta mislite o KYPCK-u? "Fast russian doom from Finland." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Pa ves smo rekli dosta toga na temi KYPCK Sami Lopakka je tata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mari Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Aha! Pa nova sam, oprasta mi se, zar ne...? :) Indeed he is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Drago mi je sto ima jos ljubitelja lika i dela cika Lopakke Obozavam KYPCK, a tamo je bukvalno pola Sentenceda, Sami Lopakka, Sami Kukkohovi i roducent a sada i bubnjar Hiili Hiilesmaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 kursk je u sustini, olicenje tog finskog humora, koji je mnogima tezak za kapiranje, dok se jeli ne naviknes....a obzirom na to da finci imaju sta da kazu o rusima, istorijski gledano, ije ni cudo da postoje takvi tripovi. sad ce ruotasydan da kaze da sam otkiro toplu vodu ovom izjavom, ali za neupucene valja malo obajasnjenja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Jako lepo objasnjenje, slazem se u potpunosti. Njihovi odnosi su jako komplikovani i treba bti malo i upucen u celu tu pricu da bi se skapiralo. Inace ja jako volim ta njihov "hladni" smisao za humor, taj crni humor, i umece da se napravi sala i na sopstveni racun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Pa i nisu baš otišli, s obzirom da su angažovani u drugim projektima i bendovima. Otići znači potpuno se povući iz muzike. Sentenced kao institucija je zavrsen, a clanovi nek rade sta hoce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 nemoj da se uzbudjujes matori, princ je lik koji bi na opasku "zemlja je okrugla" izjavio nesto tipa: "znate, bas i nije, ako planine i kotline na njenoj povrsini uzmemo da su minimalna odstupanja od oblika lopte"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts