Zazidar Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Aham, gledatju da skinem odnekud kad uzmem sledetji put flat . Quote
Elldamar Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Heheehehh aj upo neku paru da reunion ne gine !?! Brate,Sentenced je to...nisu to pozerski Death Metal bendovi chiji reunioni nichu kao pechurke posle kishe Quote
DragonHeart Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Mozda je Frubi mislio da naprave reunion za Legacy fest Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Sta cemo da radimo sunce ti ako ovi vasi krenu da se okupljaju :)buahhahahah ))))))))))))))). Garant se SENTENCED okuplja ! Imam neki osecaj... Quote
Routasydän Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Sentenced se ne okuplja, niti ce ikad vise! To mogu da garantujem. A najblize okupljanju ce verovatno biti zajednicki bend Vese i Miike koji ce uskoro formirati. Trebalo bi ocekivati da bude fantastican, pogotovo sto je Mikka poznat po pisanju fantasticne muzike. A inace u "KYPCK" sa Lopakkom svira i Hilli Hiilesmaa, njihov producent, odnosno covek koji je producirao poslednja tri albuma STCD. Znaci svima ponovo preporucujem DVD "Buried Alive" imate dobar torrnet na rockbox torent sajtu. Quote
Bata Trokrilni Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Počeo sam da ih slušam tek nakon što su se raspali, ali bih svejedno voleo da se okupe ponovo. Quote
Routasydän Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Evo ovde mozete skinuti 4 zanimljiva spota http://www.sentenced.org/v3/main.html Pozdrav Quote
Bata Trokrilni Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Nabavih i Frozen. Najjači album, definitivno. Samo što ne znam zašto toliko hvale pesmu Grave Sweet Grave, kad ima nekoliko boljih od nje. Quote
Routasydän Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 ja obozavam sve albume na kojima peva Ville, ali ipak mi je nekako Crimson najdrazi, obozavam taj album Quote
ZmYchE Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 CELA DISKOGRAFIJA, NAŽALOST sve su rapidshare linkovi, ali možda nekom nešto fali i treba: Sentenced - discography Quote
Routasydän Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 CELA DISKOGRAFIJA, NAŽALOST sve su rapidshare linkovi, ali možda nekom nešto fali i treba: Sentenced - discography Hvala puno, ja imam celu diskografiju, a jos sam pre neki dan na torentima nasao sve to isto samo u FLAC formatu sto me je obradovalo veoma Drago mi je sto jos uvek ima ljudi koji vole STCD Quote
Talvi Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Naravno da ima, nema sanse da ih tako lako zaboravimo... Quote
Routasydän Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Naravno da ima, nema sanse da ih tako lako zaboravimo... To majstoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
Bata Trokrilni Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Ja sam poskidao neke EP-je koje nisam imao. Quote
Bata Trokrilni Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 The Trooper i Love and Death. Quote
Talvi Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Da, da, legendarni The Trooper za kojeg svi misle da su ga snimili C.O.B... Quote
Routasydän Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Slusao sam The Trooper u izvodjenju Laihiale i nije ni malo zanimljiv kao kad peva Taneli Jarva, Nepenthe takodjer. Quote
Talvi Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 (edited) Jarva-in glas vise odgovara Trooper-u kao pesmi, bas zato sto je grublji... A sto se tice Nepethe, pa, nekako mi prirodno dodje da svako bolje peva svoje pesme... A zamisli tek Jarva-u da peva npr. No One There... Edited December 27, 2007 by Talvi Quote
kuruz Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Ја од Sentenced волим једино први албум... Quote
Routasydän Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Jeste da svako bolje peva svoje pesme, ali nije to pravilo. Evo recimo kod Amorphisa bolje peva Pasijeve pesme nego on sam A cak i one stare pesme sa growl vokalima bolje zvuce kad ih Tomi peva Quote
hidden Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Sentenced\1998 - Frozen\16 House of the rising sun (Animals cover) Quote
Routasydän Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Vrh pesma, ali ima je samo na digipack izdanju albuma. Fantasticna obrada, zvuk razbija, Ville je otpevao fantasticno, a i svidja mi se ono na kraju kada se cuje zvuk otvaranja cepa sa nove flashe i pijani glasovi u pozadini Quote
kuruz Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 E, coveka... Pa kako? Zasto? Зато што је тај албум блекчина. Quote
Recommended Posts