RokateLi Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Kad smo vec kod potpisa, da znas da sam pogledao ovaj video (http://default.co.yu/~boyler/vdoz/AngelloPellini.WMV) i jebeno sam fasciniran. "Ribe kad me vidu kazu ah ah ah" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VOJVODA Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Within Temptation su veoma dobri.Po meni su the best pesme Mother Earth i Running Up That Hill.Grupa postoji jos od 1997. god ali ih sad stavise medju pozersku grupu,pa moram da citam i Bravo!I Nightwish upropastise! Duboko saosecam sa tvojim bolom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zile_kondic Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 Sad ti brale svaka fensika slusha Nightwish...na kraju su mi zgadili taj bend, ja inache volim njihove stare stvari...a ovo novo bash i ne gotivim preterano...al opet nije u redu...zamislite da stave maidene na istu stranu sa britney shits.... i to ce biti jednog dana...a do tada se drzimo fanzina i E- zina...propade i MEX... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.alex. Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 a kad mi kazu da je linkin park rock... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakk Fade To Black Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 ~' date='7. 3. 2005, 15:14'] a kad mi kazu da je linkin park rock... Isto kao sto je Saban Saulic Black metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.alex. Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 hahaha strashno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 pa saban saulic i jeste black metal, njegov mracni black metal ispljunut iz kurca tame nadmasuje darkthrone po mracnosti niko nije tako zao kao sban "evil boldhead" saulic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.alex. Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 vidi se da bash chitash ta sranja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 join us the army of turbo folk black metal ne kapiram sta je interesantno u novinama kao bravo iok ti sranja. mislim ono sto sam ja video su tako neke decije fore, a opet neke likushe iz mog odeljenja to gutaju samo tako, iako mi se cini da bi trebalo da su vec prerasle takve debilne magazincice. al mozda je to ono pravoj ljubavi zaborava nema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
шмизла Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 cuti,ja sam od ok!-a dobila jednom neku nagradu a i napisali su jedan minijaturni clanak o pistolsima ...i jedan malo veci o queen,maidenima,judas priest,nirvani.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmyLee Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 cuti,ja sam od ok!-a dobila jednom neku nagradu a i napisali su jedan minijaturni clanak o pistolsima ...i jedan malo veci o queen,maidenima,judas priest,nirvani.... Bas se nesto ti OK u zadnje vreme raspisase o 69 eyes.... Nova generacija fensi-goth devojcica? Izgleda da je to u pitanju... HIM polako izlazi iz mode.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakk Fade To Black Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 HIM polako izlazi iz mode.... : Dobro jeeeeeeeeee............ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.alex. Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 neeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmyLee Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 Dobro jeeeeeeeeee............ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 cuti,ja sam od ok!-a dobila jednom neku nagradu a i napisali su jedan minijaturni clanak o pistolsima ...i jedan malo veci o queen,maidenima,judas priest,nirvani.... ...Mayhemu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakk Fade To Black Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 Hahahahahahahahahaha umalo nisam umro od smeha(mada je to tuzno), juce ja otiso na trafiku da kupim internet,kad vidim u izlogu stoji casopis(zaboravio sam naziv),a podnaslov-sve o nartodnjacima...+poklon CD i poster ZVEZDE GRANDA.... Da nije tuzno bilo bi smesno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.alex. Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 hahaaha a ti ga naravno qpio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakk Fade To Black Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 Pa naravno..........da nisam! Imam ja alternativu.... Lizao sam staklo izloga dok se prodavacica nije sazalila i dala mi ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmyLee Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 Pa naravno..........da nisam! Imam ja alternativu.... Lizao sam staklo izloga dok se prodavacica nije sazalila i dala mi ga Videla sam i ja to cudo... Pola fenserkica iz moje skole kupilo taj shit... I one stvarno balave na onaj nakaradni poster... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
шмизла Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 ...Mayhemu... e,to mi je promaklo Pola fenserkica iz moje skole kupilo taj shit... i onda su uzeli moj diskmen i opoganili ga onim CD-om.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 Pa ti sto im dade diskmen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Persephone Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 Cini mi se da je Ok! pisao i o Joy Division ali prije nekih 3-4 godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakk Fade To Black Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 e,to mi je promaklo i onda su uzeli moj diskmen i opoganili ga onim CD-om.... Hvala Perunu kod mene to niko nije kupio... Al' bi ja bacio taj discman!Sto im ga dade... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
шмизла Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 Pa ti sto im dade diskmen... Al' bi ja bacio taj discman!Sto im ga dade... ma capili mi na fizickom Cini mi se da je Ok! pisao i o Joy Division ali prije nekih 3-4 godine Aaaa DIIIVNO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts