Lord Denethor Posted September 27, 2003 Report Posted September 27, 2003 Taake sviraju klasicni black metal iz Norveske. Upravo mi je iz Wounded Love Records-a pre neki dan stigao njihov drugi album '...Bjoergvin...' i mogu reci da je to jedno od najboljih skandinavskih ostvarenja u proteklih par godina. Quote
Katahazah Posted September 27, 2003 Report Posted September 27, 2003 Ravendark se uzasno napalio na njih. :roll: Sasvim solidna muzika, atmosfericna sa veoma dobrim, doduse regularnim, screamom. Ima malo folk elemenata u muzici, sto je prilicno lepo koncipirano. Quote
Gothmog Posted September 27, 2003 Report Posted September 27, 2003 Omot za album, izgled diska, imena pesama sve je to odlicno, a vec za muziku, to ce te morati da cujete jer je imamo samo Mi, clanovi Bethora. Quote
Guest Katalizator Posted September 29, 2003 Report Posted September 29, 2003 Pozdrav Lord Denethoru. Mislim da si ti iz Hornburg Magazina i iz Bethora? Uglavnom, Taake su fantastican bend. Quote
Swarthyard Posted September 30, 2003 Report Posted September 30, 2003 citao sam izvjestaj sa njihovog koncerta koji su imali na Inferno Festivalu ove godine i stvarno je pisalo da su rasturili a: Quote
Ravendark Posted September 30, 2003 Report Posted September 30, 2003 Da li bi mogao Lord Denethore da mi narezes dotican album? "Bjoergvin" obavezno nabaviti!Dosta inovativno i progresivno ali jos uvek iskreno. Quote
Lord Denethor Posted October 1, 2003 Author Report Posted October 1, 2003 Da naravno, ne bi trebalo da bude nikakvih problema. Samo, naravno, prvo moramo da se dogovorimo gde da se nadjemo i slicno... Quote
Ravendark Posted October 1, 2003 Report Posted October 1, 2003 Da li imas smo Bjoergvin ili imas i prvi album Nattestid Ser Porten Vid-koji je takodje fenomenalan? Quote
Ravendark Posted October 2, 2003 Report Posted October 2, 2003 OK,moze i to,poslacu ti pp u skorije vreme da se dogovorimo oko diska. Quote
Ravendark Posted November 15, 2003 Report Posted November 15, 2003 Imam od juce,oba albuma ovog benda.Prvi nisam skroz preslusao,ali za drugi "Bjoergvin" mogu da kazem da je jedan od najboljih black albuma koji sam ikada slusao!Bolji je nego sto sam ocekivao,preporucujem ga svakome. Quote
Ravendark Posted November 15, 2003 Report Posted November 15, 2003 Pa postoji tema o Avenger-u,ljudi! Btw,prvi album Taake-a je takodje odlican,dosta siroviji od drugog,sa logicno losijom produkcijom,ali ipak izuzetno vredan paznje! Quote
Lungworm Posted November 15, 2003 Report Posted November 15, 2003 Kao što neko već reče, Taake je zasigurno među najboljim bendovima koji dolaze iz Norveške. Bjoergvin doslovno rastura....ne znam da li je ko slušao njihove stvari sa demo-a koje su izali prije Nattestid Ser Porten Vid-a....odlično OSBM razvaljivanje, od čega bih posebno izdvojio 7-minutnu Blant Soelw Og Gull i Mшerket sa Koldbrann i Jesu Marg demo-a iz 1995. Slobodno se može nazvati himnom old school BM-a. Quote
Supergalactic Lover Posted April 6, 2004 Report Posted April 6, 2004 (edited) "Iz Pakla" je napisao - zajedno sa Carpathian F. ovaj bend sastavlja AVANTGARDE MUSIC.....- Carpathian F. avantguarde music...?????????? Edited April 6, 2004 by Superius Deus Quote
Grobodan Posted April 6, 2004 Report Posted April 6, 2004 Mislio je na njihovu diskografsku kucu,mada,koliko znam,Taake su na Wounded Love etiketi... Quote
Ravendark Posted April 6, 2004 Report Posted April 6, 2004 (edited) Avangardue music je izdavacka kuca.I Grave je u pravu,oni su na Wounded Love etiketi. Edited April 6, 2004 by Ravendark Quote
Iz Pakla Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 jaooo, izvinite molim vas, Wounded Love is a division of Avantgarde, ali su ista kuca zar be...... kakva greska, idem da skocim sa zgrade Quote
Lady in Black Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 Imam Over Bjoergvin Graater Himmerik koji je sasvim solidan album. Malo im nedostaje melodike za moj racun ali Boze moj... Omot je fantastican! Quote
Guest LastBreath Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 Preslusao sam prvi jos pre 3-4 meseca i stvarno je odlican. Jedva cekam da nabavim drugi pogotovo ako je tako dobar kao sto kazete Quote
KRANG Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 novi album "...Doedskvad" je genijalan.. njihov najbolji Quote
Goxy Posted March 22, 2005 Report Posted March 22, 2005 (edited) ne znam za novi,ali predhodna dva mi se ne svidjaju Edited March 22, 2005 by Goxy Quote
Grobodan Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 Ovaj novi album stvarno ubija,nastavili su da izbacuju odlicne albume,ali mi ipak Bjoergvin ostaje vrh njihove diskografije. Quote
Grobodan Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Sta se desava sa Taake?Ima li istine u pricama da su se raspali? Quote
Sandra Laureano Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Pi, to smorno sranje Nis nit novo, nit zanimljivo Quote
Recommended Posts