Vintersorg Posted September 27, 2003 Report Posted September 27, 2003 A?Sta kazete na ove ausrijske berzerkere.Fantasticno, jednostavno ih obozavam.Kod njih mi se najvise svidja vokal Hail to Helmuth.Imam sve od njih, ako nekom nesto treba nek se javi na pp, dogovoricemo se. Quote
moon_dust Posted September 27, 2003 Report Posted September 27, 2003 ..netreba hvala.... ... ima nas jos sto su ludi za ovim bendom..... (sad da se pohvalim) moj "Last Supper" je bez bonus tracks.... to znaci sa orginalnim coverom.... 8) 8) 8) a: .....ponosan sam sto ga imam....... ali ubedljivo najbolji album je "Necrodeamon Terrorsathan"...... odlican black/death holocaust....... jedini problem kod belphegora je da na svakom albumu prve pet stvari razvaljuju ali ostatak..........ocu da kazem da vremenom postane monotono......(ovo mislim (neznam ni ja kako mislim) ali pozitivno )..... Quote
Vintersorg Posted September 28, 2003 Author Report Posted September 28, 2003 Ma Blutsabbat razbija a Blackest Ecstasy je najjaca njihova pesma.Kako su ovi ljudi simpaticni bre!!!!!!! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 2, 2003 Report Posted October 2, 2003 DA vas zeljkam malo imam slike sa njima i potpise od benda ))).SA HellHammera bice skoro skenirane.E da i pio sam pivo sa njim ja i josh neki likovi Baja Car odnosno Kanibal!!!! Samo mi krivo so nisu svirali... Quote
Veles Posted October 2, 2003 Report Posted October 2, 2003 Samo mi se ne sviđa što su ekstremno naloženi na satanizam, i to baš onako dječački. Inače muzika im je perfektna, holocaust! Jeste li slušali ''Lucifer Incestus''? Quote
Vintersorg Posted October 2, 2003 Author Report Posted October 2, 2003 nisu oni pripadnici nikakve religije ili satanizma.samo su protiv krsta to je sve:) Quote
VOJVODA Posted October 10, 2003 Report Posted October 10, 2003 Prosecni, nisu losi, ima stvarno dobrih numera, ali tekstovi... Klasicna lozana. Quote
Grim Reaper Posted October 18, 2003 Report Posted October 18, 2003 Samo se ti hvalis ima jos Nekih sto su bli prisutni na tom slikanju stekaro jedna nevidjena...........i jos slike nisi dao a imas neki izgovor nedajes ....................Bonic Quote
Frankenchrist Posted January 26, 2004 Report Posted January 26, 2004 Jeste li slušali ''Lucifer Incestus''? Bas sam ovo hteo da pitam. Ja sam cuo samo jednu pesmu na kompilaciji sto se dobija uz casopis, i razdusevio sam se!!! Koji holokaust! Quote
Ol' Scratch Posted January 26, 2004 Report Posted January 26, 2004 The Last Supper im nije losh... Quote
Denethor Posted January 26, 2004 Report Posted January 26, 2004 Imam samo Poslednju veceru i nisu losi. Svidja mi se vokal. I UZASNO ME NERVIRA sto nisu svirali pogotovu kad znam da su dosli GRRRRRRRR :x :x :x :x Quote
Ravendark Posted January 27, 2004 Report Posted January 27, 2004 Necrodaemon Terrorsathan je vrh!Moram da nabavim novi album. Quote
Cryfemal Posted January 27, 2004 Report Posted January 27, 2004 E, stvarno izgleda da je njihov najjaci ipak "Necrodaemon...". Ja takodje posedujem i ostale, a ovaj novi nije los. Ko je bio pametan, uzeo ga je u Septembru, kada je bilo najpovoljnije vreme za to. Quote
Srki Posted January 27, 2004 Report Posted January 27, 2004 Legendarni bend! Steta sto ovima sa hellhammera nije bilo jasno ko su oni, kada su ih pozvali. Pevac je hteo da ZAKOLJE organizatora a: Quote
Cryfemal Posted February 5, 2004 Report Posted February 5, 2004 Ne prozivam, al' treba odredjeno vreme. Quote
kasapin Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 secam se da sam imao ortaka koji se kao klinac przio na crtani film belfagor Quote
Kent Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 Legendarni bend! Steta sto ovima sa hellhammera nije bilo jasno ko su oni, kada su ih pozvali. Pevac je hteo da ZAKOLJE organizatora a: zbog toga je toliko besan da ne zeli vise u zivotu da cuje za Srbe a: hteli smo da radimo sada intervju sa njima povodom izlaska Lucifera, ali kad su culi da je za srpski zine rekli su to sto su imali... Quote
Guest nymbus Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 nisam imao prilike da ih saslusam :x Quote
Grobodan Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Ne prozivam, al' treba odredjeno vreme. Mozda si u pravu. Meni za formiranje misljenja o albumu treba nekih desetak preslusavanja. Quote
Vintersorg Posted February 18, 2004 Author Report Posted February 18, 2004 izaso im je novi album Lucifer Incestus.Nisam imao prilike da slusam...po nekim web zinovima album je dobio odlicne ocene...slusao neko? Quote
Guest gore-m-milica Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 mmm nije belphegore...(bar sad nesviraju) black ....nego death metal... a: a: a: a: Quote
Denethor Posted February 27, 2004 Report Posted February 27, 2004 Ja bi rekao meshavina. fifti fifti. Quote
Frankenchrist Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 Znaci ovaj Lucifer Incestus koji je holokaust!!! Brzo, brutalno, razarujuce, fantasticno! Posle odlicnog introa, krece pravi Black/Death holokaust, sve do zadnjih sekundi ovog albuma! Znaci album je izasao pre 6 meseci a ja sam ga tek sad nabavio! Quote
Goxy Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 lucifer incestus zaista razbija jendo vreme sam slusao samo onu pesmu latinskog naziva(druga ili treca),brza je u pizdu materinu Quote
Recommended Posts