Angelystor Posted June 23, 2019 Report Posted June 23, 2019 On 6/6/2019 at 2:04 PM, Grobodan said: Ono sto je meni najveci problem sa album jeste produkcija, mislim da Pera nije bas pravi covek za ovakav zvuk. Kad je vec ovakav stil trebalo je manje moderno da zvuci. A meni baš leži zvuk :] moderno, a nije sterilno, baš potaman. Kad se sve svede, meni je ovo baš prijatno izenađenje. Maltene isto onako kao kad sam ih gledao live. Očigledno je Jeff okupio vrlo sposobnu ekipu oko sebe ovog puta (ne znam doduše ceo decenijski istorijat, pa ne znam kako je to zvučalo sa SIntent ekipom). Mislim da bi bilo idealno da se skreše pesma-dve da to ima pravu dužinu, a opet bi za 6-12 meseci imali eto materijala i za EP jedan, ali fakit, što reče Grob, nema ovde ni nekog pravog fillera. Sad još da se osmelim taj Nocturnus da pustim Quote
HUMAN Posted August 10, 2019 Report Posted August 10, 2019 Jebali matere, nisam odavno gledao bolji snimak, pola certa gledam otvorenih usta, Džef je definitvno pronašao najbolju moguću ekipu koja se mogla zamisliti.. Dovodite ovo bog vas jebo!!! Pa da mremo!!! 1 Quote
Koroviev Posted August 10, 2019 Report Posted August 10, 2019 Dve su stvari na svijetu nestvarne. Voivod s Mongrainom i ova Possessed inkarnacija. Nestvarne. 1 Quote
HUMAN Posted August 11, 2019 Report Posted August 11, 2019 Doista nestvarne, kad bi nas još i novi Drkejndžl tako iznenadio.. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 6, 2019 Report Posted September 6, 2019 Jel slusao neko ovo ? https://www.discogs.com/Possessed-Live-In-San-Francisco-84-San-Diego-86/release/2570792 Quote
HUMAN Posted February 12, 2021 Report Posted February 12, 2021 Odličan intervju, uprkos ovoj ribi koju kao da je Dačić učio engleski😄 Džef je toliko jedna kul i prijatna faca da je to prosto neverovatno, uvek je divno slušati ga. Quote
Koroviev Posted February 12, 2021 Report Posted February 12, 2021 Najlepše ga je slušati u numerama kakva je: Quote
HADES Posted September 18, 2021 Report Posted September 18, 2021 https://www.blabbermouth.net/news/possesseds-jeff-becerra-walks-again-for-first-time-in-over-30-years/ Quote
Recommended Posts