Shamandalie Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Onda nesto drugo treba smisliti...Metal u medijima umnogome zavisi od same uredjivacke politike i pojedinaca kojima je do toga stalo...Mogu naucni elaborat napisati o tome, ali mozda je bolje da to ne cinim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Pazi, znajuci da u Headbangers Ball vecinu spotova cine bendovi sa Nuclear Blast-a i Roadrunner-a, dolazim do samo jednog zakljucka - LOVA! Ko vise plati, taj se emituje. Isto vazi i za casopise. Bolje recenzije po praivlu u stvarno uticajnim casopisima dobijaju izdanja za koje izdavacka kuca plati reklamu preko cele strane. Ona sto se reklamiraju u fusnotama ili ni tu, tesko da mogu da dobiju neku izvrsnu recenziju, osim ako je muzika stvarno izvanredna. I sta mislis za cime ce raja da posegne? Za malim bendom fenomenalne muzike koji se distribuira underground kanalima, ili osrednjim bendom sa velike izdavacke kuce cije (precenjeno) izdanje moze da nadje u najblizoj prodavnici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Na zalost, izdalja velikih (ne samo kada je metal u pitanju) mozes naci i u kioscima, pa cak i kao poklon uz prasak za ves. Ipak, ja sam optimista i verujem da pre ili kasnije kompetentna publika prepozna ono sto je dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 E, to si dobro rekla, kompetentna publika. Problem je sto je publika mahom nekompetentna, jer da nije ne bi joj trebala reklama da prepozna sta je dobro. Verujem da si primerom praska za ves ciljala na Colica. Njemu pesme na svakom narednom albumu postaju sve gluplje i besmislenije. Hoce li mi neko objasniti gomilu turcizama i pesmu "Bembasa"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Ne na njega nego na Joksimovica. Ja sam inace kupila Colica za 200 dinb samo zbog besplatnog interneta, a ne zbog CDa ili 064 broja, jer vec imam 2 mobilna telefona i razmisljam kome je to potrebno i kome da poklonim. Po samouslugama bukvalno za 99 dinara mozes da nadjes sve, od DVD filmova, do kojekakve beskorisne muzike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Vidjao sam to, ali nisam video da se potkralo nesto dobro. istina, video sam u Maksiju Suicidal Tendencies za 500 dinara, ali nisam imao para da ga kupim, a i nisam njihov preterani fan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Pogledaj u Merkatoru, ali tamo su licencna izdanja i to po cenama kao i u muzickim prodavnicama, ali ima poseban kos gde je roba na snizenju, poenta je sto moras puno tu da trazis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Nikakav problem u trazenju, za to uvek imam strpljenja. Preturao sam ja po svakojakim govnima na berzi, pa medju njima nalazio prave bisere! Dakle, draga deco, poenta je u kopanju po govnima! Razgrnite malo govna i nacicete sjajne stvari! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Cula sam da u Moskvi postoji jedna ogromna pijaca gde samo prodaju nosace zvuka i da moze svasta da se nadje. Na zalost, nisam stigla tamo da odem, ali kada je to u pitanju, odgovorno tvrdim, Rusi su cudo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Nista, onda cemo zajedno jednom da ih posetimo. Ja ionako planiram jednog lepog dana u skorijoj buducnosti (narednih par godina) da skoknem do Rusije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 E Boze daj ponovo da odem tamo...Pojedine moje kolege stalno putuju po svetu, pravo cudo je sresti ih u BG, alis ta to vredi kada nisu ljudi od metala....Definitivno u Moskvu treba otici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Ponovo??? Buaaaaaaaaaaaaaaaaa, ja mastam da odem prvi put, a ona hoce ponovo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Pa bila sam samo 2 puta do sada...a oni nesrecnici Nesa Petrovic i Vanja Stankovic prvo su bili 10 dana u Moskvi sa Terzom, a sada su u Antaliji...a ja ovde spremam vesti i dnevnike...jbg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 i tako gledasmo mi frubija i jos nekog lika kod mire adanje polak , i onda kazu nema metala po tv-u :):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Kad su bili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 U nedelju valjda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Znali se povod njihovog gostovanja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Jel ona ima unuka metalca?! Mislim, Blind Guardian pa sad ovo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Mira je sjajan novinar, a ko zna, moguce da joj neki bliznji slusa Metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Mozda sama slusa metal, kogod ona bila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 ne znas ko je mira adanja polak????? frubi je imao tremu , hahahah bio je sav zbunjena , a najjace je bilo kad mu je zazvonio telefon hahahah ali morao je da pricha o morbid angelu pa to ti je! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 A ta Mira... nisam se bas udubljivala u iscitavanje svih postova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 frubi je imao tremu , hahahah bio je sav zbunjena , a najjace je bilo kad mu je zazvonio telefon hahahah ali morao je da pricha o morbid angelu pa to ti je! :) Je l' nosio Morbid Angel majicu ili nije? Zar je i izvestaj sa Blind Guradian koncerta bio kod nje u emisiji? E, to nisam video. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 pa koju bi drugu nosio covece ?:):) da , bio je malo ali je ipak bio , i intervju sa hansijem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Pa, valjda ima jos neku majicu sem te, majku mu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts