Jump to content

Recommended Posts

Posted
.

A onda je Sami Lopakka uzvratio udarac, napisao je pesmu Ever frost i posvetio tim religioznim fanaticima i do jaja im ga uterao :D

tako se to radi,i svi zadovoljni :)

Posted
Serbialainen :):pivopije:

Ovo je extra :da:

Steta samo sto im nije doslo do znanja da imaju die hard fanove ovde dok su postojali...

Da, upravo tako. Mislim da ce mi zauvek biti zao sto nikada nisam gledao Sentenced uzivo :cry:

Posted
sinoc meni jedna cura govori protiv Sentenceda.. ja joj reko bolje da te Routasydän ne cuje, kad ona: A I ON JE FASISTA KO I ONI ! :)

hahah, kakav sad fasista? E brate moze da kaze sve, ali da sam fasista to nikako :D A nisu ni ti momci ... svasta

preslusaj "Crimson"

Posted

Ma sta ja znam, retardirana je ona. A cekaj bre :) trujem se Amorphisom. Jebte, ne sjecam se kad sam zadnji put 2 albuma vrtio cijeli dan (Eclipse i Silent Waters), pa ovo je nenormalno....A vise necu da slusam onog Marlija, skonto sam da je pro-zidovski orijentisan, pa mi ostane samo Queen :)

• 2 weeks later...
Posted

Hej, Serbialainen! A je l imas ti prevod toga sto si im (i vala bas neka si) rekao? :D

Da, steta sto nisu bili nikad ovde... mozda dodju Poisonblack, jeste da nije isto, ali ja i njih volem :muzicar:

Posted

Тачно је да се пар песама издвајају по квалитету у односу на остале, нпр. Bleed in My Arms, Killing Me Killing You, Dead Moon Rising... али супер је албум, не може да смори.