Zakk Fade To Black Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 ma capili mi na fizickom Sledeci put zakljucavaj torbu super-specijalno-degenericno-anti-fenserskim kljucem! TO CE IH ODBITI Quote
AmyLee Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Sledeci put zakljucavaj torbu super-specijalno-degenericno-anti-fenserskim kljucem! TO CE IH ODBITI Sta je to? Neko novo tehnolosko cudo? Ma,lakse je sa bodljikavom zicom,believe me... Quote
Leona Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Videla sam i ja to cudo... Pola fenserkica iz moje skole kupilo taj shit... I one stvarno balave na onaj nakaradni poster... Ja sam im iscepala poster i bacila casopis u obliznju baru, pa sam morala ponovo da im kupujem... Puknem kad vidim negde one kurve sa granda ili one pedercice... Quote
Zakk Fade To Black Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 hvala bogu nisam video to govno Ni ne zelis!Mnogo peku oci... Quote
Zakk Fade To Black Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Ma,lakse je sa bodljikavom zicom,believe me... To uvek pali Quote
AmyLee Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Ja sam im iscepala poster i bacila casopis u obliznju baru, pa sam morala ponovo da im kupujem... Burna reakcija,jel da? Ja im ne bih kupovala novi primerak ...Daleko bilo... Quote
AGGRESSOR55 Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Pa naravno..........da nisam! Imam ja alternativu.... Lizao sam staklo izloga dok se prodavacica nije sazalila i dala mi ga Au, izneverio si me, ja mislio da si Zvezdas Quote
VOJVODA Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 REX vec ne postoji a MEX mozda promeni ime u FEX(Fensi Express) Ustvari, promenice ime u SEX (Selo Express). Quote
Persephone Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Sve je moguce Izgleda da ja imam srece sto zivim u susjednoj drzavi pa te gluposti kasno dolaze ovamo Quote
Zakk Fade To Black Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Ustvari, promenice ime u SEX (Selo Express). I zaboravio sam da sam to napisao,sad me podseti Quote
Zakk Fade To Black Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Au, izneverio si me, ja mislio da si Zvezdas Otkud si to zakljucio? Ja navijam za FC Vojvodinu FIRMA-NOVI SAD Ali kad je Par/Czv navijam za Partizan Voša je najbolja Quote
шмизла Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Lakse je da izvadis baterije... i da ih nosam sa sobom.... jok.... Sledeci put zakljucavaj torbu super-specijalno-degenericno-anti-fenserskim kljucem! TO CE IH ODBITI kad izmislis doticnu spravu javi mi se. Quote
Zakk Fade To Black Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 kad izmislis doticnu spravu javi mi se. Ja sam to vec izumeo! Zalepis sataninu sliku i svi je izbegavaju na kilometar... Quote
Fiery Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Videla sam i ja to cudo... Pola fenserkica iz moje skole kupilo taj shit... I one stvarno balave na onaj nakaradni poster... Koji casopis? Moram da kupim. Quote
Fiery Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Ja sam im iscepala poster i bacila casopis u obliznju baru, pa sam morala ponovo da im kupujem... Puknem kad vidim negde one kurve sa granda ili one pedercice... Birthday 28 October 1990 Quote
шмизла Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Ja sam to vec izumeo! Zalepis sataninu sliku i svi je izbegavaju na kilometar... zasto,mogu jednostavno da zalepim svoju sliku salim se....nego,ja ne verujem u satanu @Fiery-wtf??pa sta ako je '90 godiste....i ja sam i zakk je Quote
Recommended Posts