Angelystor Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 Meni Kreator suviše mejdenast, Testament sterilan, Overkill sjajan. Ovako i meni. Doduse, novi Kreator mi ipak spada u vrh albuma godine, ali opet bi voleo da ima malo vise riffova. Testament izdao jos jedan album koji ne moze da drzi na vise slusanja. A novi Paradox, uz Overkill, thrash izdanje godine. Jos se doduse vari Tales, ali nakon ishitrenog Riot Squad-a, ovom se dalo malo vise vremena, i cuje se. Spektar dobrih riffova je neverovatan, songwriting na vrhunskom nivou, jedino sto moze da se uzme za zlo albumu je produkcija, koja ni na pomenutom proslom nije bila sjajna, ali svakako nije nesto sto smanjuje uzitak. Bitne su same pesme, a trenutno mi nema nijedne da zelim da je preskocim pri slusanju. Rainbow obrada odlicna, Charlie (iznenadjujuce) dobro otpevao. Nadam se da ce da bude muzicki aktivan i nakon ove jebene operacije, iako mi nije bas jasno da li ce biti i dalje studijskog rada. Favourites za sad: naslovna, Brutalized (koji hit jebeni), Brainwashed i Slashdead Quote
Max Butcher Posted December 23, 2012 Report Posted December 23, 2012 A Brutalized? Albumcina ipo! Quote
Uroš S. Posted December 23, 2012 Report Posted December 23, 2012 Brutalized je hit pesma albuma!!! Quote
LotusEater-- Posted December 23, 2012 Report Posted December 23, 2012 da ne trosim previse reci, stvarno ubica albuma, ima rifova i hitova na sve strane. jednio je produkcija nekako prigusena, ne znam... sve drugo je na mestu. uz Overkill je thrash album godine, pracen Testamentom, Kreatorom i Revocation EP-om. Quote
Grobodan Posted December 29, 2012 Report Posted December 29, 2012 Albumčina naravno, a što se tiče treša za 2012 Testament>Kreator>Overkill>Paradox. Quote
Angelystor Posted December 29, 2012 Report Posted December 29, 2012 Zamolio bih te da ne dolazis vise pijan na forum. Quote
lemmy sixx Posted December 29, 2012 Report Posted December 29, 2012 A ko si ti pa da trazis tako nesto od stubova foruma? Quote
kuruz Posted December 30, 2012 Report Posted December 30, 2012 ако Ангелистор није један од стубова, ја не знам ко јесте Quote
lemmy sixx Posted December 30, 2012 Report Posted December 30, 2012 Ti si stub.Sloba je stub.Kum je stub.Dovla je stub.Ja sam stub.Andjelko se ne bori za forum,vec samo pise o novim albumima i koncertima.To nije stub. 1 Quote
kuruz Posted December 30, 2012 Report Posted December 30, 2012 кад је он крварио због Јуметала, ти си био модератор, заборавио си старе заслуге Quote
lemmy sixx Posted December 30, 2012 Report Posted December 30, 2012 Dok smo kum i ja bili moderatori,niko nije krvario. Quote
kuruz Posted December 30, 2012 Report Posted December 30, 2012 Готик Ејнџл га је мучио као Исуса Quote
Angelystor Posted December 30, 2012 Report Posted December 30, 2012 Znao sam da mi je odlicna investicija unajmiti advokata za forum Ako se za clanarinu u tom stupstvu racunaju post-ovi na Summertime Random temi, mislim da sam se zapljunuo tamo jednom do dva puta. Quote
lemmy sixx Posted December 30, 2012 Report Posted December 30, 2012 Naravno da se ne racuna to sranje.Racuna se krvarenje za forum. Готик Ејнџл га је мучио као Исуса Dovoljno bi bilo da se obratio samo jednom meni ili kumu,i gotik ejndzl vise ne bi postojao. Quote
Angelystor Posted December 30, 2012 Report Posted December 30, 2012 Iskrvarim malo svaki put kada slucajno kliknem na Ghost ili Iron Maiden temu, moze to? Za GA, iskreno sumnjam da si ti tada bio mod. Baal i ja vaskrsavali na svaka dva dana. Quote
kuruz Posted December 30, 2012 Report Posted December 30, 2012 е да, баш сам хтео да те питам какво је твоје мишљење о Ghost Quote
lemmy sixx Posted December 30, 2012 Report Posted December 30, 2012 Ghost je sranje.Precenjeno govno. Za GA, iskreno sumnjam da si ti tada bio mod. Baal i ja vaskrsavali na svaka dva dana. Bio sam.Cimali smo njega da se pridruzi revoluciji,i naravno da je izdao Kosovo. Quote
Angelystor Posted December 30, 2012 Report Posted December 30, 2012 (edited) е да, баш сам хтео да те питам какво је твоје мишљење о Ghost Nisam bas tol'ko militantnog stava kao Lemmy ovde, jednostavno mi nyah onaj album i bas mi puca kurac, jedino sto ne mogu da skapiram je tol'ki prokleti hype. Sve u svemu, smesni. BTW, Kuruze, kad spomenu Ghost, obavezno da cujes Repugnant ako nisi. Edited December 30, 2012 by Angelystor Quote
kuruz Posted December 30, 2012 Report Posted December 30, 2012 исто мишљење имамо, ал колегино нисам чуо е сад јесам Quote
Angelystor Posted January 1, 2013 Report Posted January 1, 2013 Prvih cca. 150 sekundi Čudaka najbolji intro thrash albuma sa ove strane "Battery"a. Quote
Grobodan Posted January 1, 2013 Report Posted January 1, 2013 A ja da krenem otpozadi i reknem da je Light obrada godine. Quote
Grobodan Posted October 25, 2014 Report Posted October 25, 2014 Konačno Japanese verzija sa bonus trakom http://www.mediaboom.org/381690-paradox-tales-of-the-weird-2012.html albumčina i dalje! Quote
Kumodraski Vo Posted October 25, 2014 Report Posted October 25, 2014 Hehehe taman da se podsetimo Quote
Recommended Posts