Лударајко Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Yep. Samo UG kult. Ali realno druga liga. A prva liga su Emperor, Satyricon, Dimmu, Immortal, Enslaved, Darkthrone, Marduk, Dissection... Evo sad ce i Kalessin da udje u prvu cim im izadje Kolossus. PS. Koliko njihovih albuma si kupio na pre-orderu (ako uopste imas neki) kao sto si se cimao za americko izdanje Borgira? Quote
Grobodan Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Opet se igramo liga Dobro ajde, druga. Imam Doedskvad oridjinale, izuzetno je primitivnog bukleta, i nije na preorderu... Quote
Little Butcher Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 NE, Emperor, Satyricon, Dimmu, Immortal, Enslaved, Darkthrone, Marduk, Dissection su superliga, a TAAKE je prva liga Jos samo treba odrediti sta je prva B liga, i druga Liga ! Quote
oʞɾoƃ Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Opa, koliko je prošlo da se ova dvojica kvltera nisu pojavila na istoj temi Dobar je Taake, samo nije na nivou recimo jednog Nordsturma (Das Reich Soll Finster Sein kvlt eternal). I nije mi jasno što pišu Taake umesto da lepo stave Tåke. Možda se stide što su Norvežani Quote
Лударајко Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Sve je to go kurac naspram jedinog crnogorskog blaak akta pod imenom Iguman. To je kvlt. Quote
Hamsun Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 (edited) hahaha, slažem se Edited March 25, 2008 by [kinetic] Quote
Despot! Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Opa, koliko je prošlo da se ova dvojica kvltera nisu pojavila na istoj temi Dobar je Taake, samo nije na nivou recimo jednog Nordsturma (Das Reich Soll Finster Sein kvlt eternal). I nije mi jasno što pišu Taake umesto da lepo stave Tåke. Možda se stide što su Norvežani 'de nadje leba to Nordsturm Quote
Grobodan Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Novi album: http://rs423.rapidshare.com/files/15496155...rtal_by_Jho.rar Quote
Despot! Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 NE, Emperor, Satyricon, Dimmu, Immortal, Enslaved, Darkthrone, Marduk, Dissection su superliga, a TAAKE je prva liga Jos samo treba odrediti sta je prva B liga, i druga Liga ! to ostavljam tebi, ti si stručnjak za te stvari Novi album: http://rs423.rapidshare.com/files/15496155...rtal_by_Jho.rar Ave dark candles! E, 'fala ti na linku taman da ga slušam danas na putu za Zrenjanin Quote
Talvi Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Ocekivah vise od ovog novog albuma. Quote
Grobodan Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Isto... Puko je Hoest, jos od onog Necro EPa nije to vise to. Ostajem ja na drugom i trecem albumu. Quote
Talvi Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Bolje bi bilo da je Doedskvad bio stvarno poslednji, pa da su otisli sa stilom. Quote
WIZARD OF GORE Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Pozdrav Lord Denethoru. Mislim da si ti iz Hornburg Magazina i iz Bethora? Quote
Grobodan Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Gloria sathanas ...the quest for BM spirit is something precious, it drinks a lot of warriors strenght... SLAVA OCEANIA DAYS! Quote
WIZARD OF GORE Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 bring back the glorious Oceania days! Quote
Grobodan Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Let two Markos join their forces again in blasphemy Quote
WIZARD OF GORE Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 ...and drink the blood of virgin pigs Quote
Lunar Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 album je nikakav.... nije fer...... Quote
Lunar Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Sto je album nikakav, kad potracis vreme nizashta to nije fer, jel da? Grupa nije razmisljala o tebi i o tvom slobodnom vremenu. Da su razmisljali napravili bi bolji album.. Over Bjoergvin Graater Himmerik Quote
Grobodan Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Pa ima dobrih deonica, ali aranzmani su nekako sklepani... Pa ima dobrih deonica, ali aranzmani su nekako sklepani... Pa ima dobrih deonica, ali aranzmani su nekako sklepani... Quote
Lunar Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Terash me ponovo da poslusahm album. A to sto si rekao je malo glupo, i Unspoken King ima par dobrih deonica...... Mada evo dacu albumu jednu sansu na prvo slusanje mi je bio previshe sterilan i dosadan, ali evo sad cu josh jednom celoga da ga proslusham mozda promenim misljenje. Quote
Grobodan Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Pa ne potiru se te dve tvrdnje, zar ne? Recimo, prva pesma je OK... a u ostalim su rasejane te dobre deonice :) Najbolji Taake btw? Bjoergvin. Quote
Recommended Posts