kuruz Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Ne seri.Imam sve albume i demo snimke,sjajna svirka,bend koji spada u vrh black-a.Novi je mocan isto koliko i raniji albumi. Quote
kuruz Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Demo je najjachi,kakva je to produkcija Al' je zato na novom savrshena. Quote
dark_lilith Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 meni se od njih sve svidja, produkcija jeste uglavnom krsh ali i pored toga taake je jedinstven Quote
kuruz Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Sadashnji basista se zove RADOMIR Michael Nemec!! Moj chovek Quote
Grobodan Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Jebo ga pas,Hoest zaglavio u zatvoru,ne zna se sto,ali uskoro izlazi i nastavice da radi sa Taake,tako da i nije loshe. Varg,evo ga jos jedan vrh bend ispirisan paganstvom,jos norvezani,kud ces bolje. A muzika originalna,sirova ali ambijentalna...ma bombona. Quote
Novaliis Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Ne mogu da verujem kakvo se blago krilo u dubinama black metal foruma..na poslednjim stranicama... A ja jos predlagao da brisu poslednje tri strane..sva sreca pa me cesto ne slusaju.. Quote
Grobodan Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 During the Norwegian black metal band's March 20, 2007 concert in Essen, Germany, Hoest appeared on stage with a swastika symbol drawn on his chest — a move which didn't go over well with most of the fans and members of the heavy metal media who were present at the gig. Responding to the public outrage which followed the performance, Hoest has issued the following statement: "TAAKE is not a political Nazi band, etc. We certainly didn't expect the current threat reactions, as everyone should know by now that our whole concept is built upon provocation and anything evil- and death-related. We will now censor certain symbols for the rest of the [European] tour [with URGEHAL and KOLDBRANN], and we truly apologize to all of our collaborators who might get problems because of the Essen swastika scandal (except for the Untermensch owner of that club; you can go suck a Muslim)!" As a result of Hoest's actions, TAAKE has now been officially removed from the billing of the the Party.San Metal Open Air festival (set to take place August 9-11, 2007 in Bad Berka, Germany) and the organizers of the Ragnarök festival (scheduled for March 30-31, 2007 in Lichtenfels, Germany) are expected to follow suit. kakva retardska i jeftina provokacija... Quote
Grobodan Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 otkazali im sve svirke u sledecih godinu dana,izdavacka kuca se ogradila...darkthrone je imao slicne fore '94,cemu ovo? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Ne dirajte KVLT! Kazem ja zajebani ovi bljackeri :)hahahahaha :twisted: :muzicar: :pivopije: Quote
Azaralena Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 AAAAAAAAAAAA Zamisli da se nezgodno pomeri i da ga ustine! Al' bi bilo :):) Quote
Grobodan Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Controversial Norwegian black metallers TAAKE will perform in Milan, Italy on September 15, according to a posting on the group's web site. The band is also planning gigs in Russia, Mexico, USA and the Balkans. Da li ce biti nesto od ovoga, sta mislite? Quote
Lucio Holocausto Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 vaistinu koji će ti corpse paint when you have balls!? Quote
Angelystor Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 U septembru? Taman do Marduka haha..k'o da nema dovoljno koncerata za taj mesec jebote.. Quote
SHUB- NIGGURATH Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 :za ono sa kukachom: Heil Høst! Koliko bi ljudi imalo MUDA (hehe bukvalno ) za tako nesto. Pokazao je da zivi svoju ideologiju kao sto propagira i u pesmama. Nije black metal rock'n'roll da ti tu sad pravish neke kompromise sa muzickim kucama i tim sranjima. To mnogi bendovi danas zapostavljaju i izgubili su se u muzickoj industriji pogazivsi sve ono sto su nekada pevali. Black metal je vise od muzike; stav, filozofija... Sto se tice muzike Taake-a: sve sto je do sada izaslo bilo je do jaja. Narocito "Nattestid Ser Porten Vid". Taj mi je u srcu Nadam se da ce stvarno posetiti Srbiju. 1 Quote
Lord Aggronor Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 jedan od najboljih bm bandova ikada po meni........doedskvad i Nattestid Ser Porten Vid su kult....... Quote
zzzz Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Taake je meni drugi po redu omiljeni bend,jebu kevu,pogotovo album Nattestid Ser Porten Vid...aaaa ma nemam reci..vrh vrhova i nadam se da ce svirati u Norweskoj kad budem tamo,dala bi picku uzivo da ih cujem Quote
kuruz Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Слажем се, нису за прву лигу бендова. Ово са свастиком је талав дебилизам да немам речи. Quote
Recommended Posts