Zakk Fade To Black Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 nego,ja ne verujem u satanu Ni ja,ali ce ih to odbiti na kilometar By the way ja sam paganin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 Zakk sjajan avatar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 I slika u potpisu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakk Fade To Black Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 (edited) Trudim se hvala prijatelji iz Thrash crewa I meni se vasi svidjaju Edited March 12, 2005 by Zakk Fade To Black Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 @Fiery-wtf??pa sta ako je '90 godiste....i ja sam i zakk je Good for you. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakk Fade To Black Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 A ti kao faca zato sto si stariji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 onaj ko je stariji je samo shorter of breath and one year closer to death Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmyLee Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 onaj ko je stariji je samo shorter of breath and one year closer to death Lepo receno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
шмизла Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 Skroz lepo @Zakk-Ja ne znam sta sam...Neopredeljena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakk Fade To Black Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 onaj ko je stariji je samo shorter of breath and one year closer to death Older ''till death @pistolka-Izmedju cega se dvoumis(3-umis,4-umis) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 '87 talking about my generation Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 A ti kao faca zato sto si stariji Dovoljno je sto sam pametniji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakk Fade To Black Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 Dovoljno je sto sam pametniji. Slazem se! Normalno je da si pametniji kad imas 6 godina vise od mene... Samo ja cu za 6 godina biti pametniji nego ti sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
шмизла Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 Dovoljno je sto sam pametniji. Pfffffffff. Ja se ne slazem. a zakk-pa ne dvoumim se.....zapravo nemam pojma.....necu sad da razglabam pricu o tome jer bi to bio bas veliki spam ma ja nisam jos uvek opredeljena po tom pitanju i tacka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 Slazem se! Normalno je da si pametniji kad imas 6 godina vise od mene... Samo ja cu za 6 godina biti pametniji nego ti sada Boz' sacuvaj. Nit' je to do godina, nit' ces biti pametniji. Ali pohvale za optimizam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakk Fade To Black Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 Boz' sacuvaj. Nit' je to do godina, nit' ces biti pametniji. Ali pohvale za optimizam Naravno da je do godina i da cu biti pametniji. Ali pohvale za sigurnost u sebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
шмизла Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 nije do godina. iskustvo je do godina,ne inteligencija i pamet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakk Fade To Black Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 Ja sam u boljoj poziciji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 nije do godina. iskustvo je do godina,ne inteligencija i pamet. Bas tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 svjedoci smo da se metal sve vishe pojavljuje po tiraznim chasopisima 'bravo', 'huper'... kao i na MTV-U, VIVI... da li mislite da je to dobro za ekspanziju metala ili naprotiv da se na taj nachin komercijalizuje muzika, kao i bendovi?? Ко не зна, метала је у Бграву увек било, још од поетка 80.их, када су објављивали текстове о супер бендовима. Ја сам чак за постојање неких бендова сазнао из њихових рецензија, као што су Toranaga или Eviction. Иста ствар са Хупером, јер је за њега раније писао Давид Вартабедијан, али уз пар изузетака и извештаје са свирки, његови текстови су ми увек били досадни, а и свшта је трпао под појмом метала. Раније је на МТВ-у, ко се сећа, била специјализована емисија Headbanger's Ball, која је пуштала само метал, а касниеј кад се појавио дет метал напоредо је ишла Into The Pit. На Виви је до 1997. ишла супер емисија Metalla, али су је напрасно угасили, иако је била феноменална. Баш су пуштали МЕТАЛ! Тако, да то није ништа чудно. Ја сам се само био питао што су све то поизбацивали. Добро је да клинци и они који гледају такве телевизије чују и мало добре свирке. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.A_R.I.A. Posted March 31, 2005 Author Report Share Posted March 31, 2005 vidim po novinama ima tekstova o Tales of dark,kao i Demethor,Alogiju su postali na tv i to prepodne,a abonos je takodje bio propracen novinskim tekstovima. Bogami menja se situacija,ima metala kad cak i "ozbiljne" novine pisu o metal grupama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaemOnizeR Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Metal u (domaćim)medijima je katastrofa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 (edited) Metal u (domaćim)medijima je katastrofa! Tj, gotovo da se može reći da ga nema, mada, ima nekih nagoveštaja života... Ja živim u blizini BG-a, nemam kablovsku ni satelit, te se ovo što ja znam odnosi samo na "antenske" televizije koje se ovde mogu videti... Normalno, na ovim stanicama na kojima se puštaju SMS poruke ljudi sve više traže metal, pa odatle ima sve više spotova, doduše, uglavnom popularnijih bendova, ali i to je nešto... To važi za Košavu, 3K ali verovali ili ne, čak sam i na Palmi par puta naleteo na neki metal/rock... ART i Metropolis su već stari vukovi... Nikad mi neće biti jasno žašto je Studio B ukinuo VJ Heavy... Tako da je jedina emisija o metalu koja se trenutno emituje na svih 20-ak kanala koje mogu da vidim Rocktagon, koji se emituje na TV Pančevo i TV Metropolis. http://www.rocktagon.tk/ http://mamut.com/qmg4 Na RTS-u nešto ni Garažu čak nisam video skoro, prošle godine ni Gitarijada nije bila, se*em ti se na javni servis bash! Veoma prijatno iznenadjenje je kanal IBC, najviše zbog toga što se mogu videti spotovi domaćih metal bendova (AlogiA, Moondive, Stratus, Demether...), ali od pre izvesnog vremena i strani bendovi (Shaman, Jorn, UDO, Doro...). Osim metala, na ovom kanalu se pušta dosta alternativne tj nekomercijalne muzike uopšte, a nema nekih odredjenih termina za svaki žanr, te imajte strpljenja ako naletite na nešto što vam se ne svidja... Edited April 22, 2006 by crusader84 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephistophilus Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Pojava u medijima, dovodi do komercijalizacije, metal dobija drugi pojam (lordi = death metal), pojavljuje se masa metalaca i metal umire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega_Deda Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 (edited) Realno gledano, metal nikada nije bio, niti treba da bude muzika za siroke narodne mase, samim tim, nije mu potrebna ni velika medijska podrska u smislu da ih neka random televizija forsira stalno. Tu naravno ne mislim na spotove koji treba da se pustaju na muzickim televizijama, intervjue, koncerte, i tako ta sranja. Kada metal budemo gledali posle dnevnika na RTS-u, znacemo sa sigurnoscu da je definitivno umro... Edited June 30, 2006 by Mega_Deda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts