Маузер Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 Jel ono koza balavi po picki onoj? Quote
Sisus Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 Ne, nego ima upalu krajnika. Cuo sam da hoce to od pusenja 'ladna kurca. Quote
:matija Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 Ahahaha, koji ce kult biti ovaj spot. :) Quote
Angelystor Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 Danas je procurela nova Sonata, dakle kako bi se odrzala ravnoteza metal univerzuma sutra mora da izadje nesto dijagonalno gadno, tj. Belphegor. Quote
Mita Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 ali taj potez kada ona njega osine to taj osecaj koji je doziveo to to to to pa to je esencija svega blek metala Belphegora sveta misterije univerzuma Quote
Talvi Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Idite u kurac, svaki put se presecem da je album. Quote
dimmu1 Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 da imam 2500 tako bi ovo preorderovao Quote
Despot! Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 Gojko dobio intervju još samo da ga uradi:) Quote
oʞɾoƃ Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 (edited) Evo videa na Myspace-u EDIT: Leteće koze-veštice, umreću I Serpenth koji sa kozjom glavom svira bas Ovo je najkultniji spot još od Immortala Na 00:45 mi se plače Edited September 30, 2009 by Gojko Quote
Demon Seed Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 Dakle, sve sto treba, a? xD Sad cu da bacim pogled Quote
Talvi Posted October 1, 2009 Report Posted October 1, 2009 (edited) I Serpenth koji sa kozjom glavom svira bas Ono je svinjska glava a ne kozija, gradsko dete. :haha: Letece koze-vestice ftw! Mogli su da nadju ribu koja malo uverljivije glumi, ona jes' dobra za oko ali je smorena ceo spot. Ono okce na pocetku i kraju stvarno malo podseca na Immortal. Malo neuobicajena pesma za Belph stil, jel'da? Mozda malo u fazonu "Sexdictator Lucifer" po stilu svirke. Ali sve u svemu - new cult is born. Edited October 1, 2009 by Talvi Quote
oʞɾoƃ Posted October 1, 2009 Report Posted October 1, 2009 Ono je svinjska glava a ne kozija, gradsko dete. :haha: Jebi ga, nisam zagledao Ali one veštice, najjači momenat u black metalu. Quote
Angelystor Posted October 1, 2009 Report Posted October 1, 2009 Sta bre vas ovde odusevljava? Dosadan spot, pesma djene-djene...Meni je jedina smesna stvar sto u spotu nema ni gitariste ni bubnjara, vec prokletog basiste! Pichi solo na gitari, a mi gledamo basistu kako cepa jedan isti riff... Quote
Josif Visarionovič Posted October 1, 2009 Report Posted October 1, 2009 Pesma je ok,barem meni,volim te catchy rifove,ali spot je retardiran,naravno kao i vecina bm spotova. Quote
Recommended Posts