Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

to the gates of... reizdanje sa bonus pesmom south of heaven

goat horns-reizdanje sa wild child bonus pesmom :)

Edited by Lord_Ahriman
  • 2 years later...
Posted

Sto volim da dizem iz naftalina ove nekro teme. :) Za mene je Attila oduvek #1, zatim Ihsahn, Mortuus, a mnogo volim i Sakisa iz RC, nekako mu je unikatan glas. :) E, da, i najlegendarniji kumovi ikada - Gunther Theys i Mika Luttinen. :da:

Posted

:):))

А читајућ моје постове од горе закључујем да ја никада нисам волео Мортуме, немам појма шта ми би. :):):))

Елем, број један је увек био и остаће Jon. ;)

Posted
Sto volim da dizem iz naftalina ove nekro teme. :) Za mene je Attila oduvek #1, zatim Ihsahn, Mortuus, a mnogo volim i Sakisa iz RC, nekako mu je unikatan glas. :) E, da, i najlegendarniji kumovi ikada - Gunther Theys i Mika Luttinen. :da:

Ti bas uzivas u suvoparnim vokalima? Ne znam kad ce ljudi da shvate da Atilla nikada nije znao da peva. On je, u sustini, dobro osmislio svoj vokal, ali ga prilicno neuspesno sprovodi u delo, tako da vise zvuci kao klasican BM pevac kome je pukao glas. Paradoks je da skoro svako ko kopira Atillu bolje zvuci od njega. Coveku se jednostavno pohomerilo. :) Nazalost, Ihsahn-u je glas otisao posle In The Nightside Eclipse albuma i postao prilicno suv i nekako mucenicki. Izgleda da je kasno usao u pubertet, uprkos tome sto je genije.

Posted
Jebem li ga, druze, meni ovo uopste ne zvuci "suvo": http://www.youtube.com/watch?v=RPh9FhU19XQ

A sto se tice Attile, meni su njegove izvedbe na "De Mysteriis..." i "Ordo..." same po sebi apsolutno dovoljne da bude najbolji ikada. :da:

Pa, preslusaj malo bolje. Samo najava pesme zvuci dobro, a posle sledi potvrda mojih reci. :da: A, sto se tice Atille, taj je totalno unistio De Mysteriis!!!!!!!!!!! Zatvarajte temu!!!!!! :violent:

Posted
A, sto se tice Atille, taj je totalno unistio De Mysteriis!!!!!!!!!!!

Да човек нема права на своје мишљење сад бих те напљувао. :)

Posted

Abbath је добар, има режећи добар вокал. Jon је увек био и биће за мене апсолутни врх. Није да има неки посебан вокал, нити нешто јак, али је мени...хух.

А. што се тиче брутално "злих" вокала - ту се слажем са Невеном - Mortuus.Човек има један од убедљиво најбољих вокала, просто да се заледиш кад га слушаш.

А о Atilli нећемо, човек је савршено отпевао на савршеном албуму. То не треба коментарисати, само слушати.

Posted
А о Atilli нећемо, човек је савршено отпевао на савршеном албуму. То не треба коментарисати, само слушати.

Tako je, slušajte Ordo Ad Chao :)