Wendigo Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Ne znam da li je Rudan imao operaciju, ali znam sa sigurnošću da aktivno radi sa bendom Mobilmánia, takođe ima i neki akustični projekat sa Kalapács-om (ili je to bio samo jedan nastup, ne znam tačno), uglavnom čovek i dalje peva. Inače, meni se prilično svidelo kako Attila peva stare Pokolgép pesme (iz Kalapács ere), no sa kasnijim pesmama već nisam oduševljen. Nema tu sirovu snagu u glasu kao Rudan. Quote
heavyervin Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 5. februara Mobilmania nastupa a pevac je isti, Rudan Joe. Znaci, da nismo u zabludi, Joska peva i dalje(Rudan), ( pored akustike)a sa Pokolgepom su se oni svadjali, zato ga nema. Kukovecz(fogeci) je pojeo govna svakako. Covek nije hteo(Kukovecz,gitarista i mastermind) ni da se rukuje s nama zglavno 2001. a Joe je bio Lik! Da ne kazem kakav je Kalapacs Bivi ispao na svom koncertu... mislim te iste godine.Covek mi sacuvao majicu i sve rasprodali.Posle udri po pivu a on, po Red Wine. Inace covek(Kalapacs) se razveo jer mu zena dala uslov:Ili se uzmes na um, prestanes sa ludorijama, osisas ili ja idem.Naravno... Metal az Esz! Quote
heavyervin Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Pesma Hol van a szo, sa albuma Adj Uj Erot, ce se naci na novom Hammerfall albumu u engleskoj varijanti. Nikad nisam mislio da ce neki svetski band obraditi Pokolgep. Bas prijatno iznenadjenje, mada mogli su i bolju pesmu naci Quote
Divlji Tigar Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Hammerfall je poznat da obrađuje kult pesme, možda će zainteresovati ljude za Pokolgep. Quote
Bata Trokrilni Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 Zanimljivo da ja taj album nisam ni slušao, promakao mi kad sam nabavljao diskografiju. Quote
Divlji Tigar Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 Taj je najbolji sa Rudanom. Quote
Bata Trokrilni Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 Ako je u fazonu prva 4 albuma, a sa Rudanom, onda je sigurno bolji od njih. Ali od A tulelo i Pokoli Mesek teško da je bolji. Quote
heavyervin Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 I nije bas u fazonu prva 4. A od Tulelo i Pokoli Mesek je daaaleko bolji. Preslusaj i uveri se sam Quote
Bata Trokrilni Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 Nemoguće, jednostavno mi stil koji sviraju na poslednja dva albuma deluje savršeno kad je ovaj bend u pitanju. Evo, danas sam i na originalu preslušao Pokoli mesek. Az adott szo Quote
heavyervin Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 Mozda je meni bolji jer sam ga slusao negde pri izlasku pa mi je samim tim bolji.Uslo mi u glavu. Vedd el ami jar! mi je isto bolji od svih kasnijih. Nesto posle reuniona(2000) ih ne smekam bas.Csakazertis mi je ok al posle mi nekako vise nije to to. Bar ja ovako vidim stvari Quote
Bata Trokrilni Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 Skinuo sam Adj uj erot, pa ću da čujem. Od starijih albuma, do sada su mi se najviše dojmili Ejszakai bevetes i Metal az esz (teško mi je da se odlučim između njih). Ovi albumi posle, od 1992. do 2002. mi nisu nešto posebno, osim Csakazertis, koji ima par finih hitova i solidno zvuči i u engleskoj verziji. Zato su poslednja dva fino skockali i razvili neki čisto njihov stil. Quote
heavyervin Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Pokolgep ponovo menja postavu. Ovog puta u grupu dolazi novi bubnjar i gitarista. Bubnjar je 19. godisnji Veress Marton a gitarista Z. Kiss Zalan (1981). Nikad cuo za ove ljude, videcemo kako ce sve to izgledati, pocinju da snimaju novi album. Kako god, posle odlaska Rudana, to vise nije isto. Czebely Csaba (bubnjar) je otisao da bi se posvetio drugim bendovima a Nagy David (gitarista) otisao u USA da oproba srecu. Krenuo je stopama Voros Attile, koji je prosle godine otputovao za USA da proba tamo i za par meseci je postao clan Nevermore-a. Quote
dudi Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Sve ima svoje vreme ,prošla su lepa vremena .Što bi rekli nije to to više ni blizu. Originalni član ima blizu 50 god a svira sa nekim klincima i ta pojava na bini mi se ne svidja . Kao što ste već pisali otkad je Rudan otišao sve se zamrzlo . Quote
heavyervin Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 Kalapacs svira u Kanjizi 10. jula (poznat datum?) pa ko oce nek izvoli. Ne znam ni posto ni mesto al za pocetak je i ovo dovoljno. Quote
Divlji Tigar Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Pokolgep ponovo menja postavu. Ovog puta u grupu dolazi novi bubnjar i gitarista. Bubnjar je 19. godisnji Veress Marton a gitarista Z. Kiss Zalan (1981). Nikad cuo za ove ljude, videcemo kako ce sve to izgledati, pocinju da snimaju novi album. Kako god, posle odlaska Rudana, Meni je Atila odličan, nadam se da će izdati album do kraja godine. Quote
Divlji Tigar Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 Kalapacs svira u Kanjizi 10. jula (poznat datum?) pa ko oce nek izvoli. Ne znam ni posto ni mesto al za pocetak je i ovo dovoljno. http://www.youtube.com/watch?v=ICz0YMGrxQg Quote
Divlji Tigar Posted April 18, 2012 Report Posted April 18, 2012 30. april izlazi novi Kalapács album "Poklok és Mennyek között". Delove pesma možete čuti na amazonu. http://www.amazon.com/Poklok-és-Mennyek-között/dp/B007Q5BXLM Quote
Divlji Tigar Posted January 12, 2016 Report Posted January 12, 2016 Konačno su izdali novi album. http://www.mediaboom.org/442976-pokolg233p-metalbomb-2016.html Quote
Bata Trokrilni Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 Gledao ih u Pešti u julu i mogu slobodno da kažem da mi je to bio najbolji koncert u životu. Poštena svirka, kidanje od prve do poslednje pesme, a posebnu draž koncertu je dalo to što su svirali skoro ceo Totalis Metal, čiji su jubilej obeležavali. Onaj osećaj kad ne znaš jezik, a kao da ga znaš. Metalbomba je zaista metal bomba od albuma, naravno odmah sam ga maznuo na originalu. Ne kos belem je fina patriotska balada, došlo mi da zaplačem za vreme koncerta dok su je svirali, iako nisam Mađar. 2 Quote
dudi Posted November 15, 2016 Report Posted November 15, 2016 Bili su Madjarski Akela u Vojvodini odryali 2 koncerta . Temerin i Subotica Quote
Chicken Little 420 Posted May 28, 2019 Report Posted May 28, 2019 https://www.serbian-metal.org/vesti/23059/pokolgep-u-novom-beceju/ Quote
dudi Posted June 3, 2019 Report Posted June 3, 2019 Pokolgep koncert u Novom Beceju 24 -og Avgusta Koncert je besplatan , odrzava se na otvorenom na Festivalu Eto pa ko ih voli Just now, dudi said: Pokolgep koncert u Novom Beceju 24 -og Avgusta Koncert je besplatan , odrzava se na otvorenom na Festivalu Eto pa ko ih voli Eh tek sada vidim da si stavio link aj nema veze Quote
Recommended Posts