Guest Carrion Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Ihsahn - Emperor Nattefrost - Carpathian forest Ares - Aeternus Host - Taake Ghaal - Gorgoroth onaj lik iz Naglfar Bar po meni, najgori je Abbath iz Immortal, mislim ja njih cenim bog muzike i svaka cast i sve ali lik je smesan. Quote
Jellybelly Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Abbath je daleko od najgoreg. Njegov reski, rezeci, hladan glas itekako ima svoje kvalitete. Sad sto im je imidz bio malo kako da kazem retardiran je druga stvar. (Ako si na to mislio pod smesan). Quote
Guest Carrion Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Ne ne ne, mislim daleko od toga, ja zapravo volim corpsepaint, e sad sto je njihov ceo imidz stvarno bio malo ehm ehm da retardiran to je druga prica, nego kazem ne volim mu glas jer nekako uopste ne vristi, samo kao rezi ili nesto, mislim u nekim pesmama mi je delovalo ko da se zajebava Quote
Denethor Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Po meni Abbath ima najbolji vokal, on potpuno jednostavno peva, ne mora da se napreze, povraca, pljuje itd. I pre svega vokal mu je dubok i prodoran. Quote
RokateLi Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Po meni Abbath ima najbolji vokal, on potpuno jednostavno peva, ne mora da se napreze, povraca, pljuje itd. I pre svega vokal mu je dubok i prodoran. Abbath ima super vokal, ali da bi neko tako mogao da peva, potrebna je samo jedna casa Coca cole. Govorim iz iskustva. Quote
MEDIEVAL Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Po meni Abbath ima najbolji vokal, on potpuno jednostavno peva, ne mora da se napreze, povraca, pljuje itd. I pre svega vokal mu je dubok i prodoran. Bravo,odlicno si to rekao! Abbath ima najjaci vokal ubedljivo. Quote
Frankenchrist Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 (edited) Abbath ima super vokal, ali da bi neko tako mogao da peva, potrebna je samo jedna casa Coca cole. Govorim iz iskustva. Hehe, pa nije bas, covek je bio tezak alkoholicar, i imao je nekih problema sa zdravljem zbog toga, mada je rekao da se polako odvikava i da je skoro potpuno prestao da pije, pitanje je koliko ce da odrzi rec je sad svira sa Bombersima. Uostalom, slika sve govori: Edited June 23, 2005 by Frankenchrist Quote
Old Smuggler Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Black nije my cup of tea, al od ono par bendova što sam čuo Jon Nödveidt iz Dissectiona mi je nekako najjači, čovek prosto razvaljuje ... Quote
RokateLi Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Hehe, pa nije bas, covek je bio tezak alkoholicar, i imao je nekih problema sa zdravljem zbog toga, mada je rekao da se polako odvikava i da je skoro potpuno prestao da pije, pitanje je koliko ce da odrzi rec je sad svira sa Bombersima. Uostalom, slika sve govori: Hehehe, nije valjda sve ovo sam popio? Quote
AnaLizator Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 pevac iz Avatara, Summoninga, Ihsahn, Maniac... Quote
Frankenchrist Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Hehehe, nije valjda sve ovo sam popio? Ne verujem, posto se vidi ruka sa pivom na desnoj strani, verovatno od ovog lika sto slika, a i u levom donjem uglu se vidi ruka necija. Ali ko zna koliko se jos flasa ne vidi na slici. Quote
RokateLi Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 Ne verujem, posto se vidi ruka sa pivom na desnoj strani, verovatno od ovog lika sto slika, a i u levom donjem uglu se vidi ruka necija. Ali ko zna koliko se jos flasa ne vidi na slici. Pure alcoholocaust. Quote
Misantrophil Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Ma Abbath je najveci lik svih vremena, cuo sam ga kako peva i u bombersima nije lose skinuo lemmyja Quote
kasapin Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Ma Abbath je najveci lik svih vremena, cuo sam ga kako peva i u bombersima nije lose skinuo lemmyja abbath je pozercina, i glas mu je se ok, ali nije nista specijano... a lemmy je car! inace ja u principu vise volim krestave vokale, tipa: Knjaz Varggoth on po meni ima jedan od najboljih black vokala, a i ume ekstra da pogodi ritmiku za sve pesme, u Aryan Terrorismu je jebo kevu kako je otpevao, atmosfera je nikad bolja onda naravno moram da spomenem Toroga iz Behexena, ciji glas je prosto perfektan uz takvu muziku i recimo svidja mi se glas Willy-a iz Mutiilationa, nema neki ekstra vokal prirodno, ali zna covek da se unese i da time doprinese atmosferi pogotovu na prvom albumu (Vamprires jebe keve) I jos, recimo sta mi se svidelo od vokala u zadnje vreme - Bestial Summoning, pravi pakleni vokali, znaci lik nije normalan, svaka mu cast... i na albumu i na live-u, jebo mu je kevu Quote
Hellscream Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 abbath-immortal i shagrath-dimmu borgir kao i nekad davno u borknagar-u vortex a sad vintersorg ne zna se ko je bolji od koga Quote
Narsil Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Dani je zakon!!!! Ali ona riba iz Astarte-RAZBIJA!!!!! Quote
stefan1988 Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 овог човека треба бановати- доживотно! трви "пост" му је био Дани је закон, и то на теми "најбољи глас" ало човече, пише најбољи ГЛАС не најбољи филтер/процесор !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ццц Quote
Misantrophil Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 ona riba iz astartea je ocajna nije black metal za zene Quote
Perfector Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 onda naravno moram da spomenem Toroga iz Behexena, ciji glas je prosto perfektan uz takvu muziku Apsolutno Quote
Misantrophil Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 da vokalista behexena je odlican ali ja najvise gotivim emperora caligulu i Abbatha Quote
RokateLi Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Poslusaj stvar Sieluni Saatanan Vihasta Roihuten (slava opciji copy/paste), na samom pocetku pesme je takav scream da je to neverovatno. Quote
Шöне Мики Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Lex Icon (Nagash) je u svoje vreme imao odlican scream. Pevaci Nocturnal Mortuma,Ashen Light-a i Tvangeste-a su po meni najbolji vristaci u BM-u Quote
Misantrophil Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 ja bas te sto si naveo ne gotivim Quote
Narsil Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Sta fali onoj iz Astarte-a????? Mene je bas gotivan njen glas!!! Quote
Recommended Posts