S Posted October 11, 2003 Report Posted October 11, 2003 Vrlo ti je los taj stav Dakle ako svi budu slusali metal, ti ces slusati Cecu - vrlo losa logika, makar za mene - metal, rock se slusa prvenstveno zbog toga sto je kvalitetniji od vecine drugih pravaca ne zbog razlicitosti ( mada ima svakakvih Quote
Grifon Posted October 11, 2003 Report Posted October 11, 2003 Ne svidja mi se to... :ne: :ne: :ne: pa ja sam i pocela da slusam metal da bih bila drugacija...ako svi pocnu da slusaju metal,to vise nece biti zanimljivo 8O ako je to jedini razlog...slusaj nesto drugo...inace ko sto neko rece,trend ce proci-mi cemo ostati Hail! Quote
Frankenchrist Posted October 11, 2003 Report Posted October 11, 2003 Meni nije jasno, do juce su pljuvali po metalu, i jos uve pljuju a sada nose majce i oblace se u tom fazonu. Da li sam nesto propustio??? Quote
Марија П : Posted October 11, 2003 Report Posted October 11, 2003 Nisi nishta propustio... to su samo glupi fenseri :| Quote
lunja Posted October 13, 2003 Report Posted October 13, 2003 :x :x kucao sam nekih 5 minuta sastav o metalcima fenserima, punk frizuri na boshku iz sitija, klincima shto slushaju samo ded metal ili ne_daj bozhe samo metal... i shvatio sam da je glupo pisati o tome, svi smo svedoci lazhi na kojima se temelji danashnje drushtvo i promenjivosti svega tako da sam odluchio to da izbrishem jer niko me ne treba da mu solim pamet... Quote
BodyRemover Posted October 13, 2003 Report Posted October 13, 2003 Ne svidja mi se to... :ne: :ne: :ne: pa ja sam i pocela da slusam metal da bih bila drugacija...ako svi pocnu da slusaju metal,to vise nece biti zanimljivo Skidam kapu za iskrenost. And I mean it! Svaka ti cast sto si ovo rekla, majke mi. pozdrav Quote
*nitro* Posted October 13, 2003 Report Posted October 13, 2003 Ne svidja mi se to... :ne: :ne: :ne: pa ja sam i pocela da slusam metal da bih bila drugacija...ako svi pocnu da slusaju metal,to vise nece biti zanimljivo nije ti valjda to jedini razlog sto slusas metal 8O !? on se pre svega slusa zbog estetskog dozivljaja(e sad sam se bash prosr'o ) ako hoces da se razlikujesh,slusaj klasicnu muziku 8) Quote
Lacuna Posted October 13, 2003 Report Posted October 13, 2003 :x :x kucao sam nekih 5 minuta sastav o metalcima fenserima, punk frizuri na boshku iz sitija, klincima shto slushaju samo ded metal ili ne_daj bozhe samo metal... i shvatio sam da je glupo pisati o tome, svi smo svedoci lazhi na kojima se temelji danashnje drushtvo i promenjivosti svega tako da sam odluchio to da izbrishem jer niko me ne treba da mu solim pamet... da znash... :roll: a: zakljuchak: glupa tema :? Quote
Protagonist Posted October 13, 2003 Report Posted October 13, 2003 ona devojka sto je pricala sa HnH meni lici na MAYU Quote
Chlan 787 Posted October 13, 2003 Report Posted October 13, 2003 Kakvi bre metalci i fenseri?! Budite u zlatnoj sredini-slusajte jazz!!! 8) Quote
lunja Posted October 13, 2003 Report Posted October 13, 2003 ona devojka sto je pricala sa HnH meni lici na MAYU ma to jeste maya... najvetja fenserka od svih... prodala se za malo slave... lacuna: da li ijedna tema na yumetalu ima smisla :roll: :? Quote
tovar Posted October 13, 2003 Report Posted October 13, 2003 Kakvi bre metalci i fenseri?! Budite u zlatnoj sredini-slusajte jazz!!! 8) ili pozirajte kao metalac... Quote
Chlan 787 Posted October 14, 2003 Report Posted October 14, 2003 To moze biti interesantno sometimes , ali veoma brzo smori... Upravo sam se vratila iz kafica gde sam 2 sata uzivala u blues i latino muzici... 8) 8) 8) Odricem se metala! ;D Quote
Lacuna Posted October 14, 2003 Report Posted October 14, 2003 lacuna: da li ijedna tema na yumetalu ima smisla :roll: :? pa...pogledaj (sve i svashta, opshta METAL diskusija)...tamo chuche odgovori :roll: Quote
C.A_R.I.A. Posted October 14, 2003 Author Report Posted October 14, 2003 upROPASTISTE MI TEMUUUUUUUUUUUU GOVORI SE O MEDIJIMA ,LJUDIIIII Metal se probija...ima cak i izvestaja sa KST zurki u SVET-U Dobro,ne bih se veselio da sam tu video izvestaj sa HELLHAMERA Al ono u city-ju je bilo sjajno!...samo da jos rece riba da te grupe sviraju HEAVY METAL... EEE a danas ispada ako slusas KORN,HIM I LINKIN PARK... da si metalac.. mozda i EVANESENCE.... Kakvo vreme dodje .pffffff UNDERGROUND FOREVER! Quote
CTPAX Posted October 14, 2003 Report Posted October 14, 2003 Ctrax nije to nista jednom dok sam se setala krajom sa ortakom i ortakinjom susreli su nas neki fenseri a mi imali neke majice Maiden-a, Metallice ne secam se tacno, i poceli su da vicu skidajte bre te majice sektasi sta to nosite...Sada bi trebalo svakoj fenserki koju vidimo npr. da nosi mrezaste carape i patike(sto me mnogo nervira) da joj pridjemo i j***** kevu. Strasno ccc.... Ma, dobro, sad ne treba ici u krajnost, osvetiti se fenserkama zbog toga sto su vam neki tamo maskirani fenseri to dobacili... A mozda i treba... Uglavnom, ljude ne treba sprecavati da kupuju majce sa tim grupama, ako im se svidjaju ovako zbog izgleda, naka im.... Naravno, prethodna recenica je bila sala... Quote
CTPAX Posted October 14, 2003 Report Posted October 14, 2003 Ne svidja mi se to... :ne: :ne: :ne: pa ja sam i pocela da slusam metal da bih bila drugacija...ako svi pocnu da slusaju metal,to vise nece biti zanimljivo Potpuno te razumem... Quote
Swarthyard Posted October 14, 2003 Report Posted October 14, 2003 pa u neku ruku smatram da bi se metal trebao vise pojavljivati u medijima. A sa druge strane ako do toga dodje, to ce ga unistit... Zelimo li to? Quote
CTPAX Posted October 14, 2003 Report Posted October 14, 2003 Slazem se da bi trebalo posvetiti vise paznje metalu u medijima, ali ne na ovaj nacin... Prikazivanjem u Cityu je Pink samo hteo da prosiri svoju publiku, da ubaci metalce medju njih, sto mislim da je smesno trpati u isti tor nekog ko slusa npr. neki death ili black sa najzagrizenijim ljubiteljem Zeljka Joksimovica-MENE... Salim se za ovo zadnje... Zakljucak je da metalu treba posvetiti vise paznje ali u drugacijim emisijama i na drugim televizijama... Quote
tovar Posted October 14, 2003 Report Posted October 14, 2003 dosta se trpanjem jednog ozbiljnog banda kakav je HIM u isti kos sa limp bizkitima, linkin parkovima, kornovima, ajvaresencima i ostalim americkim sranjima!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Chlan 787 Posted October 14, 2003 Report Posted October 14, 2003 Slazem se da HIM i Korn ne treba trpati u isti kosh, zato sto su ovi drugi po kvalitetu stopama iznad prvih! :x Quote
C.A_R.I.A. Posted October 15, 2003 Author Report Posted October 15, 2003 Pa kad se ne bi sabani bavili metalom na tv-u...nego metalci..bilo bi dobro... kao sto Ritam nereda nazivaju svakakvim band-om...a oni sad sviraju metal! ma novinari metalci-metalu!!! Quote
lunja Posted October 15, 2003 Report Posted October 15, 2003 Slazem se da HIM i Korn ne treba trpati u isti kosh, zato sto su ovi drugi po kvalitetu stopama iznad prvih! :x ahahahha, nije reko korn... ali netjemo o tome za him se donekle slazhem... :| Quote
CTPAX Posted October 15, 2003 Report Posted October 15, 2003 Da, rekao je kornovima... Kako neki ljudi ne gledaju... Quote
Aleara Posted October 15, 2003 Report Posted October 15, 2003 meni je onako kosa bila razbacana na sve straneOhoho, duga razbacana kosa, hmmm...moracemo da se upoznamo Quote
Recommended Posts