Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

BRAVO je najvece sranje ikad............pisu takve gluposti........ no.gifno.gifno.gif

Bilo je jednom nesto za Amy Lee,Tarju i Sharon iz Within Temptationa........kao da li ce Sharon uspeti da se popne na gothic tron pored mnogo poznatijih gothic kraljica kao sto je Amy ili Tarja.......

A i ono sa Tarjom i prorocicom je bilo ocajno pukeface.gifpukeface.gif

kao i sa onom devojkom koja uz pomoc viska kontaktira svoju mrtvu babu,a pritom je satanista,bleji na groblju,a soba joj je oblepljena posterima HIMa.

a inace,pentagram je dobio ime po latinskoj reci penta sto oznacava satanizam wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

*nigde se ne pominje obrnuti pentagram.......

Edited by Dead on Arrival
Posted

upravo to za tarju me je iznerviralo, popizdial sam kad sam vidjela komentar kao nightwish se raspada i ostale dezinformacije!!! a najzalosnije je shto za nightwish pishu da je GOTHIC i porede ih sa within tamptation i evencance ( ako se ovako pishe ovaj propalitet od ''benda'') zashto pishu stvari koje nisu tachne?samo eto da bi neshto napisali nije vazno shta ce napisati samo da ima vishe strana i vishe gluposti!!!

ochajno zaista!!!

Posted
evencance ( ako se ovako pishe ovaj propalitet od ''benda'')

sto bre dej ar so hevi......toliki mraknes i zlones nisam video nikad a gledao sam drakonik... icon_mrgreen.gif

Posted (edited)

BRAVO je najvece sranje ikad............pisu takve gluposti........ no.gif  no.gif  no.gif

Bilo je jednom nesto za Amy Lee,Tarju i Sharon iz Within Temptationa........kao da li ce Sharon uspeti da se popne na gothic tron pored mnogo poznatijih gothic kraljica kao sto je Amy ili Tarja.......

A i ono sa Tarjom i prorocicom je bilo ocajno pukeface.gif  pukeface.gif

kao i sa onom devojkom koja uz pomoc viska kontaktira svoju mrtvu babu,a pritom je satanista,bleji na groblju,a soba joj je oblepljena posterima HIMa.

a inace,pentagram je dobio ime po latinskoj reci penta sto oznacava satanizam wallbash.gif  wallbash.gif  wallbash.gif

*nigde se ne pominje obrnuti pentagram.......

svi smo mi goth samo to jos nismo shvatili...kada ce te to shvatite....

baj d vej stefan je gej

i da ovaj sajt je ustvari jedan veliki bag vellllllliiiiiiiiiiikkkkkkkiiiiiiiiiiii duuuuuuggggggaaaaaacccccckkkkiiiiii ovo je vec perverzno...........

Edited by @@
  • 2 weeks later...
Posted

Kada sam video Nightwish na naslovnoj strani Bravo-a, umalo nisam dobio infarkt!!!! Jos sa textom RASPAD!!!!! Ali odmah sam se setio da je to stani SVET!!!! A ona goth girl, kako bese Jovanka ili tako nesto! Sve se mislim iz Srbije je.... Bas su jadni!!!!

Ali je jos jadnije kada u Rock express-u pljuju Wish I had an angel i kazu da je to dance/metal/eurosong pravac!!!! Mislim!!!!!!

Posted

shto??? pa ima od 10 do 12 valjda petkom il subotom samo talme...

hypocrisy, the crown, sepultura (stara) itd...

ili je to viva+ ???

Posted
Ali je jos jadnije kada u Rock express-u pljuju Wish I had an angel i kazu da je to dance/metal/eurosong pravac!!!! Mislim!!!!!!

Pa pesma je sranje. Ima onaj vasarski tuc, tuc ritam pukeface.gif

Posted
U pravu si, bas sam u autobusu video reklamu za neki bravo ili sl. i tamo pise ...za repere, rejvere...ove one...metalce, nemetalce...

Sta oni to pokusavaju??? Necu da deca u istom casopisu citaju o natasi baklavac i Maidenima NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jel' dozvoljeno da u McDonald's- u pustaju Nightwish, onu pesmu 'Nemoj'?

Posted
U pravu si, bas sam u autobusu video reklamu za neki bravo ili sl. i tamo pise ...za repere, rejvere...ove one...metalce, nemetalce...

Sta oni to pokusavaju??? Necu da deca u istom casopisu citaju o natasi baklavac i Maidenima NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ma shta te briga, ionako u takvim chasopisima pishu dezinformacije...

ko hoce da chita o metalu/rocku zna koje shtivo da kupuje

Posted

U Huperu bili Moonsorrow,Finntroll,Nightwish,Bodom,Maiden,Tales of Dark,Infest,Moondive,Sonata...oni su bolji od Bravo-a,ne pishu tracheve nego rade intervjue.

Volim da chujem komentare onih koji chitaju te Huper zbog Eminema,pa vide Finntroll icon_smile.gificon_smile.gif