Jump to content

Recommended Posts

Posted

Senteced mi je jedan od omiljenih bendova.Svih pet albuma koje sam slusao su fantasticni.

Poslusaj i sesti neces pogresiti. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Posted

Senteced mi je jedan od omiljenih bendova.Svih pet albuma koje sam slusao su fantasticni.

Ali,po kvalitetu se ipak izdvajaju Frozen i Down.

The cold white light mi je u pocetku bio ok.Posle recimo 8. slusanja sam rekla:"Da li ovi mamlazi vode mrtvu trku sa HIM-om?"E,posle n-tog slusanja zakljucila sam da im je ovo jedan od 3 najbolja albuma.Zatim sledi Crimson,i na kraju Amok.Krivo mi je sto nigde ne mogu da nabavim i prvi album.

Posted

bwah...glupi mp3 bez tagova!imam vec duuuuuuuugo gomilu pesama a nemam pojma s kojih su albuma............

ali Dead leaves sa Frozena(jel'?)...uh kako me ta pesma.......uh......i josh mnoge njihove....zaista...bash ih gotivim.....

Posted

Da,Dead leaves je sa Frozen-a.Nego,jedan savet:NE KUPUJTE SENTENCED MP3 DISK!!!Morate svaki album posebno preslusati i obratiti paznju na svaku pesmu(da ne pricam o ucenju pesama napamet)!

Ako je nekome potrebna pomoc za svrstavanje pesama,neka mi javi na pp.Inace,najbolje sa Frozen-a su po mom misljenju Farewell i Drown together.

Posted

zvuče ko HIM kad bi svirali metal smile.gif

nije loše, ima dobrih pjesama, ali previše u ofucanom HIM love metal fazonu :mrtav: :mrtav:

kao što rekoh Poisonblack su mnogo više u metalu nego HIM, pa svima koji slušaju HIM preporučujem da se manu tog smeća, nek slušaju Poisonblack biggrin.gifa: biggrin.gif muzika je kvalitetna, momci znaju da naprave vrlo dobre melodije, muzički zrelo i pametno... produkcija odlična, sve je na svom mjestu... ne sviđaju mi se pretjerano, ali eto ako volite takvu muziku više nego preporučujem

poslušaj "Love Infernal", ta pjesma je najbolja biggrin.gifa:

http://mp3.centurymedia.com/Poisonblack_Lo...scapexstacy.mp3

• 3 weeks later...
Posted

Definitivno nema loseg Sentenced albuma. TCWL je pomalo sladunjav, ali moze da prodje...Da ih nisam slusao u "osetljivim" godinama, verovatno bih bio cool tip...

Ovaj smiley tako sluzi svrsi :cry:

Posted

Zasto sladunjav?TCWL je odlican album,i bas mislim da je cak malo bolji od Crimson-a.Inace,naravno da su svi albumi dobri;ovde se raspravlja samo o nijansama. :wink:

"Osetljive godine",a? :twisted:

• 3 months later...
Posted

ne znam da li je i ranije bilo reci o ovom fenomenalnom finskom sastavu,ali nema ni veze...

ima li ovde fanova ovog benda? vase misljenje o njima? omiljene pesme...?

inace jedan od mojih omiljenih,i po meni jedan od najboljih bendova na ovoj zamrloj planeti...pre svega jer sviraju (pevaju) o necemu kroz sta su mnogi od nas prosli i propatili,o onome sto je gotovo i onome sto ce tek doci na nasem putu...ocaj,depresija,izgubljene ljubavi...

u svakom slucaju,ukoliko uzivate i u isto vreme polako umirete smile.gif u ovoj jesenjoj melanholiji i sivilu,poslusajte Sentenced,idite do kraja...