StarbreakeR Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Ma najbolji black vokalista je ubedljivo Bruce Dickinson...kako on growluje niko nece... ...A ozbiljno najbolji je Dani...jedini je originalan i varira svojim glasovima kroz pesme...1 u moru istih... Quote
Black desire Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Ma najbolji black vokalista je ubedljivo Bruce Dickinson...kako on growluje niko nece... ...A ozbiljno najbolji je Dani...jedini je originalan i varira svojim glasovima kroz pesme...1 u moru istih... ALi i njega godine polagano stizu Quote
Josif Visarionovič Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Da ali ce njegovi sreamovi ostati Quote
Immortal_Beloved Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Najbolji...hmm: Abbath(Immortal) Quorthon(Bathory) Emperor Magus Caligula(Dark Funeral) Varg (Burzum) Quote
coil.worm Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Ihsahn i Garm Obojica u kasnijim radovima, pogotovo... Quote
Novaliis Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Najbolji...hmm: Abbath(Immortal) Quorthon(Bathory) Emperor Magus Caligula(Dark Funeral) Varg (Burzum) Jos samo zameni prvog i poslednjeg i bice savrseno. Quote
Immortal_Beloved Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Pa nisam mislila po redu svi su oni najbolji ali kad vec hoces evo: Varg(Burzum) Quorthon(Bathory) Emperor Magus Caligula(Dark Funeral) Abbath(Immortal) Quote
Novaliis Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Pa nisam mislila po redu svi su oni najbolji ali kad vec hoces evo: Varg(Burzum) Quorthon(Bathory) Emperor Magus Caligula(Dark Funeral) Abbath(Immortal) A, super onda. Quote
Natasha! Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Varg ima smoran vokal bar meni, Mayhem je imao boljeg 5000 puta Slažem se za Caligulu, čovek jebe keve kako peva Ima ih još naravno.... Quote
Black desire Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 MA svi su bre dobbri, samo tako da nastave Quote
coil.worm Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Tu jos moze da dodje i Atila, bilo iz mayhem-a bilo iz Aborym-a, ( a i sa Sunn 0))) je odradio poso' ) Quote
Novaliis Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Varg ima smoran vokal bar meni, Mayhem je imao boljeg 5000 puta Slažem se za Caligulu, čovek jebe keve kako peva Ima ih još naravno.... kod mene je suprotno. Mayhem je smoran bend uopste,a ne samo njihov vokal(bilo koji). Quote
Black desire Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 kod mene je suprotno. Mayhem je smoran bend uopste,a ne samo njihov vokal(bilo koji). NE, ne MAyhem je bolji Quote
Black desire Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Meni nije. Ma oba benda su fantaasticna Quote
StarbreakeR Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Ma dobri su oni...ljubazni...Mayhem dobar drugar... Quote
Josif Visarionovič Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Meni Varg zvuci kao da grokce u nekim pesmama Quote
Novaliis Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Meni Varg zvuci kao da grokce u nekim pesmama Blago tebi.. Quote
Novaliis Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Kada Varg izlazi iz zatvora? Pricalo se mozda sad u aprilu, ali nema nikakvih vesti. U svakom slucaju, treba ocekivati sigurno ove godine. Treba i ocekivati novi album u fazonu Filozofem-a... Quote
Novaliis Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Nije lose, nije lose Nego sta! Jaoo, samo da izda jos jedan takav album i pokaze sta je pravi BM! Quote
Black desire Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Nego sta! Jaoo, samo da izda jos jedan takav album i pokaze sta je pravi BM! Ma sta bre on zna!!! Quote
Recommended Posts