Маузер Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Onaj Slovenac? Zajebi to, nije on. Onaj lik sto je svirap na Pestapocalypsu je svirao na novom albumu. Tek se skida. Quote
Talvi Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Kako moze da ti zvuci na njega, kad on nije odsvirao nijedan studijski album do sada? A jes', pomesao sam ih. Quote
Маузер Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Na prvo slusanje fantastican. Znatno dinamicniji album od bgza. Ima tu melodija ala lucifer incestus mnogo samo treba jos pazljivog slusanja. Naravno, ovo je samo posle provog slusanja. Videce se jos. Quote
-Mare Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Posle treceg, cetvrtog slusanja - odlicno. Quote
morbid god Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 E tako se to radi - kratko ali jebitacno. Jos cu slusat ovo nedijelo, pravi Belphegor holokaust Quote
dimmu1 Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 ja vrtim na plejeru i skroz mi je ok album,samo sto sam primetio u par pesama potpuno iste rifove sa bgz albuma.i der geistertreiber intro rif mi je uzasno poznat kao da sam to negde cuo samo da izmedju dva rifa riba stenje..rekao bi da je to i sa nekog drugog njihovog albuma ali neznam napamet..sve u svemu mene i nisu nesto razocarali,kako je bm krenuo ove godine ocekivao sam i gore.. Quote
Grobodan Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Slažem se sa većinom - standardno Belphegor cepanje, bez iznenađenja ali fino nevertheless. I jes' da ima malo pozajmica od samih sebe... To je neki ustisak posle 3 slušanja, videćemo kad se slegne. Quote
Talvi Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 kao da sam to negde cuo samo da izmedju dva rifa riba stenje. "Sexdictator Lucifer". Quote
dimmu1 Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 to je to.mogli su barem neke nove rifove da smisle,glupo je uzimati rifove sa proslog albuma.. Quote
Josif Visarionovič Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Album je tezak smor,ima poneki dobar deo a zasto bi ja mucio sebe i svoje culo sluha da bi stigao do tih dobrih delova.Delete 1 Quote
Sisus Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Ja sam ga odslusao jednom i nije mi los. Standardni Belphegor. U svakom slucaju mi je bolji od prethodnog. Quote
Demon Seed Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Ja ga preslusah, onako, mozda ce bolji da mi bude kad preslusam jos koji put. A od BGZ mi nikako nije bolji, Goatreich Fleshcult, Lucifer Incestus i BGZ su mi 3 najbolja od Belphegor. Quote
Narsil Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 И даље ми је просек албум. Добар је, али ништа посебно. Смара ме. Quote
Mita Posted October 13, 2009 Report Posted October 13, 2009 VRATIO SE VOZD JOVAN SATANA TE BLAGOSLOVIO Quote
Angelystor Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 Dosta slican proslom, a opet lecka bolji, "Walpurgis Rites" i "Crosses Made Of Bone" ubedljivo najboljshe, sa naglaskom na drugu, riffatality. Quote
Goxy Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 ima par dobrih pesama,medjitim nije bolji od bgz nikako,mada sam prizeljkivao. Quote
Warner Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 (edited) jos losiji od bondage, uzasno praznjikav,smara ..hvatace prasinu...ustvari nece, jer necu ni uzeti original. Edited October 17, 2009 by Warner Quote
Demon Seed Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 Hoce li taj intervju, Gojko? Quote
oʞɾoƃ Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 Čekam gazda da okači, ja ga poslah pre više od 2 nedelje... Quote
Guest Sava Ladjarski Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 slabo izdanje,luciferius incestus je neponovljiv,bondage goat zombie isto sranje ali novi je tesko govno spram ostalog opusa 1 Quote
Recommended Posts