Prisoner of Dreams Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 e blago tebi i jel dobar? Quote
my heart is...slowing Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Imam 1.dvd gde je koncert i prosto razvaljuje Sta ima sve na drugom?Solicitor ima oba Quote
Prisoner of Dreams Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 jel bi mogao neko da mi nareze dvd buried alive, za postenu cenu ili neku razmenu? Quote
tovar Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 hocu oba, mogu da narezem svasta nesto, a mogu i da platim, pa kako vam volja. sibnite mi pp. Quote
DragonHeart Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Zar nemate nikog ko ima u vasim gradovima ovaj DVD, nego mene cimate Quote
Bata Trokrilni Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Sad imam ceo opus, osim albuma na kome je pesma The Suicider. Mnogo dobar bend. Quote
Bride Of Darkness Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Sad imam ceo opus, osim albuma na kome je pesma The Suicider. Mnogo dobar bend. Znači, fali ti "Frozen"... Quote
DragonHeart Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 "Frozen" je uz "Down" njihov najbolji album. Quote
furija Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 (edited) Uh, ovaj DVD je fenomenalan, predobar oproštaj od publike, lijepa atmosfera, odlični efekti, odabir pjesama... Intervju, pa tour - druženje, interesantno za gledat i da nisi fan Sentenced-a. Ville je prostak, kao i uvijek, jbt. zgadi mi neke scene. Fina scena, Ville se raspekmezio na kraju koncerta, baš spektakularan kraj, uze peškir, zabaci ga preko ramena, suze mu u očima i napusti binu, a ovi nastave svirat'. Kul. Publika... Uh, publike se ne sjećam baš, znam da ih je bilo krcato, da su plakali na kraju, i da su pjevali naravno... A sad ne znam jesu li bili u ritmu i to, mada je Ville malo gubio glas na nekim zahtjevnijim pjesmama, al' Bože moj, alkohol radi svoje. Uglavnom, fenomenalan koncert, prijatan! M' da, nek je Ville 15 puta pljunuo na binu. Da, brojala sam. Edited April 9, 2007 by furija Quote
my heart is...slowing Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 Ma dvd je predobar!A tek one gestikulacije Ville-a za vreme Sun Won't Shine Bili su veliki bend,i uvek ce to ostati Quote
furija Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 (edited) Ma odličan bend, čak mi je i ona prva faza s prvim pjevačem dobra... Mada je, iskreno, meni dosta vremena trebalo da se naviknem na ovaj bend. Na glas, na gitare, uopšte muziku. Al' eto, prođe izvjesno vrijeme, pa ih opet čujem i tako legnu vremenom. I da, žao mi je što su se raspali, mlad bend bio, mogli su još dogurat', al' opet, da su izdali kojim slučajem lošiji album ne bih tako rekla, zato neka njih ovako. Legende! Edited April 9, 2007 by furija Quote
my heart is...slowing Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 Imaju fenomenalne citate na bookletu ovog dvd:"WE DIE ONLY ONCE,AND FOR SUCH A LONG TIME"..to je bilo to od Sentenced-a Quote
Solitude Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 (edited) Nemam zamjerke na DVD,zaista sam dirnut,bili su i ostace legende! Edited April 29, 2007 by Violator Quote
将軍 Bleskimon Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 (edited) Jbt koliko mi je zhao shto je kraj The Funeral Album je perfektan. Slusham ga 100ti put May they rest in peace Edited May 14, 2007 by Bleeding_Skies Quote
Bata Trokrilni Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 Odgledao sam Buried Alive. OK je, ima dosta pesama, samo su mogli malo drugačiji izbor da naprave za kraj. Fale Killing Me Killling You, Blood and Tears i Her Last 5 Minutes. Sa tim pesmama, bio bi to savršen koncert. Quote
将軍 Bleskimon Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 WHAT THE FUCK !? Nema Killing me killing u i Her Last 5 Minutes !!!!??? Pfffffffffffff Quote
StarbreakeR Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Nemam DVD i nikako ne mogu da ga nabavim, sto me mnogo nervira... A mnogo mi je zao sto se bend raspao...bio je jedan od vodecih na sceni!!! Quote
WindrideR Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 Odlican DVD! Gitare su malo tise s vremena na vreme a vokal (koji inace i nije bash ispao najbolje) je preveise pojacan. Nikako mi nije jasno zasto nise svirali Killing Me Killing You i Her Last 5 Minutes kada su im te pesme obelezile karijeru Inace je koncert zamisljen vise kao film, i uradjen je da izgleda tako. Bonus DVD je takodje super. Mislim da je ovo jedan od retkih dvd izdanja za koje smem da kazem da nije dodatno nasnimljen u studiju. Quote
Routasydän Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Nemam DVD i nikako ne mogu da ga nabavim, sto me mnogo nervira...A mnogo mi je zao sto se bend raspao...bio je jedan od vodecih na sceni!!!Veoma je lako nabaviti ovaj DVD ukoliko imas barem malo kvalitetniji internet. Skini programcic eMule i u polje pretraga ukucas Sentenced buried alive i ako hoces DivX izaberes dole opciju video, a ako hoces DVD onda izaberes CD Image. Imas oba DVD/CD-a, ja sam skinuo Inace bolje da su se raspali na vrhucu slave nego da se posle brukaju kao na primer Metallica. Pevac Ville Laihiala ima svoj bend Poisonblack, ali nije ni blizu tako dobar kao STCD, ali ipak je lepo ponovo cuti Villeov glas, uskoro izdaju treci album A gitarista Sami Lopakka svira u bendu koji se zove "KYPCK", pesme su na ruskom jeziku, jedva cekam da izadje prvi album da cujem kako to zvuci. A pored toga otvorio je firmu Northern Tribe i bavi se garderobom....Bubanjar Vesa Ranta je suvlasnik kafica u gradu Oulu u kome je izlozen sanduk koji su nosili na poslednjoj turneji. Bassista Sami Kukkohovi sad svira gitaru u bendu Solution 13Jedino za Miika Tenkula ne znam nista.. Odlican DVD! Gitare su malo tise s vremena na vreme a vokal (koji inace i nije bash ispao najbolje) je preveise pojacan. Nikako mi nije jasno zasto nise svirali Killing Me Killing You i Her Last 5 Minutes kada su im te pesme obelezile karijeru Inace je koncert zamisljen vise kao film, i uradjen je da izgleda tako. Bonus DVD je takodje super.Mislim da je ovo jedan od retkih dvd izdanja za koje smem da kazem da nije dodatno nasnimljen u studiju.Meni je jedino zao sto nisu svirali "Routasydan" ipak je to jedina pesma na Suomi jeziku, a publika u Finskoj je definitivno zasluzila da cuje i tu pesmu, a koncert su mogli da otvore sa "Oi maamme Suomi" umesto sa adagiom Quote
Bata Trokrilni Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Ti reklamiraš eMule na svakoj temi. Quote
Routasydän Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Ti reklamiraš eMule na svakoj temi. pa na svakoj temi vidim koliko se ljudi muce da skinu nesto sto vole...samo zelim da pomognem Quote
Bata Trokrilni Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Možeš da pomogneš samo onima sa velikim protokom. Quote
StarbreakeR Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 pa na svakoj temi vidim koliko se ljudi muce da skinu nesto sto vole...samo zelim da pomognem Ma super je to, imam ja eMule...ali imam jos 800mb slobodnih pa vidi... Enivej nabavio sam DiVX rip koncerta, i stvarno sam bez teksta...stvarno mi je zao sto su se sahranili... Quote
Recommended Posts