Grobodan Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 1. Bjoergvin 2. Doedskvad (mada su mi oba tu negde) 3. Nattestid Taake Quote
Talvi Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 E, to, i oni demosi iz Thule perioda su daleeeko vise na lestvici od novog... Quote
Grobodan Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 U, meni je super onaj EP Koldbrann I Jesu Marg. Quote
Talvi Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Pa, nisu oni dzabe na Svartekunst-u i Nekro-u forsirali taj demo period... Quote
Grobodan Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Koje je to djubre, sto je najjace - videh taj Necro digi, mnogo je lep. Jos da valja muzika... Quote
Talvi Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Sad videh: Vinyl version will include the Burzum cover A lost forgotten sad Spirit. Jos da mi je i to cuti... Mnogo im fensi ovaj sajt, btw, uopste nije nekro. Quote
Grobodan Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Nek se odluci Mada onaj ispad s kitom je totalno nekro Quote
Talvi Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Hehe, rock out with your cock out, sto videh negde komentar... Ali 'ladno nema te slike u foto galeriji, a to mu je najcuvenija! Quote
morbid god Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Meni fino legao ovaj zadnji Taake. Pravi nekro saund, vjerovatno sam se srodio sa produkcijom albuma. Ako je novi Darkthrone svojevrsni 'road trip' kroz 80-te i razne kultove, onda je novi Taake isto to, samo sa pocetka 90-tih. Dajte mu par spinova, mozda vam se ukaze nesto novo. Quote
Despot! Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Nije loš novi Taake, nije sad nešto specijalno al' je ok, u suštini se nadovezuje na zvuk predhodnih albuma. Quote
Nemethor Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Henorsk Svartmetall i Bjoergvin su najkvalitetniji, sto se mene tice... Helnorsk, pardon... Quote
Grobodan Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 novi Taake isto to, samo sa pocetka 90-tih. Mozda je to bila ideja, ali s realizacijom iste se zakazalo. Nisam ga odbacio odmah, pokusao sam 3-4 puta i ne ide. Max 7 od mene. Quote
morbid god Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Pa prisutan je feeling 90-tih, Darkthrone i taj rad. Prosto kad cujes onaj nekro zvuk, sve ti nesto toplo oko srca. A ta 7-ica je fina ocjena, ako uzmes u obzir da su 9 i 10 rezervisani za kultove i vrhunske albume. Meni je Taake izmedju 7 i 8, sto znaci da je fina preporuka za sve koji vole black metal. Mozda kraj albuma malo zeza, sto me sprecava da mu dam jos vecu ocjenu. Ovako steta, jer je imao potencijala za najvisi dom.. Quote
morbid god Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Nesto sam istripovao u vezi kraja ovog albuma, ko zna na sto sam mislio Ipak cista 8-ica, sto me ocigledno svrstava u manjinu kojoj se novi Taake bas dopada. Nego, vec se naziru favoriti za kraj 2008-e. Mogla bi i neka tema uskoro da pane, malo da razglabamo o jos jednoj finoj godini za BM. Quote
Little Butcher Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 memi je novi taake do jaja, mada sad sam pija n Quote
Nemethor Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 U zadnje vreme retko stavljam u plejer Helnorsk Svartmetall, ali je zaista uzivanje slusati ovaj CD. Za Taake-a mi zaista treba posebna atmosfera, ali onda zaista razbija... Quote
Talvi Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 (edited) Hahaha, koji ludak! "Uuuh, I used words like "untermensch" and "suck a muslim", things like that..." :) Edited April 7, 2009 by Talvi Quote
Brynhildr Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Hahaha, koji ludak! "Uuuh, I used words like "untermensch" and "suck a muslim", things like that..." :) Je l' ovo tvoj lapsus ili njegov? Ili je stvarno mislio na "podčoveka"?* :lol: (Nemam vremena da gledam) *vrši li se ovde jednačenje po zvučnosti? Čudno zvuči potčovek. xD Quote
oʞɾoƃ Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Ne mora jednačenje, nije frekventna reč u pitanju. Quote
Talvi Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Je l' ovo tvoj lapsus ili njegov? Ili je stvarno mislio na "podčoveka"?* :lol: (Nemam vremena da gledam) *vrši li se ovde jednačenje po zvučnosti? Čudno zvuči potčovek. xD Da, da, mislio je na podcoveka. To je rekao u poruci organizatorima onog festivala koji su im otkazali nastup. :) Quote
мать Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 *vrši li se ovde jednačenje po zvučnosti? Čudno zvuči potčovek. xD pa trebalo bi da d predje u t zbog bezvucnog č, ali mozda je glupi izuzetak.. inace, odlican album, najmanje mi odgovara poslednja pesma. Quote
Brynhildr Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Znam ja da BI TREBALO, al' ono... Nikad se ne zna. -.- Quote
oʞɾoƃ Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Po pravilima bi apsolutno trebalo, ali pravopis dopušta da se neologizmi i reči manje učestalosti u jeziku ne jednače po zvučnosti, tipa podforum umesto potforum... Quote
Recommended Posts