Novaliis Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Teska su vremena naisla. Danas imamo i hriscanski black metal, a nekada su black metal muzicari palili hriscanske crkve. 1 Quote
Мајор Гашпар Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Доћи ће дан кад ће блек метал хришћани кренути да пале цркве. 1 1 Quote
Lou Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Ne shvatam čemu ovo. Današnji black metal bendovi me sve više podsećaju na ove naše sa estrade koji ovakvim "skandalima" pokušavaju da šokiraju pubiliku i privuču pažnju. Moj je stav da bih se, ako bi bilo prilike, uvek zajebavao na bini i radio šta mi padne na pamet, samo da bih se igrao sa publikom i video reakcije. Oni su već došli, dobiće muziku, a hajde i meni da bude zabavno. Kvarforth je odavno odradio par ovakvih stvari, sada to definitivno nije radi publiciteta, jer su ljudi već navikli. Quote
Talvi Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Slažem se. Rekoh to već više puta, Shining muzika toliko izuva iz cipelica da je apsolutno neozbiljno optužiti ih za neko pozerisanje i šta-ti-ja-znam. Nije to kao GG Allin, za kojeg se nikad ne bi čulo da nije radio šta je radio. Bu-hu, kako smeju da rade to zabranjeno što se ne radi. Quote
Grobodan Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 (edited) Nema problema što je to možda gej, problem je što je Kvaforth pederčina. edit: hahaha kako divan klip: http://www.youtube.com/watch?v=JShxYJ2HM78 Edited December 8, 2011 by Grobodan Quote
HeLLsarma Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 (edited) Jos nam samo fale black metal tranvestiti da zaobeleze post modernu evoluciju... Meh,Norvezanima i Svedjanima je gej postalo ok... Edited December 10, 2011 by HeLLsarma Quote
dAdAiSt Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Shining mogu GG-u da sisaju kurac. Quote
Vassiet Posted December 31, 2011 Report Posted December 31, 2011 VULTURE INDUSTRIES TO PERFORM TWO SPECIAL SHOWS WITH GUEST APPEARANCE BY TAAKE’S HOEST inache u pitanju su slovenija i madjarska... nema tema za vulture kolko videh pa jbg... Quote
HeLLsarma Posted December 31, 2011 Report Posted December 31, 2011 VULTURE INDUSTRIES TO PERFORM TWO SPECIAL SHOWS WITH GUEST APPEARANCE BY TAAKE’S HOEST inache u pitanju su slovenija i madjarska... nema tema za vulture kolko videh pa jbg... Kul ... Inace sabise i Vultures i Taake kad su bili 2010... Ono je vrh bilo,i Helheim naravno ... Quote
BLAGOJE Posted April 10, 2012 Report Posted April 10, 2012 evo opet obrnuh nattestid jebem mu sve u top 3 albuma u bm-u ikad http://www.youtube.com/watch?v=LI1mpTSYSaw jebote,znam za ovo bar 7 godina i dalje svaki put se sve vise odusevim koliko je ludilo inace ova hest ili hoest ili kako vec gejstina je sve iz onog tripa da liferuje fanove.ne kazem da je to opravdano ili da nije privatno gej,sto me savrseno zabolje kurac,vec ne treba imati iluzije. 1 Quote
[Nocturno] Posted April 10, 2012 Report Posted April 10, 2012 Ja se isto tako osecam kada pustim Doedskvad. Sta vise - ne razumem toliku famu oko zadnjeg albuma. Smatram sebe velikim fanom Hoestovog rada, imam sve i na diskovima i vinilima (osim zadnjeg), tako da smem da kazem - Noregs je krsh u poredjenju sa ova dva albuma gore. Quote
HeLLsarma Posted April 10, 2012 Report Posted April 10, 2012 Odlican album,naravno sa dva gorepomenuta ne moze da se poredi... Quote
oʞɾoƃ Posted April 10, 2012 Report Posted April 10, 2012 Hellsarma, aj ti nama reci života ti koji su tebi od poznatijih bendova i albuma sranje, pošto ja stičem utisak da je tebi sve do jaja Quote
HeLLsarma Posted April 11, 2012 Report Posted April 11, 2012 Hellsarma, aj ti nama reci života ti koji su tebi od poznatijih bendova i albuma sranje, pošto ja stičem utisak da je tebi sve do jaja Ma na sve sam ja nalozen ... Brate stekao si takav utisak zato sto uvek navodim i hvalim ono sto mi se stvarno svidi ili me odusevi... Ajd da ti kazem da mi je Taake album sranje,al veruj mi da ima dosta stvari koje ne volim... Al stvarno,Noregs mi je ekstra legao . Quote
Demon Seed Posted April 11, 2012 Report Posted April 11, 2012 Ja ulazem nadljudski napor da ne serem za ono sto mi se ne svidja, nego da komentarisem samo onde gde su bendovi koji me interesuju... Fino mi ide zasad. Quote
HeLLsarma Posted April 11, 2012 Report Posted April 11, 2012 Slazem se sa tobom ... To sto Blagi sve napusava kurcem to je vec druga stvar . Quote
BLAGOJE Posted April 11, 2012 Report Posted April 11, 2012 nemojte da me dirate veceras da ne bi tek pokazao svoje pravo lice Quote
Grobodan Posted April 11, 2012 Report Posted April 11, 2012 Što te nema na Mpire of evil priči? Quote
HeLLsarma Posted April 11, 2012 Report Posted April 11, 2012 nemojte da me dirate veceras da ne bi tek pokazao svoje pravo lice Za coveka koji nosi ime Blagoje uopste nisi blag. Quote
BLAGOJE Posted April 11, 2012 Report Posted April 11, 2012 Što te nema na Mpire of evil priči? kojoj?a ne mogu bas sve da propratim jebiga Quote
Grobodan Posted April 11, 2012 Report Posted April 11, 2012 (edited) Iscureo je album, ne znam jesi video pa zato pitam. Edited April 11, 2012 by Grobodan Quote
BLAGOJE Posted April 11, 2012 Report Posted April 11, 2012 pa na kojem podforumu vi to kacite jebem vam sunce Quote
Grobodan Posted April 11, 2012 Report Posted April 11, 2012 GDE BIH KAČIO VENOM NEGO NA BLACK PODFORUMU BRATE ŽELEZNI Quote
Сале Posted April 13, 2012 Report Posted April 13, 2012 Opasan zadnji taake. Bolji od prethodnog. Onaj prethodni me mnogo smorio. Jedino ona pesma za koju su izbacili spot vredi nesto,ovo ostalo tu i tamo. Al ovaj novi je za svaku pohvalu. 1 1 Quote
Recommended Posts