Abbath Posted June 28, 2004 Report Posted June 28, 2004 Slazhem se,ali vokal se u nekim pesmama dosta loshe chuje...Ali na Goat Horns mi se jako svidja vokal...Pa i Sakis iz RC ima zanimljiv vokal...Drugachiji od ostalih,hah...Pa i K.K. Warslut iz Destroyer 666 nije tako losh,ono...Ali moj favorit je uvek Varggoth,a vi kako hocete...Pa naravno,i Varg je fantastichan vokal,najstrashniji scream na sceni,hehe... Sakis? to ovaj sto je bio za grcku na eurosongu? shalim se Abbath je bash jak na Diabolicalu,pogotovo caal of the wintermoon Quote
Goxy Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 JEDAN OD NAJBOLJIH VOKALA KOJE SAM CUO DO SADA JE Meynac'h IZ MUTIILATION,AKO JE NEKO I CUO ZA OVAJ BEND(PRVI PRAVI FRANCUSKI BLACK METAL BEND). I NARAVNO NOCTURNO,DEAD ... Quote
CYBERWASTE Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 nefis-the stone ima vrh glas,a dani iz cofa pravi glas preko procesora,barem sam tako nedje procitao... Quote
ThyRaven Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 nefis-the stone ima vrh glas,a dani iz cofa pravi glas preko procesora,barem sam tako nedje procitao... Ma najbolji je Miranovic HORNBURG Marko iz Deucaliona i Bethora. Sathana, Vobiscum Luciferi Quote
Azog-Gauroth Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Lik iz Avatara i lik iz Astarotha. Domaci prostori: Nefas(na Some wounds...) i lik iz Simargala. Quote
Sandra Laureano Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 Deucalion, Nokturnal Mortum, Temnozor (dugokosi, ne ni arap, ni skin), Nahash, Gorgoroth Quote
militant Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Trenutno mi je na vrhu covek iz Temnozora! Quote
Black#1 Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 Abbath(Immortal)ima super glas....al zato je ovaj lik iz Emperora najbolji!...mada ni Onaj iz Dark Funeral-a nema losh glas... Quote
Azog-Gauroth Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 JEDAN OD NAJBOLJIH VOKALA KOJE SAM CUO DO SADA JE Meynac'h IZ MUTIILATION,AKO JE NEKO I CUO ZA OVAJ BEND(PRVI PRAVI FRANCUSKI BLACK METAL BEND). I NARAVNO NOCTURNO,DEAD ... ovo je dobro recheno.mutiilation majka.vampiri,satanizam,i vokal koji jebe majku. Insahnu mi se vishe svidja vokal iz ranijeg perioda,pogotovu na in the nigtside...od nonusa mi je odlichan,ali ne extra-vrhunsko-najjachi kao shto bijashe. za DEADA necu ni da komentarishem.jednostavno,majka... Quote
ba+a. Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 Ihsahn! Takodje ima jedan od najboljih clean vokala u metalu! Quote
Denethor Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 Trenutno mi je na vrhu covek iz Temnozora! Potpuno se slazem. Kad pocne da vristi ponekad, to je razbijanje. Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 ovo je dobro recheno.mutiilation majka.vampiri,satanizam,i vokal koji jebe majku. Insahnu mi se vishe svidja vokal iz ranijeg perioda,pogotovu na in the nigtside...od nonusa mi je odlichan,ali ne extra-vrhunsko-najjachi kao shto bijashe. za DEADA necu ni da komentarishem.jednostavno,majka... Dead je otisao najdublje od svih Quote
Fiery Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 Dublje? A ja bas mislio da ima visok glas. Quote
Froiibaad Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 Ma Dani Filth me ubija u pojam nikako da ga skinem Quote
Fiery Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 Pa sad... Skinuo ga je do detalja pevac Tales of Dark. Quote
Fake Healer Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 1. Abbath 2. Jens iz Naglfara 3. Ihsahn Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Dublje? A ja bas mislio da ima visok glas. Dublje ne u tom smislu Iako mu je bio najdublji Jesi cuo kad za epitete i metafore? Znas kako je to super!!! Quote
Stolet Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 Slazhem se za pevacha Tales Of Dark,bash su sad u chetvrtak svirali,3. rodjendan...Legendaran vokal uzhivo Quote
Guest Daniel Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 Krum(BOLG) in the sond Pagan Forces! It kills Quote
Dammned-Sisters Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 nemogu da se odlucim.za one bendove koje znam svi imaju takoreci slican glas. hm' Quote
BODOM Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 Imaju slican ali najbolji su mi ovaj iz Immoratala i Gehenne... Quote
Azog-Gauroth Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 Denija skida i lik iz seven witches. Infernus je pjevao na under the sign of hell,zar ne? e pa ono je scream... Quote
Denethor Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 Infernus je pjevao na under the sign of hell,zar ne? Infernus svira gitaru, Na Under The Digne-u peva Gaahl. Quote
Recommended Posts