lemmy sixx Posted December 21, 2012 Report Posted December 21, 2012 Kakav bre Overkil i Kreator,Testament je objasnio svima kako se svira thrash metal.Odmah za njima sledi novi Paradox Quote
SkullKrusheR Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 meni su novi overkill, testament i paradox tu negde u istom rangu. kreator nisam slushao, ne zanima me taj bend. Quote
kuruz Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 Meni Kreator suviše mejdenast, Testament sterilan, Overkill sjajan. Paradox nisam još skinuo, ali sam slušao nešto što je Leni izbacio na FB i to solidno zvuči, mada je zvuk gitare nekako čudan. 1 1 Quote
SkullKrusheR Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 zvuk gitare je mogao biti malo "oshtriji", ali navikao sam vec. Quote
lemmy sixx Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 Pa da,opet je previse sinteticki.Bolje zvuci nego na proslom albumu,ali i sada je to trebalo biti "zivlje".No,nikako ne umanjuje kvalitet albuma. Meni Kreator suviše mejdenast, Testament sterilan, Overkill sjajan. Paradox nisam još skinuo, ali sam slušao nešto što je Leni izbacio na FB i to solidno zvuči, mada je zvuk gitare nekako čudan. Meni Testament savrsen,odrase ljudi.Doktori.Overkill isto do jaja.Kreator dosada do bola. Quote
kuruz Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 Overkill је могао за нијансу мање веселости да има, тад би био одличан. Мени су последња два Onslaught-a и Shovel Headed Kill Machine примери савршених треш албума у 21. веку. 1 Quote
lemmy sixx Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 Shovel mi se ne svidja,uopste.Tempo mi je poslednje dobro sto je Exodus uradio.Sto se tice poslednje dva Onslaught-a,nisam bas pri tom stavu kao ti,ali da su ubice tu nema diskusije. Quote
Јарослав Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 За Егзодус се слажем са Лемијем. Не могу оног вола да сварим никако (нисам Дутина, шта ћу). За Онслот се такође слажем. А Оверкил је, ипак, без премца. Quote
lemmy sixx Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 I da jebote,ja potpuno zaboravio na ovogodisnji Exumer.Klanica jebena,thrash metal eksplozija.Posle doktora Skolnika Testamenta i Paradoxa,najbolje thrash izdanje ove godine. Quote
Talvi Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 Meni je skroz kul Exodus sa Dukes-om, Exhibit A mi možda ponajbolji iz te ere, mada mi Tempo ostaje najbolji Exodus sveukupno, čak bolji i od Bonded i ostalih kultova. Quote
SkullKrusheR Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 Meni je skroz kul Exodus sa Dukes-om, Exhibit A mi možda ponajbolji iz te ere, mada mi Tempo ostaje najbolji Exodus sveukupno, čak bolji i od Bonded i ostalih kultova. amen to that! Quote
kuruz Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 Мени SHKM убедљиво најбољи, чиста агресија. Обожавам глас оне сировине. Quote
Tower... Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 meni su novi overkill, testament i paradox tu negde u istom rangu. kreator nisam slushao, ne zanima me taj bend. Poslušaj Hordes of Chaos, nećeš se razočarati. Novi Kreator mi je ljigav previše, melodeath. Paradox ću kupiti verovatno... Exodus novi ubija. Možda bend koji je najbolje preživeo "zub vremena", ili štagod. 1 1 Quote
SkullKrusheR Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 ma nikad nisam gotivio ni kreator ni druga dva benda iz velike teutonik trojke. uvek mi je vishe lezao melodichniji (da ne kazem americhkiji) thrash, pa sam slabo slushao bendove sa nemachke scene. samo paradox, grinder, vendetta, par tankard albuma i mozda josh koji manje bitan bend. Quote
Tower... Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 Znam, baš zato ti i kažem da poslušaš Hordes of Chaos. Quote
lemmy sixx Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 Nemoj slusati Hordes Of Chaos,i to je zesci prosek.Uzmi Violent Revolution i pogotovo Enemy Of God,e to su albumcine. Quote
kuruz Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 Да, ни ја не волим стари Kreator и Destruction. Од Sodom-a само Masquerade in Blood. Quote
Talvi Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 Meni su Sodom i Tankard uvek najzanimljiviji bili od Švaba, najbolji Sodom je M-16 inače mada su mi i ostali vrh, tipa Agent Orange, Sodom, Better Off Dead... sad sam se napalio, kopam disk gde mi je Sodom mp3 Quote
lemmy sixx Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 Sodom moze pocevsi sa Agent Orange (slazem se sa Talvijem,M-16 im je najbolji),Kreator prva dva albuma ne mogu smisliti,a sto se tice Destruction-a nijedan stariji album u kompletu ne slusam.Ali kao sto rece Skull,razlog jednostavno lezi u tome sto nam se vise svidja americka skola.Kalifornija mama! Od svaba najvise volim Paradox i Exumer.Prve zato sto totalno vuku na americku skolu,a druge zato sto su Slayer worship bend i vorsipuju ih jako jebeno dobro. Quote
kuruz Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 Dobro, Tankard ne računam u najveće, iako mi je Beasts of Bourbon fantastičan, jedan od desetak omiljenih treš albuma. Quote
Tower... Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 Sodom moze pocevsi sa Agent Orange (slazem se sa Talvijem,M-16 im je najbolji),Kreator prva dva albuma ne mogu smisliti,a sto se tice Destruction-a nijedan stariji album u kompletu ne slusam.Ali kao sto rece Skull,razlog jednostavno lezi u tome sto nam se vise svidja americka skola.Kalifornija mama! Od svaba najvise volim Paradox i Exumer.Prve zato sto totalno vuku na americku skolu,a druge zato sto su Slayer worship bend i vorsipuju ih jako jebeno dobro. Meni se Sodom ZAVRŠAVA Agent Orange-om. Bar za sada, kad-tad ću preslušati i kasnije albume, trenutno nemam želju. 1 1 Quote
Uroš S. Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 Da krenem redom. Što se tiče Paradoxa, novi album ubija samo tako. Jedino su mi gitare malo čudne, al' nema veze. Testament je odma' tu negde. Kreator novi, neki suvi prosek, možda jedna ili dve dobre pesme. Što se tiče Exodusa, oni bukvalno nemaju loš album. Sodom - slušao sam do "Tapping the Vein" i od kasnijih "M-16" i "In War and Pieces" i svaki od tih kida, a Destruction posle '88 nema nijedan dobar album, sve golo govno. 3 Quote
Јарослав Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 Мени је Содом од Содома генијалан албум. Можда чак и раме уз раме са Агентом. Не знам зашто је толико потцењен. Ова ствар је пишање само такво. Quote
lemmy sixx Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 Dobar je album,pogotovo Buried.Najjaca stvar na albumu.Meni je ta pesma uvek bila nekako Megadetovska.Tacno mogu zamisliti Musavog kako je peva umesto Tome. Quote
Recommended Posts