Ајлин Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 sinoc meni jedna cura govori protiv Sentenceda.. ja joj reko bolje da te Routasydän ne cuje, kad ona: A I ON JE FASISTA KO I ONI ! ma nema ona pojma juče ... nabila ipod u uši sunčane naočare na nos naravno odvalila sentenced i prolazim na tik pored koleginice koja me zove i doziva i zove na mobilni ... ništa... ubila me od zajebavanja danas... morala sam kafu da platim da se iskupim... heh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Najjači albumi su Down i Frozen. Najbolji zvuk su imali tada, posle su se malo iskomercijalizovali, po ugledu na ostale Fince. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Najjači albumi su Down i Frozen. Najbolji zvuk su imali tada, posle su se malo iskomercijalizovali, po ugledu na ostale Fince. I ja obozavam ova dva albuma i ovek ih zajedno snimam na mp3 player Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funeral Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Funeral!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopOfTheMorning Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Funeral definitivno. Iako nema pesmu kao " Sun Won't Shine ", jbg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taniusha Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Da, i meni je Funeral nekako najdrazi, ali End of the road vise ne smem da slusam... Posle mi ceo dan naviru slike sa onog snimka oprostajnog koncerta gde Ville place... UH! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Sikopao sam jedan stari video, podseca na ovo vreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Oooo čika Rutas, pa gde si ti! Frozen, a? Mislila sam da ne voliš ove njihove kako ste ih nazvali gore emo pjesmice. Samo dždž Amok itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Ja volim sve Sentenced pesme, osim mozda sa prva dva albuma, ne prijaju mi bas mnogo, od albuma na kojima je Jarva na vokalu volim samo AMOK, a albumi sa Villeom na vokalu su svi odlicni! I nisu to emo pesme, to je nesto totalno drugacije, tuga, seta, melankolija kakva je svijstvena samo severnjacima, plus odredjena doza crnog humora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 A od kada su ti zakazali senzori za zajebanciju, brale? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Od kako sam odlucio da izbegavam veceru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Знала сам да нешто није у реду чим ти слушаш баладе, хехе Узгред, сад сам била на сајту, имају супер неки мерч, али кад кликнеш на линак нема њи'овог мерча у продаји... сунце им калајсано. А баш сам напунила Мастерс и данас нешто куповала са њојзи.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Ma to Sami Lopakka reklamira svoju firmu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Sikopao sam jedan stari video, podseca na ovo vreme U jbt, ima li negde citav nastup? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 U jbt, ima li negde citav nastup? Trazio sam, ali ne mogu da nadjem nigde Ako neko od vas nadje neka kaci link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 The surviving members of the long-defunct Finnish band SENTENCED have issued a new statement regarding the passing of the group's former guitarist and main songwriter, Miika Tenkula, who was found dead at his home on February 19, 2009. He was 34 years old. The statement reads as follows: "To stop rumours about Miika Tenkula's cause of death, his family wishes to state the following: Miika had a genetic heart condition and died from a sudden attack at his home on February 18, 2009. For those wondering where Miika is buried, his grave can be found at the Kirkkosaari cemetery in his hometown Muhos, Finland." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Ne znam sa kog je to DVD-ja i da li je uopšte sa nekog zvaničnog izdanja? Ovo verovatno imaš Rutase? http://www.freshwap.net/forums/music/14777...dvd-2006-a.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Ne znam sa kog je to DVD-ja i da li je uopšte sa nekog zvaničnog izdanja? Ovo verovatno imaš Rutase? http://www.freshwap.net/forums/music/14777...dvd-2006-a.html Naravno da imam, to mi je omiljeni DVD koji imam u kolekciji, narezao sam u nekoliko primeraka i odlozio na razlicita mesta da mi se slucajno ne osteti neki a ja nemam zamenu. U svakom slucaju hvala za link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 C c c I ja svašta pitam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=FgFPURXRmSw mislim da je ovo Italija Monza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Ako nekog zanima link za Frozen sa 4 bonus pesme verovatno ste ih culi, ali ja volim to da imam na jednom mestu pa eto... Creep Radiohead cover Digging The Grave Faith No More cover I Wanna Be Somebody W.A.S.P. cover House Of The Rising Sun Animals cover ne treba pass, rip je neki vbr Frozen with bonus a sto se tice buried alive dvd-a, mislim da sam ga odgledao jedno 5-6 puta naravno tu ne planiram da stanem (tako da je vrlo pametno imati to u nekim zalihama ) svaki put sa stepenom najezenosti koze izmedju 70-80% (povrsinski i vremenski) taj dvd se jednostavno mora imati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taniusha Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 (edited) a sto se tice buried alive dvd-a, mislim da sam ga odgledao jedno 5-6 puta naravno tu ne planiram da stanem (tako da je vrlo pametno imati to u nekim zalihama ) svaki put sa stepenom najezenosti koze izmedju 70-80% (povrsinski i vremenski) Ti jos dobro prolazis sa samo 70-80% posto najezenosti Ja se toliko istraumiram svaki put kad to gledam, pogotovo End of the road... UH! Ali nekad stvarno mislim da sam mazohista Edited June 30, 2009 by taniusha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Ti jos dobro prolazis sa samo 70-80% posto najezenosti Ja se toliko istraumiram svaki put kad to gledam, pogotovo End of the road... UH! Ali nekad stvarno mislim da sam mazohista Ja sam mislio da sam ja covek koji voli Sentenced najvise na svetu, ali izgleda nas je dvoje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Ako nekog zanima link za Frozen sa 4 bonus pesme verovatno ste ih culi, ali ja volim to da imam na jednom mestu pa eto... Creep Radiohead cover Digging The Grave Faith No More cover I Wanna Be Somebody W.A.S.P. cover House Of The Rising Sun Animals cover thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Ovo je remaster albuma, a ja nikako ne mmogu da nadjem Frozen za japansko trziste, e za to bih bio jako zahvalan ako bi neko iskopao linak. Mnogo je bolji vokal, odnosno vise mi se svidja. Mislim da ima i Frozen i Down za japansko trziste. E da, jako mi se svidja ona bonus pesma na Down - "No tomorrow" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts