WindrideR Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Svaki put kada pustim taj dvd ili samo End Of The Road sa tog koncerta, osetim neku vrstu postovanja kao na groblju, tugu i neizbezno, smrt. Quote
Routasydän Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Naravno, to su ljudi koji nisu prokletinja kojima zeva dupe za parama, zasluzuju svako postovnje, a muzka im je krajnje iskrena i iz srca i ja ih jako postujem i volim zvog toga. Quote
Grobodan Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Svaki put kada pustim taj dvd ili samo End Of The Road sa tog koncerta, osetim neku vrstu postovanja kao na groblju, tugu i neizbezno, smrt. Pa End of the road je savršena i na albumu, mračan početak pa onda ona melodija na kraju koja je vesela ali ima neki sjeban osećaj zato što znaš da je kraj, i onda nagli završetak. Quote
Routasydän Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Pa End of the road je savršena i na albumu, mračan početak pa onda ona melodija na kraju koja je vesela ali ima neki sjeban osećaj zato što znaš da je kraj, i onda nagli završetak. Meni se svidja studijska verzija, ali na koncertu zvuci jos bolje, bas se oseti ta atmosvera. A jos kad gledas na DVD pa vidis suze u ocima ..... pa Ville kad se pozdravi i baci pivsku falsu u ono granje i izadje pognute glave u suzama.... e to je da se najezi covek Quote
Grobodan Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 u pičku materinu!!!!!!!!!! Miika Tenkula, the lead guitarist and main songwriter of the acclaimed Finnish band SENTENCED, passed away earlier today at the age of 35. Nalle Österman (GANDALF, LULLACRY, CHAOSBREED) told BLABBERMOUTH.NET, "It's true, confirmed personally by [former SENTENCED] drummer Vesa Ranta. "The fact remains that he had a serious drinking problem for many years which escalated after SENTENCED was buried. They don't call it King Alcohol for nothing... "The metal scene in Finland mourns now for one of the most talented metal guitarists to ever emerge from [the country]." a jebote... koje sranje, naježio sam se, sad slušam end of the road i vidim ovo... Quote
Routasydän Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 (edited) WTF???????????????????????????????????????????????????? NEmoguce :( Daj reci da je ovo neka neslana sala EDIT: jaoj ne, istina je, sad vidim na facebook Edited February 19, 2009 by Routasydän Quote
Grobodan Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 (edited) Ne... Ne bih se šalio sa takvim stvarima jebote... Evo vidi sam http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...wsitemID=114733 Strašno, uključih klip End of the road na youtube zbog ove diskusije i vidim u komentarima "RIP" i odem na Blabber... naježih se, kakva koincidencija, užas. Edited February 19, 2009 by Grobodan Quote
Routasydän Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 auuu covece kako sam se skenjao :( Lopakkin brat otvorio grupu na facebook, kakva tuga covece Quote
Andrija Smith Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Au, koje sranje. :( Ja bas pre neki dan po drugi put gledao Buried Alive i divio se skill-u pokojnika. Neka mu je laka zemlja! Quote
Routasydän Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 He's gone, he is dead His remains upon the hearse ahead As silently we wander through the mist He's free This is the end Your journey's over, night descends Below... Into the abyss Farewell, my friend, you will be missed Lower the flags A good man has passed He has reached the last of frontiers Lower the flags Down to half-mast For again the world has taken a turn for the worse He's gone, he is dead Six feet of earth upon his head Now lay your wreaths Upon the one who lies beneath Although you're gone In memories you shall live on Asleep... In peace now rest The weight of the world is off your chest Lower the flags A good man has passed He has reached the last of frontiers Lower the flags Down to half-mast For again the world has taken a turn for the worse That mourning light I'll always remember And these August nights; cold as December Lower the flags A good man has passed He has reached the last of frontiers Lower the flags Down to half-mast For again the world has taken a turn for the worse Quote
Grobodan Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Kako strašno zvuče neke pesme jutros... Quote
Sinstrel Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Ne... Ne bih se šalio sa takvim stvarima jebote... Evo vidi sam http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...wsitemID=114733 Strašno, uključih klip End of the road na youtube zbog ove diskusije i vidim u komentarima "RIP" i odem na Blabber... naježih se, kakva koincidencija, užas. Kad vec spomenu koincidenciju, sinoc sam ostavio da mi skida Buried Alive DVD i bas sam bio u fazonu nisam davno slusao Sentenced i jutros me zatekne ova vest. R.I.P. Quote
hypnos Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 rekao mi routa sad i ja da se uvjerim vidjeh na metal archivi da je umro juce ne mogu da vjerujem! Quote
Telcontar Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Jebote kako sam se smorio nemate pojma... nazovite me pickom, ali pustio sam 'No One There' i 'End of the Road' jebote oci mi se napunile suzama... Quote
azal Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 bedak sto se nije bas ubio, kad je toliko vec pricao o tome. Quote
Guest Pit Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Jebote kako sam se smorio nemate pojma... nazovite me pickom, ali pustio sam 'No One There' i 'End of the Road' jebote oci mi se napunile suzama... Pičko! Quote
Rob Swire Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 izadji bre napolje... daj, stvarno, sad i ja videh...strashno... Quote
taniusha Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Strasno, nisam imala pojma... Sto rece Grobodan, sad sve pesme zvuce drugacije Quote
Routasydän Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Sad kad slusam mourn ima mi totalno drugaciji zvuk, drugacije je dozivljavam, a takodjer i Farewell, Lower the flags, End of the road .... bio je melankolik, takva mu je i muzika bila, jako tuzna, melankolicna, mozda i depresivna, a na kraju se covek samo ugasio .... Quote
Guest poIsonedVY Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Neka pociva u miru. Tamo mu je mozda i lepse nego ovde. Quote
Recommended Posts