Josif Visarionovič Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 samo je sranje sto su se toliko unakazili sa tim sminkama Quote
Wise Owl Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Pretpostavio sam ja da cete me razapeti... Ali jebiga, ne volim Immortal, volim Dimmu. Ende. Kolektivno razapinjanje. I ja vise volim Shagrata&co. Btw - Gledala sam jedan interwiew kad Abatha pitaju zasto je blacker Abath - mmm black metal, spikes, leather, winter,... spikes, black metal... That's all Quote
ba+a. Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Steta sto im je muzika sranje. Mislim, shta recji na ovaj post? Quote
gavrosaurus Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Mislim - Abbath i pevanje ... Kh kh ... On je izuzetan muzicar ali pevac je ocajan. Doduse, mi ga nismo ni culi da peva vec da samo nesto skripi i stenje. Sto se toga tice, Shag je daleko bolji pevac i znatno hrabriji da menja svoj glas. Inace, ne vidim zasto bi iko morao da se opredeli: "Ovaj je bolji od onoga" ... To nikad nisam razumeo. Imam grupu nekih likova koje vise cenim od nekih drugih i to je to. A sad bas - najbolji glas ... U istom trenutku mi pada bar tri pevaca na pamet, tako da ... Quote
Josif Visarionovič Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 immortal i borgir 2 razlicita sveta.shagrat menja glas zbog cestih gitarskih prelaza,immortal se u vecini pesama drzi jedne melodije i samo cepa jedno.Dobro pevaju obojica,e sad sto im se muzika razlikuje ne treba uzimati za zlo Quote
Josif Visarionovič Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 e jebiga kad ti ne volis borgire Quote
Black desire Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Ma nije da ne volim nego me nervira kad ljudi porede Cradle i Dimmu (jbg uvek cu da budem na strani Cradle-a), zato ponekad imam izlive mrznje prema Borgiru...ali ok su oni. Quote
StarbreakeR Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Muhahahaha...priznao si...tu smo te cekali...muhahahaha! Quote
Black desire Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Ne, ne, neeeeeeeeee sve se rusi ARGHHHAGG!!!!! Quote
Josif Visarionovič Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 i ja vise volim cradle bas zbog toga sto im muzika nije toliko isprogramirana ali nemam nista protiv dimmu Quote
Josif Visarionovič Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 i ja vise volim cradle bas zbog toga sto im muzika nije toliko isprogramirana ali nemam nista protiv dimmu Quote
Wolflord Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Ranij su bolji 1000 puta od nivijih! Oooops!!!! Jebiga ucim brzo kucanje!!! Quote
Black desire Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 i ja vise volim cradle bas zbog toga sto im muzika nije toliko isprogramirana ali nemam nista protiv dimmu Meni je COF bolji iz mnogo,mnogo drugih razloga, naravno i zbog muzike... Quote
Wolflord Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Meni je Borgir bolji u svakom smislu!Od muzike pa sve do imidza. Dobro, stvar ukusa... Quote
Josif Visarionovič Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 dobar je dimmu,ali ne znam.nesto im fali...cradle ima mnogo vise solaza i dosta zamrsenije rifove,i malo prljaviju produkciju,volim ja dobru produkciju ali ne toliko da zalazi u industrial vode... Quote
VANDALICUM Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Abbath je definitivno najbolji vokal. Dajte zajebite sa Dimmu-Cradle prepucavanjima barem ovde... Quote
VANDALICUM Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 E, da... Bethorov vokal. Ono je najbolesniji vokal koji sam cuo u zivotu Ali od domacih Nefas ostaje neprikosnoven. Quote
Josif Visarionovič Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 mene bethor smara,sta koji kurac slusam kad nista ne razumem... Quote
Wolflord Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 E, da... Bethorov vokal. Ono je najbolesniji vokal koji sam cuo u zivotu Ali od domacih Nefas ostaje neprikosnoven. Glad i Nefas su zakon! Bethor mi se nesvidja uopste, bar raniji radovi.Zadnji album nisam slusao tako da nemam pojma. Quote
Recommended Posts