Јарослав Posted June 25, 2014 Report Posted June 25, 2014 pre bih rekao da te klipove izbacuju izdavačke kuće Quote
Маузер Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Htedoh bas da kazem. Mlogo mi vuce na Goatreich, sto je naravno fantazija. Quote
[Nocturno] Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Chemical Warfare? Hills have eyes? Agent Orange? WTF? Horror film gde su Slayer i Sodom radili ost? Btw, pesma je dobra i ne smeta mi promena u vokalu. Quote
HeLLsarma Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 (edited) Hahahahah,ludi duet sa Bentonom. Inace kako je slatkica ova Aleksandra. A Helmutu jeste prsao glas,mislim realno vidi se sad da nema snagu kao pre,ali nije lose,a slusajuci ove rifove album ima da rastura. Edited July 2, 2014 by HeLLsarma Quote
[Nocturno] Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Dobro vece. http://www.mediaboom.org/411824-belphegor-conjuring-the-dead-2014.html 2 Quote
Demon Seed Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 /care Nisam preslusao ni prethodna dva, polako Quote
HeLLsarma Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 Podseca me dosta na zvuk albuma na Goatreich/Pestapocalypse. Rutan je lepo odradio produkciju,mada mi se vise svidja kako je odradjen Blood Magic Necromance. The Eyes mi je nekako nepotrebna,kapiram da im sluzi kao odmaranje izmedju kidacina,ali moglo je bolje. In Death mi imas baš nekako standardne rifove,nije odradjena kao Conjuring The Dead,koja je super pesma. Najbolje su Legions of Destruction,Lucifer Take Her,Rex Tremendae... Atilla je pobedio na Legions,lepo sto su uklopili njega i Bentona. Sve u svemu Belphegor i dalje kida,iako se vidi da je Helmutu malo prsao vokal,nema vise takvu snagu,pogotovo njegovi vrisci. Quote
Demon Seed Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 ...ali gledamo to s vedrije strane i radujemo se novim gostujucim pevacima na sledecem albumu 1 Quote
HeLLsarma Posted July 16, 2014 Report Posted July 16, 2014 Svakako. Da ocekujemo Adama Darskog? Quote
Demon Seed Posted July 16, 2014 Report Posted July 16, 2014 Nema on sa svojom trenutnom formom sta da trazi kao vokalni gost na necijem albumu. 1 1 Quote
Talvi Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 mnogo je dobar album na prvo slušanje, tek kad sam ga sad obrnuo skontao sam koliko sam se zapravo uželeo ovog benda Quote
Angelystor Posted July 23, 2014 Report Posted July 23, 2014 Solidan je album, nesto izmedju prethodna dva, lecka slabiji od Blood Magick-a, ali i lecka jaci od Hexenwahn-a. Pre-Eyes polovina mnogo jaca od drugog dela. Quote
Grobodan Posted August 14, 2014 Report Posted August 14, 2014 Standardno dobar novi album, Belphegor ne maša. Oslušah danas celu diskografiju u cugu, šta ga jebem bahato. Samo da kažem BOOOOOOOOOOONDAGE GOAT ZOMBIE Quote
HeLLsarma Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 Due to a critical and immediate family emergency, BELPHEGOR have been forced to cancel the planned headlining North American “Voices From The Dark” tour with ROTTING CHRIST (Greece), BEHEADED (Malta), and SVART CROWN (France), which was scheduled to launch September 24th in New York City. BELPHEGOR frontman & guitarist Helmuth Lehner has issued the following statement: "After fighting many months now (the last 4 months have been terrible), my mother is at the end. Her body is decaying more and more and will not survive the next weeks (maybe days) or will fall in coma soon. I will not risk being away at this time." Ovog coveka bas hoce. Zao mi ga,verujem da mu majka boluje od raka. Jadna zena. Quote
Demon Seed Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 Ostao dosledan svom stilu dok je opisivao njeno stanje, svaka cast. 1 Quote
Recommended Posts