Guest spiritual holocaust Posted October 4, 2003 Report Posted October 4, 2003 Fantastican finski doom metal sa scream vokalima , klavijaturama i izuzetno sporim psihodelicnim delovima. Bend sa puno novih ideja koje su za svaku pohvalu!!! Quote
VEPAR Posted January 3, 2004 Report Posted January 3, 2004 Cuo sam za njih.Basista iz mog benda mi je pricao o njima.kaze da su gotiva. Quote
Filozofem Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 DOLORIAN a: a: a: a: a: jedan od najjacih doom bandova i jako KREATIVAN tuga je da se na ovom forumu ovako dobrom bandu posveti tako malo paznje Quote
Filozofem Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 dosadni su bre... 8O out of time you are out of mind stvarno kome su oni dosadni sto mu je zanimljivo Quote
Out Of Time Posted January 12, 2004 Report Posted January 12, 2004 ma mnogo su histerichni i mnogo su trash(ne mislim na trash metal nego obichan trash ili ti kao fora je da bude loshe) da bi bili dobar doom band... il jedno il drugo... nikako 2gether... a: trenutno me samo interesuje moguci novi album Shape of Despair-a... eto, oni su npr. zanimljivi... Quote
Agarth Posted January 12, 2004 Report Posted January 12, 2004 Ja bih dodao i Skepticism, kao zanimljiv bend... Despond takođe... Quote
The Eagle Nature Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 Ej bre Ozrene zar ti stvarno ocekujes da ce ti vise od troje ljudi odgovoriti na temu.I pola tih klinaca slusa doom tri meseca.Nabavio im doktor ili butcher pre pola godine Novembers Doom i sada su svi doomeri.Gde su bili pre dve ili tri godine.Mislim OK nikad nije kasno poceti ali ova filozofiranja su stvarno smesna pa i sto se tice Doloriana ."When all laugher has gone" je okean bolesti. "Dolorian-Dolorian" nije los ali nije toliko uvrnut. With scorn/Perish Quote
Misantrophil Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 uh slusao sam samo album Dolorian veoma zanimljivo meni cak i psihodelicno zvuce Quote
Dr Alex Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Nego sta nego zanimljiv band. Vrlo suicidan band (kako kazu), mada se i nisam nesto odusevio iako su vrlo originalni. Ja bih dodao i Skepticism, kao zanimljiv bend... Despond takođe... Nego sta, kolega doomadzijo A ja bih dodao Abysmal Grief i Paul Chain-a. Quote
Craft Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Dolorian su sjajan bend, kao i norveski Shining sa kojim imaju jedan split... Preporucujem... I idem na tusiranjac, ova vrucina je teza i od Pig Destoyera... Quote
Recommended Posts