Novaliis Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Svasta. U principu odgovarao bi mi i novi ambijentalni album..bilo sta.. Magija Burzuma se nastavlja... Quote
Natasha! Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Kada Varg izlazi iz zatvora? Ne treba ni da izađe. Ubio je čoveka Quote
Novaliis Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Ne treba ni da izađe. Ubio je čoveka Ma nemoj? Bas vama to smeta. Quote
Natasha! Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Mislim da je malo kukavički ubiti čoveka na bedan način kao što je "otvori vrata, došao sam da pričamo".... Ja bi uvela doživotnu robiju na takve slučajeve. Quote
Novaliis Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Mislim da je malo kukavički ubiti čoveka na bedan način kao što je "otvori vrata, došao sam da pričamo".... Ja bi uvela doživotnu robiju na takve slučajeve. To i jeste kukavicki ali to ovde nije bilo tako. Najlakse je cuti da je " zli nacista ubio kukavicki sa ledja najveceg coveka black metala " i osuditi ga da trune, bez i trunke volje da se cuje druga strana. Quote
Novaliis Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 A koja je njegova strana? Nije kriv Eto vidis. Procitaj Burzum story ako hoces da cujes drugu stranu..mada i ne moras. Svakako ce izaci. Quote
Black desire Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Ma dobro da ga ubije, ali on ga je 23 nozem u ledja!!! Quote
Novaliis Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Ma dobro da ga ubije, ali on ga je 23 nozem u ledja!!! Mozda ga i jeste vise puta, ipak ga je mrzeo. Ali opet je barem polovina rana nastala dok je padao preko stakla i ne secam se gde jos. ljudi nije ovo tema za to.. Dakle, najbolji glas BMa ima Varg. Quote
Black desire Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Mozda ga i jeste vise puta, ipak ga je mrzeo. Ali opet je barem polovina rana nastala dok je padao preko stakla i ne secam se gde jos. ljudi nije ovo tema za to.. Dakle, najbolji glas BMa ima Varg. Ima dobar glas, ali ne i najbolji! Quote
DIABOLIC Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 ne verujem da cemo se nekad sloziti u tome ko ima(ili ko je imao) najbolji vokal u black metalu.... Quote
23/16 Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 A koja je njegova strana? Nije kriv http://burzum.org/files/pdf/a_burzum_story_eng.pdf Quote
Natasha! Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 http://burzum.org/files/pdf/a_burzum_story_eng.pdf Koja gomila gluposti i laži... Quote
23/16 Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Tvoje misljenje. Anyway,kada odlezi svoje Varg izlazi... Quote
Natasha! Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Ok, naravno da je moje mišljenje.... Nek izadje, samo da ne pravi sranja.... Valjda se smirio malo... Quote
Natasha! Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Varg, legendo, znala sam da ces ovako da reagujes al nema veze ti si car Quote
Novaliis Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Varg, legendo, znala sam da ces ovako da reagujes al nema veze ti si car Quote
DaemOnizeR Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 ŠAGRAT (pobesneli Paja(do jaja) patak) Quote
Black desire Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Ovaj lik iz ABSU-a, je mnogo dobar pevac Quote
Vargo Lukas Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Dimmu Borgir mozda ali sam ipak pre za COF Ne zaostaju ni Eperor ni Melechesh po mom skromnom misljenju. Quote
Lucio Holocausto Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Najzli je ubedljivo ARCTURUS [Vortex] pa DImmu Burgija [Šargat] Immortal [Abbot] AEterna StormLord i.... i... Hmm... Quote
...and here I am Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 АБАТ Бесмртни, мислим далеко је тај вокал далеко од онога што мејнстрим популација сматра за квалитетно, али то је прави вокал за црни метал. Quote
Recommended Posts