morbid god Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Zvuci OK album, vaistinu. Jedino je kover sranje tesko. Mada bih najradije da Belphegor malo iskuliraju sa ovolikom hiperprodukcjom. U zadnjih 8-9 godina - izbacili su 7 albuma bjese li. Nisu Darkthrone, jebo ih pas Eto, mogli su komotno Bondage i Hexenwahn da zipuju u jedan album. Mi kao slusaoci nista ne bi izgubili. Al ajd sad, ide da se obrne ovo. Quote
oʞɾoƃ Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Dobar album, dobar. Ništa maestralno, ali konačno da se završi Belphegor album, a da nemaš utisak da je mediokritet koji si već pet puta čuo. Quote
morbid god Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Belphegor je poceo da naginje na epic Quote
Xibir Posted January 11, 2011 Report Posted January 11, 2011 A tek spot sto je dobar.... http://www.mediaboom.org/clips/316818-belphegor-impaled-upon-the-tongue-of-satan.html Quote
AstralliS Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Belphegor je poceo da naginje na epic Haha, ima istine Quote
oʞɾoƃ Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Pa bilo je toga kod njih oduvek, poslušaš samo "Diaboli Virtus In Lumbar Est". Quote
AstralliS Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 "Dominion of sodomy Vortex of salarity Hellfucked by the damned" Quote
Talvi Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 "Blood Magick Necromance"will be made available in four formats: a limited edition in black slipcase with metallic effect; a strictly limited Nuclear Blast mailorder edition box set, including a bondage necklace and chain (only 500 hand-numbered copies available); a limited picture gatefold LP on blood-red vinyl; LP on black vinyl; and a standard jewel case CD. Quote
Grobodan Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 U jbt ladno izdade Belphegor opet jak album koji neću slušati samo iz pijeteta prema imenu već zato što mi se actually sluša. Pun pogodak mi je Perina produkcija, baš mi je nekako 90's retro. Quote
soul wandering Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Sjajan album, Perina prodikcija rules! Quote
Goxy Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 meni nije bas toliko dobar,u rangu proslog.4 dobre pesme samo. Quote
oʞɾoƃ Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 E mora Goxy da ide uz kurac, pa to ti je Quote
Lou Posted January 16, 2011 Report Posted January 16, 2011 Bloooood magiiick necromaaaance! Koliko je samo ovaj album bolji od prethodnog, neopisivo. Quote
Angelystor Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Cc, 'juce' izasao album, a tema vec zakopana na drugoj strani. Razocaran sam slaboscu BGZ duha... Goxy delimicno u pravu,jest' da ima 4 bas dobre pesme, ostale mozda nesto slabije, ali to su mnogo bolje pesme od bilo cega sa proslog, i od vecina sa pretproslog. Daklem, Devour, naslovna, Impaled i Sado Messiah su mi same worth the price. Bravo za Helmutha i nek' samo nastavi da nekroterorise, ali jest' da bi mogao da ga malo odmori izmedju albuma sad. Quote
dimmu1 Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 album je meni licno odlican.mogli bi sad malo da olade i da ne izdaju nista minimum dve godine.malo ga preterase sa albumima.kako izdaju jedan posle mesec dana ulaze u studio i vec snimaju drugi.... Quote
Goxy Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Cc, 'juce' izasao album, a tema vec zakopana na drugoj strani. Razocaran sam slaboscu BGZ duha... Goxy delimicno u pravu,jest' da ima 4 bas dobre pesme, ostale mozda nesto slabije, ali to su mnogo bolje pesme od bilo cega sa proslog, i od vecina sa pretproslog. Daklem, Devour, naslovna, Impaled i Sado Messiah su mi same worth the price. Bravo za Helmutha i nek' samo nastavi da nekroterorise, ali jest' da bi mogao da ga malo odmori izmedju albuma sad. meni pesme in blood,rise to fall,angeli mortis i sado najbolje.ostale tuc muc. Quote
Mord'Sith Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Album jebe mame!!! Sado Messiah mi se posebno svidela! Quote
Demon Seed Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 Sto je najgore, Walpurgis sam prvi put poslusao jednom, nije mi se dopao i zaboravio sam ga na godinu i po, da bih ga sad slusao opet i da bi mi se dopao, sad mogu da kazem da mi je cak i dobar, osim Der Gastarbeitera, koji bi mi bio sasvim dobra pesma, da nisam gledao spot i cuo sirenu za vazdusnu opasnost u trenutku kad polete koze na metlama. Quote
Recommended Posts