C.A_R.I.A. Posted October 10, 2003 Report Share Posted October 10, 2003 Postoji jedna interesantna stvar...Jedno vreme su mediji ignorisali metal...a evo polako vremena se menjaju... Pa gledam ti ja izvestaj na City(TV PINK) :? ,najava za hard'n'heavy fest... lepo rece devojka,ova grupa je ovakva..ona je onakva..fina prica.. i na kraju se nada da ce biti jos prilika za afirmaciju ....ne nije heavy metala..ne mogu se vise setiti kako je tu frazu smuljala Mislim, da je pominjala thrash,ili nedaj Boze neki metal pravac..ne bi bilo fino... Da li to Heavy Metal ulazi u medije...ali na mala vrata ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTPAX Posted October 10, 2003 Report Share Posted October 10, 2003 Izgleda... Ljudi koji nes slusaju metal pocinju da se interesuju za njega... I to vec traje neko vreme... Ali, ne verujem da ce potrajati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S Posted October 10, 2003 Report Share Posted October 10, 2003 Pa ne moze se ignorisati tako nesto dovijeka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted October 10, 2003 Report Share Posted October 10, 2003 Pa bude li jos neki fest tipa HELHAMMER, ne da cemo bit zaboravljeni, nego cemo biti i ANATEMISANI 8O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Марија П : Posted October 10, 2003 Report Share Posted October 10, 2003 Ako cjemo iskreno... svejedno mi je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted October 10, 2003 Report Share Posted October 10, 2003 Metal kao mainstream tesko zamislivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 Nedaj boze ...samo nam jos treba da raznorazni seljaci pocnu da se ponasaju kao Metalci :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 Inace da li ste culi da je metal u modi 8O :? :? Dolazi meni neka fenserka iz skole i kaze:" Sto sam uzela slatku onu body majicu od mejdena bas je super slika, a sta oni sviraju?" :? Ja onako ostadoh u cudu 8O. next-postoje ljdi koji uposte ne slusaju metal ali ga slusaju da bi bili u zonficu pa vi sada vidite... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 Joj,Melinda kako ja mrzim te likove!!!Nose majicu nekog metal benda,a ne znaju ni shta svira taj bend!!!!!!!! ...ccc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 Ovde jedna ciganka sto prosi ima majicu Megadeth-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 Nego ljudi znate sta mi je najbolje kada vidim babu od 500 godina kako nosi majicu Pantere ili Guns-a umrem od smeha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacuna Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 nije...nego je metal kao izgled u modi.... kao shto je danas kul da ljudi imaju frizure u punk fazonu ...eto tako...a i bodje i koza i lanci i ostala sranja....sve je to samo moda danashnjice! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacuna Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 Nego ljudi znate sta mi je najbolje kada vidim babu od 500 godina kako nosi majicu Pantere ili Guns-a umrem od smeha josh gore je kad vidish dedu koji nosi Britney S. majcu valjala sam se od smeha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTPAX Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 Nego ljudi znate sta mi je najbolje kada vidim babu od 500 godina kako nosi majicu Pantere ili Guns-a umrem od smeha Nije to nista... Video sam jednom jednu bakutu od 70ak godina kako nosi majcu Marilyn Mansona, i to jednu od onij najodvratnijih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTPAX Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 Ja ne slusam metal nesto posebno, i ne nosim majcu nijednog metal benda, al iposto se oblacim malo drugacije od ostatka sveta, oni cim me vide me kategorizuju u metalce... Meni to ne smeta, ko im je kriv sto su glupi, ali vrhunac debilizma mi je bio proslog leta kada sam s eonako obukao relativno sportski sa crnim sorcom, patikama, i Prodigy majcom i lik me zbog majce nazove metalcem!!! A, u stvari, mozda je to bilo zbog duge kose... Mada, jos veci debilizam je bio kada su me panduri zaustavili jedno vece, meni je onako kosa bila razbacana na sve strane, priznajem da sam izgledao sumnjivo, a jedan pandur me pitao da li sam ja skins jer nosim bele pertle u cipelama... Istina je da sam bas tog dana uvukao bele pertle jer su mi prethodne pukle a druge nisam ni imao, a nisam se setio toga sa skinsima, ali ipak to predstavlja vrhunac idiotizma... Ipak, to je bio samo pandur... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 Muka mi je raznoraznih hirova po belom svetu... fensi ribice s lancima i military look-om i slicna sranja... no, kako, god to nece dugo potrajati, kao i svaki drugi hirovi... ne brinem preterano oko toga! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTPAX Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 E da, to sam ja zaboravio, tu stvar sa lancima... Licno, nikada ih nisam nosio, ali su uvek mogao da raspoznas metalce (ili skinse, punkere...) po tome sto nose lanceve kod kukova... Ali ovaj military fazon je doneo tu foru da fancy devojke nose one tanke lancice i kao milse da je to super jer je IN... Odvratno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 to sto se vise ne ignorise ne znaci da je in... medjutim cim se pojavi na pinku, dodje ti da se zapitas :? :? :? slazem se da je u expanziji poslednje dve godine, ali nista za pamcenje... taj trend ce se nastaviti. takodje ce metal pomodarstvo nestati kao sto je nestalo hippie pomodarstvo... dobro je pa jos nema izvestaja u go-play na tv sekti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheRaven Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 Ako se klinke koje nemaju veze sa vezom pale na body majice maidena nda ce se paliti i na mene!! 8O a: a: ZIVELE FENSERKEEEEEEEEEE!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 Ctrax nije to nista jednom dok sam se setala krajom sa ortakom i ortakinjom susreli su nas neki fenseri a mi imali neke majice Maiden-a, Metallice ne secam se tacno, i poceli su da vicu skidajte bre te majice sektasi sta to nosite...Sada bi trebalo svakoj fenserki koju vidimo npr. da nosi mrezaste carape i patike(sto me mnogo nervira) da joj pridjemo i j***** kevu. Strasno ccc.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 Ovde jedna ciganka sto prosi ima majicu Megadeth-a Jebiga Megadeth je Thrash - smece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 Ne shvatam te ljude koji prate modu.Mislim mogu i ja sad da se pojavim na TV-u i kenjam o modi i kazem da je u modi, nemam pojma, zuta boja, i brdo degena ce nositi zuto jer sam ja to rekao. :roll: Cemu to? Nema veze sto se metal pojavljuje na TV-u, dok god ne pocne da se pusta zajedno sa Romanom, Lunom, Linom Lanom i ostalim turcima. Sta fali ako se fenserke naloze na metalce, naprotiv... Bas bedak sto trenutno nisam u Srbiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 metal i treba da se pojavljuje u medijima! ali se bojim da će doći do toga, kao i u ostatku svijeta - komercijalni metal će se pojavljivati na tvu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 Vazno je samo KAD i GDE se pojavljuje.<---nevezano za komercijalni "metal", Limp Bizkit, Linkin Park i tako to.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Courtney Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 Ne svidja mi se to... :ne: :ne: :ne: pa ja sam i pocela da slusam metal da bih bila drugacija...ako svi pocnu da slusaju metal,to vise nece biti zanimljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts