Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ti kao da samo vokale slusas... :no::no:

reci zeni da ne stavlja tudje slike u profil..to mi je bash smjeshno znash.. :)

a da to se odnosilo tipa da ne slusham bandove ak imaju smecarski vokal..kuzish li ti isht jadan..norma da gledam na band da ima i muziku po mom ukusu..al' sad posht je tema o volkalistima prichala sam o vokalu 'samo'.. :da:

Posted

reci zeni da ne stavlja tudje slike u profil..to mi je bash smjeshno znash.. :)

a da to se odnosilo tipa da ne slusham bandove ak imaju smecarski vokal..kuzish li ti isht jadan..norma da gledam na band da ima i muziku po mom ukusu..al' sad posht je tema o volkalistima prichala sam o vokalu 'samo'.. :da:

EEEEEEEEEEEEEEJ.... :no::no:

Posted (edited)

Lake Bodom,a i ti bi mogao da se smiris...Prva je pocela i ako ocekujes da se pravim luda zato sto se zamisljas da si neki faktor i da treba da te poslusam,malo si se zajebao....

Edited by Darkerka
Posted

Lake Bodom,a i ti bi mogao da se smiris...Prva je pocela i ako ocekujes da se pravim luda zato sto se zamisljas da si neki faktor i da treba da te poslusam,malo si se zajebao....

Ja nemam zashto da se smirim! Ona nije rekla nishta pogresno.....a ti ides od teme do teme i prozivas sve redom , nista pametni nisi rekla ni na jednoj temi! :da:

Posted (edited)

lik iz graveworm ima super vokal,doduse growl ali mocan,dubok...

:pivopije::pivopije:

jedan je bre atila:)(mayhem :):):) )

Edited by lake_bodom
Posted

LEGION :rockdevil:

EMPEROR MAGUS CALIGULA :rockdevil:

ATTILA :rockdevil:

Samo ovi mi trenutno padaju na pamet

imas jos jedno pivo na korpsima , ovu trojicu obozavam! :pivopije:

Posted

Ja nemam zashto da se smirim! Ona nije rekla nishta pogresno.....a ti ides od teme do teme i prozivas sve redom , nista pametni nisi rekla ni na jednoj temi! :da:

norma da nisam rekla nisht pogreshno..al' meni se chini da netkog istina boli.. :da::)

@Death_Cult_Legion tooo majstore..Fiori ye6e keve..obozavam ujutru oko 6 da ih raspalim dok vozim autoputom na posao.. :red:

shto se tiche talijanske blek scene lik iz Noctifer mi mnogo valja..takodjer iz Black Flame.. :red: