Routasydän Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 I meni isto. A posle slede Creep pa White wedding Quote
Ајлин Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 linkovi za pupka http://www.youtube.com/watch?v=fKbPJ7dBzQo ovo pogledaj ville cmizdri kao malo dete. closing up gig. http://www.youtube.com/watch?v=oY3PFySufFw evo ih 3.45-4.02 odličan spot baš onako u njihovom stilu to ti je s matorcima Quote
PuPaK Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 linkovi za pupka http://www.youtube.com/watch?v=fKbPJ7dBzQo ovo pogledaj ville cmizdri kao malo dete. closing up gig. http://www.youtube.com/watch?v=oY3PFySufFw evo ih 3.45-4.02 odličan spot baš onako u njihovom stilu to ti je s matorcima Ovaj live snimak obelezava njihov kraj,preiskresno! Spot je boles doar! :rockdevil: Quote
WindrideR Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Jedan od najboljih metal spotova koje sam ja gledao! Quote
Shamandalie Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Da, da, bese to mnogo dobar bend... Quote
NatashaNS Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Mene je jako zarazila ona njihova 'Killing Me Killing you'. Bas je dobra pesma! Samo, text je pesimistican i ne svijda mi se, al' ok, pesma je zarazna, tako da i nema veze. Zanemaricu text. Quote
WindrideR Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 A kakve ti textove ocekujes od benda kao sto je Sentenced??? Quote
NatashaNS Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 (edited) Pa ono, sta ja znam kakve oni imaju textove, nisam ih bas citala. Tacnije receno, nemam pojma. Al' 'Killing Me Killing You' mi se jako svidela. Imam samo album na kom je ta pesma i nije los, al' moguce da cu skinuti i ostatak da cujem. Edited January 8, 2009 by NatashaNS Quote
Prisoner of Dreams Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 па текстови су суштина Sentencedа, зато их сви волимо толико Quote
Ајлин Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 @natasha, u tom slučaju pripremi se na još takvih tekstova. Quote
NatashaNS Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 (edited) Ma ok, nema veze za textove. Ok ako su takvi kakvi su. Trudicu se da ne obracam paznju na njih. Meni se muzika svidja. Edited January 8, 2009 by NatashaNS Quote
Routasydän Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Moras da obracas paznju na tekstove, oni su smisao i dusha Sentenceda, a nemoj samo plitko da ih gledas, svi oni imaju dublji smisao, ima tu i jako puno crnog humora, ne shvataj bas sve suvise ozbiljno. Natasha, skini Funeral album, svidece ti se siguran sam Quote
Routasydän Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 E da, Natasha, obavezno poslusaj bend "Poisonblack" ciji je frontmen i osnivac pevac Sentenceda Ville Laihiala, a recimo kreni od prvog albuma "Escapextasy" siguran sam da ce ti se svideti. Mjuza je slicna kao kod Sentenced, samo sa mnogo laganijim tekstovima koji su nekako vise sa ljubavnom tematikom Quote
Ајлин Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 sentenced i type o negative imaju sasvim dovoljnu dozu crnog humora i zajebancije u tekstovima za moj ukus Quote
Routasydän Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Ja obozavam taj severnjacki smisao za humor, taj crni humor, a Sentenced obilluje takvim tekstovima, pogotovo od kako je glavni tekstopisac postao Lopakka Quote
Ајлин Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 samo ville ponekad ume da isforsira glas da peva dublje nego što može, al ajde oprošteno mu je tekstovi i muzika ih vade Quote
Routasydän Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Ja cak volim i to Villeovo foliranje, ponekad falsiranje, svidja mi se sto su ostavili i te falseve na Buried Alive, da bude sto vise prirodno, realno, sa mnogo emocije i bez pretvaranja. Najiskreniji bend na svetu svih vremena. A i povukli su se kna vrhuncu slave, kada su mogli da zaradjuju mnogo para, ali nisu zeleli, osetili su da je dosta i razisli se u miru i bez skandala. Svaka cast za ovo! Kamo srece da se i Metallica i ostali "velikani" ugledali na Sentenced i povukli se u vreme kad su bili na vrhu, danas bi svet o njima imao mnogo lepse misljenje Quote
Ајлин Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 mislim da je sentenced imao neki drugi razlog a lepo upakovao ovo u etički paketić sa mašnicom to je samo moj gutfeeling, možda grešim ali svejedno je fair enough. Quote
Routasydän Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 verovatno je imao jos mnogo razloga, a svi su naveli kao razlog zasicenje, ali u svakom slucaju svaka im cast, nije bilo najvecih hitova i slicnih komercijalnih sranja Quote
WindrideR Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Ma bice i best off. Mora da bude za takav bend, me zavisi to od njih, vec od izdavacke kuce. Quote
Routasydän Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 To je tacno. Momci iz benda su se vec oglasili i rekla da ako se ikad pojavi neki best of da to nema veze sa njima jer izdavacka kuca ima pravo na to Quote
Mari Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Ja cak volim i to Villeovo foliranje, ponekad falsiranje, svidja mi se sto su ostavili i te falseve na Buried Alive, da bude sto vise prirodno, realno, sa mnogo emocije i bez pretvaranja. Najiskreniji bend na svetu svih vremena. A i povukli su se kna vrhuncu slave, kada su mogli da zaradjuju mnogo para, ali nisu zeleli, osetili su da je dosta i razisli se u miru i bez skandala. Svaka cast za ovo! Kamo srece da se i Metallica i ostali "velikani" ugledali na Sentenced i povukli se u vreme kad su bili na vrhu, danas bi svet o njima imao mnogo lepse misljenje Amen to that. Quote
Funeral Posted February 8, 2009 Report Posted February 8, 2009 Sentenced je po meni jedan od najboljih,najiskrenijih bendova!!!!!!! Raise the gun, take aim and shoot me Put a bullet through my head Consider us dead Raise the gun, take aim and blow me away Squeeze the trigger, free the lead Consider us dead Quote
Grobodan Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 O jebem ti, ja tek pre par meseci nabavio Buried Alive DVD (hvala Black desire-u)... Nemam reči. Setlista za seču vena, izgled bine, svirka, publika vatrena ali odmerena, gostovanje Jarve, Ville u pravom elementu ... sasvim sigurno jedna od najboljih svirki koje sam gledao ikad, pravi kraj za pravi bend. Quote
Recommended Posts