Шарки Posted January 1, 2005 Report Posted January 1, 2005 Kao sto sam video grafit negde: HIP-HOP BABA (jos samo babe ne repuju danas) JOIN THE FORCES OF NECRO-GRIND-BLACK METAL GRANNIES!!! Quote
Vladan Posted January 1, 2005 Report Posted January 1, 2005 O.K onda....If you mess with my grandmother, you mess with me... Quote
Perfector Posted January 1, 2005 Report Posted January 1, 2005 Kao sto sam video grafit negde: HIP-HOP BABA (jos samo babe ne repuju danas) JOIN THE FORCES OF NECRO-GRIND-BLACK METAL GRANNIES!!! Quote
AGGRESSOR55 Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 Moja baba je bila najveca metalka. Mnogo je volela smrt pa je umrla Quote
ΣΟΚΙ Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 infest je bio u huperu.....al im je novinarka ispravila svaku rec! u svakom slucaju pozdrav jagodincima Quote
Dead on Arrival Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 (edited) BRAVO je najvece sranje ikad............pisu takve gluposti........ Bilo je jednom nesto za Amy Lee,Tarju i Sharon iz Within Temptationa........kao da li ce Sharon uspeti da se popne na gothic tron pored mnogo poznatijih gothic kraljica kao sto je Amy ili Tarja....... A i ono sa Tarjom i prorocicom je bilo ocajno kao i sa onom devojkom koja uz pomoc viska kontaktira svoju mrtvu babu,a pritom je satanista,bleji na groblju,a soba joj je oblepljena posterima HIMa. a inace,pentagram je dobio ime po latinskoj reci penta sto oznacava satanizam *nigde se ne pominje obrnuti pentagram....... Edited January 2, 2005 by Dead on Arrival Quote
voodoo_ Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 (edited) Edited January 2, 2005 by Voodoo_NBGD Quote
symphony_x Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 upravo to za tarju me je iznerviralo, popizdial sam kad sam vidjela komentar kao nightwish se raspada i ostale dezinformacije!!! a najzalosnije je shto za nightwish pishu da je GOTHIC i porede ih sa within tamptation i evencance ( ako se ovako pishe ovaj propalitet od ''benda'') zashto pishu stvari koje nisu tachne?samo eto da bi neshto napisali nije vazno shta ce napisati samo da ima vishe strana i vishe gluposti!!! ochajno zaista!!! Quote
ΣΟΚΙ Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 evencance ( ako se ovako pishe ovaj propalitet od ''benda'') sto bre dej ar so hevi......toliki mraknes i zlones nisam video nikad a gledao sam drakonik... Quote
ΣΟΚΙ Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 (edited) BRAVO je najvece sranje ikad............pisu takve gluposti........ Bilo je jednom nesto za Amy Lee,Tarju i Sharon iz Within Temptationa........kao da li ce Sharon uspeti da se popne na gothic tron pored mnogo poznatijih gothic kraljica kao sto je Amy ili Tarja....... A i ono sa Tarjom i prorocicom je bilo ocajno kao i sa onom devojkom koja uz pomoc viska kontaktira svoju mrtvu babu,a pritom je satanista,bleji na groblju,a soba joj je oblepljena posterima HIMa. a inace,pentagram je dobio ime po latinskoj reci penta sto oznacava satanizam *nigde se ne pominje obrnuti pentagram....... svi smo mi goth samo to jos nismo shvatili...kada ce te to shvatite.... baj d vej stefan je gej i da ovaj sajt je ustvari jedan veliki bag vellllllliiiiiiiiiiikkkkkkkiiiiiiiiiiii duuuuuuggggggaaaaaacccccckkkkiiiiii ovo je vec perverzno........... Edited January 2, 2005 by @@ Quote
PlanetHell Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Kada sam video Nightwish na naslovnoj strani Bravo-a, umalo nisam dobio infarkt!!!! Jos sa textom RASPAD!!!!! Ali odmah sam se setio da je to stani SVET!!!! A ona goth girl, kako bese Jovanka ili tako nesto! Sve se mislim iz Srbije je.... Bas su jadni!!!! Ali je jos jadnije kada u Rock express-u pljuju Wish I had an angel i kazu da je to dance/metal/eurosong pravac!!!! Mislim!!!!!! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 ne znam, al' je moondance seljacko govno.... Quote
Ol' Scratch Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Kao sto sam video grafit negde: HIP-HOP BABA (jos samo babe ne repuju danas) JOIN THE FORCES OF NECRO-GRIND-BLACK METAL GRANNIES!!! A MC Penzioner? Quote
Puma Lasica Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Metal na MTV i u bravo-u...TO NE BIVA...realno... Quote
Vuk Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 shto??? pa ima od 10 do 12 valjda petkom il subotom samo talme... hypocrisy, the crown, sepultura (stara) itd... ili je to viva+ ??? Quote
Milkica Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 Cini mi se da na Vivi rocka utorkom posle ponoci,al nisam sigurna Quote
darijus Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 Cini mi se da na Vivi rocka utorkom posle ponoci,al nisam sigurna dobar ti je potpis... Quote
Milkica Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 (edited) Fala Ni tvoj nije losh Edited January 14, 2005 by stpgirl Quote
AGGRESSOR55 Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 Ali je jos jadnije kada u Rock express-u pljuju Wish I had an angel i kazu da je to dance/metal/eurosong pravac!!!! Mislim!!!!!! Pa pesma je sranje. Ima onaj vasarski tuc, tuc ritam Quote
Milkica Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 Pa pesma je sranje. Ima onaj vasarski tuc, tuc ritam Jos kad cujem onog napaljenka kako zapeva..... Quote
VOJVODA Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 U pravu si, bas sam u autobusu video reklamu za neki bravo ili sl. i tamo pise ...za repere, rejvere...ove one...metalce, nemetalce... Sta oni to pokusavaju??? Necu da deca u istom casopisu citaju o natasi baklavac i Maidenima NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jel' dozvoljeno da u McDonald's- u pustaju Nightwish, onu pesmu 'Nemoj'? Quote
Vuk Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 U pravu si, bas sam u autobusu video reklamu za neki bravo ili sl. i tamo pise ...za repere, rejvere...ove one...metalce, nemetalce... Sta oni to pokusavaju??? Necu da deca u istom casopisu citaju o natasi baklavac i Maidenima NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ma shta te briga, ionako u takvim chasopisima pishu dezinformacije... ko hoce da chita o metalu/rocku zna koje shtivo da kupuje Quote
kuruz Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 U Huperu bili Moonsorrow,Finntroll,Nightwish,Bodom,Maiden,Tales of Dark,Infest,Moondive,Sonata...oni su bolji od Bravo-a,ne pishu tracheve nego rade intervjue. Volim da chujem komentare onih koji chitaju te Huper zbog Eminema,pa vide Finntroll Quote
Recommended Posts