Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jooooooj, tek mi Varg nema vokal, opet bez uvrede. Verovarno zato što ne gajim simpatije prema Burzumu. ph34r.gif . U taj red meni loših vokala dodala bi i Denija. Mnogo pišti.

Posted

Meni Abat baš car bre! Baš je onako tr00 icon_twisted.gif . A najboljie mi je kad u spotu M.Ravendark ide kroz onaj led i sneg u mantilu i helankama, uh baš je iskreno icon_da.gif

Posted

Misanthropil: a ko od njih nije alkos? icon_smile.gif

Amy: i ja cenim kad zensko peva ali nesto i nema riba koje bi izdvojila kao dobre vokale. sem Rejcel iz Sinistera ali to je death vokal. ona jedina po meni moze da parira nekom tipu.

Posted
uh ja ne volim mnogo zenske cak ja koji najvise slusam gothic i doom uvek vise volim da cujem muski clean

Spam,ali gothic nije gothic bez divnog zenskog vokala! icon_redface.gif

Posted

moja omiljena ostaje kvlt icon_smile.gif

Aj da ne spamujem, pa da navedem 2 (po meni) najbolja bm vokala - Ihsahn (vrhunska kombinacija scream i onih teatralnih clean vokala), i sa druge strane Dead. Ostalima svaka cast, al ova dvojica su po mom ukusu

Posted

E baš to: Ihsahn je jedan od retkih koji otkida i sa scream vokalima a s druge strane clean vokali su mu da se naježiš icon_twisted.gif . Svi obično kul vrište ali kad treba da se clean otpeva....e....... Što se clean vokala tiče izdvojila bi i Vortexa icon_da.gif

Posted

S obzirom koliko ima black metal bendova ...

Ipak, izvajaju se: Dani Filth, Shagrath, Grutle Kjelsson, Ihsahn ...

Mada, mislim da Shagrath vodi ...

"Eradication Instincts Defined"

Uuuuuuh ...