Angelystor Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 E jebo ga otac njega sam zaboravio Quote
mrtva Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 kakav crni pajo patak...zar postoji i taj blacker...il' se zajebavate... ma Kriegsmaschine - great Polish satanic black metal... Quote
Millosh_024 Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Kako bre kakav Paja Patak? Pa jesi li ti ikada gledao neki od Diznijevih crtaća u kojima se pojavljuje taj lik? Ako jesi skontao bi da lik ima 100% Tr00 Black glas! Samo treba da osnuje bend i jebaće kevu svima sa tim jebenim glasom! Quote
Millosh_024 Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Pokušaj bit` duhovit na black forumu....should have known better. Zaista... Quote
Jellybelly Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 pa zar niste culi za onaj album emperor & disney, kako su samo paja patak i Ihsahn ukrstili vokale, Ihsahn je furao scream, ito onaj visoki, dok je paja patak malo dodavao growl ton, a raja, gaja i vlaja su pevali horski ala viking faza Bathorya Quote
Goxy Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 ako ne verujete za Paju,probajte da nabavite bend Moriggan(ima tema),pa ce te da vidite Quote
mrtva Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Kako bre kakav Paja Patak? Pa jesi li ti ikada gledao neki od Diznijevih crtaća u kojima se pojavljuje taj lik? Ako jesi skontao bi da lik ima 100% Tr00 Black glas! Samo treba da osnuje bend i jebaće kevu svima sa tim jebenim glasom! mislish rechi 'gledalA'... ma da chula sam za tog ako si mislio na crtaceg paju patka dashta bolje od dani filtha zavija... a da bass gitaru svira shiljo a bubnjeve krshi miki maus... svashta... Quote
Goxy Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 ma da chula sam za tog ako si mislio na crtaceg paju patka Pazi cula,jesi li ti gledala crtane filmove kad si bila mala? Kazem,slusajte Morrigan i cucete perverznog Paju Patka za vokalima. Aj' necemo vise o njemu. Quote
Denethor Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 Ovaj lik iz Horne na Viha ja vikate ima fenomenalan vokal. Quote
Azog-Gauroth Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 lik iz Andrasa poput bijesnog paja patka na raznju... Quote
Valtiel Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 PO MENI NAJBOLJI BM VOKAL JE CADAVERIA A NAJLOSIJI SHAGRATH. Quote
Svarogvas Mažuranić Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Kako bre kakav Paja Patak? Pa jesi li ti ikada gledao neki od Diznijevih crtaća u kojima se pojavljuje taj lik? Ako jesi skontao bi da lik ima 100% Tr00 Black glas! Samo treba da osnuje bend i jebaće kevu svima sa tim jebenim glasom! You guys are cracking me up... Sad ste dokazali da i ekipa preko dunava ima dobrog smisla za humor. Inače Varg, Abbath, Fenriz na Thornspawn Chaliceu, Knjaz Varggoth u duetu s onim ženskim vokalom na kraju In the Fire of the wooden churches. Lošiji Attila na De mysteriis. Dok se ne navikneš. Quote
Sandra Laureano Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Pazi cula,jesi li ti gledala crtane filmove kad si bila mala? Kazem,slusajte Morrigan i cucete perverznog Paju Patka za vokalima. Aj' necemo vise o njemu. Ljudi, poslusajte Finnougor - tamo vam je (s)hit-parada od Atile pa do lika iz Sjebenburgera Quote
Misantrophil Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Evo je moja lista 1.Abbath(immortal) 2.Atilla (Mayhem) 3.Nefas(the Stone) 4.Varg(burzum) 5.Satyr(Satyricon) 6.Nocturno Culto(Darkthrone) 7.Galder(OMC) 8.Insahn(Emperor) 9.Emperor Caligula(Dark Funeral) 10.Legion(Ex MArduk) Quote
mrtva Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 da se primjetit... Venom's Tony Dolan vocals/bass... Quote
The Watchtower Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Sakis Athanasois Tolis from Rotting Christ. Quote
Jellybelly Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 sta fali atilli? od svih vokalista iz mayhema on mi je omiljeni. dead je isto dobar, al maniaca ne volim Quote
The Watchtower Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Meni je Atilla najjachi od svih voxa iz Mejhema posle njega ide Maniac. Mada ja to vishe ne slusham tako da... Quote
Sandra Laureano Posted April 16, 2005 Report Posted April 16, 2005 DEAD je najbolji Mayhem vokal! 2 + 3 = 5 Pa naravno!!! Quote
Misantrophil Posted April 16, 2005 Report Posted April 16, 2005 Meni je atilla mnogo bolji od Deada al Dead je mnogo bolji od sugavog Maniaca Quote
Recommended Posts