Satyr Posted October 10, 2003 Report Posted October 10, 2003 8O Skino sam sa net-a Rossomahaar - 216.mp3 i odusevio sam se. Black sa Saxofonom 8O :? 8O Likovi su koliko sam razumeo iz Brazila. potrazite ih na http//:musica.mustdie.ru 8O Quote
Preacher Posted October 10, 2003 Report Posted October 10, 2003 Cuo sam za njih ali ih nisam cuo Valjda su rusi :? Quote
militant Posted October 10, 2003 Report Posted October 10, 2003 Cuo sam za njih !!! Slusao sam jednu-dve pesme...nije lose ...oni su Rusi!! Quote
Satyr Posted October 10, 2003 Author Report Posted October 10, 2003 ako su Rusi :? svaka im.... Quote
Baal Posted October 10, 2003 Report Posted October 10, 2003 Da,oni su Rusi,ali teshko se mozhe nabaviti neki njihov album Quote
dark angel84 Posted October 10, 2003 Report Posted October 10, 2003 rusi nego sta..dobri su..inace mogu da se naruce neke njihove stvari ( bar su mogle ) preko rex-a Quote
Veles Posted October 11, 2003 Report Posted October 11, 2003 Njihovi se bre albumi ogu naći svugdje, šta vam je. Imate čak i u REX-u nešto za poručivanje mislim. Inače strašno dobar sympho BM band. Da, onaj tekstopisac Kai Mathias im je totalno lud i to bukvalno! Jao kakve sam muke imao s njim kad smo radili intervju. Čovjek mi je poslao sigurno 30 puta isti mail s odgovorima. Quote
Baal Posted October 11, 2003 Report Posted October 11, 2003 Ma ja necu original ! Ja ocu neko ko ima pirat.... Quote
Predator Posted October 11, 2003 Report Posted October 11, 2003 Od njih sam cuo Imperium Tenebrarum koji mi se veoma dopao, odlican melodicni black. Medjutim Quaerite Lux In Tenebris je prevazisao sva moja ocekivanja...svakako jedan od boljih bm-a prosle godine. a: Sto se tice mp3-a njih ima na sve strane. Rossomahaar nije problem po tom pitanju. Quote
Lungworm Posted October 11, 2003 Report Posted October 11, 2003 (edited) Inace, Rossomahaar postoji vec duze vrijeme, ja mislim nekih 7-8 godina i do sada su izdali 3 albuma. U to ne racunam ovaj zadnji album Regnum Somni (sa kojeg je i pjesma 216 koju Satyr pomenu u svom prvom postu) za kojeg, koliko mi je poznato, jos uvijek traze izdavacku kucu. Prvi album Rossomahaar-a , Grotesque (1997), je interesantan po tome sto je sve zivo za njega odradio sam Lazar, pocevsi od gitara sve do klavijatura. Zbog toga ga mozda mnogi i ne ubrajaju u Rossomahaar diskografiju. Edited June 16, 2004 by Frankenchrist Quote
Astral Posted October 12, 2003 Report Posted October 12, 2003 znam se licno sa lazarom, mnogo puta smo se zapili zajedno. lazar je velika legenda!!! a i bend je odlican. pravi bend iz majke rusije!!!!!!!!!!! Quote
(Z)arkhon Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Pachici(ko shvata,shvata?) Quote
Lord Aggronor Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 Pachici(ko shvata,shvata?) Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 Kakav Brazil? Iz Moskve su (gl. album Live and die in Moscow). To je jedan od malo bendova, koji je odlican na albumu, a uzivo jos 66 puta bolji! Friga im se za sve sto o njima govore i puno eksperimentiraju Knjaz je najveci lik! Imaju koncert 25og Inace su poceli s nastupima u poznatim klubovima prije jedno 4 godine Malo ih rusa voli i razumije Quote
Stolet Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 E,da,chuo sam za bend,kretjem u misiju!!!hahahaha Quote
Ora Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Ja sam bila sigurna da sam postovala na ovoj temi, ali dobro... Uglavnom, kao sto mislih da rekoh, ima li neko doticni Grotesque? (posto mi samo on fali) Quote
Stolet Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Sasvim se lepo mogu skinuti svi albumi na DC++ Quote
Ora Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Da, ali meni zbog proxyja ne rade nikakvi file-sharing programi. Quote
Stolet Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Heheh,e to nije dobro...Ja bih trebao da dobijem mp3 uskoro,pa se netju muchiti sa downloadom Quote
Novaliis Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 (edited) Rossomahaar has begun the rehearslas for their new material. Prepare for much harder sound and much more powerful music! New material will be recorded approximately up to the end of summer 2006. inace, sad bas skidam neke pesme sa "Imperium Tenebrarum", i to sa njihovog sajta. ---------- EDIT: Ne mogu da verujem, sa njihovog zvanicnog sajta mozete skinuti SVE pesme. Edited May 19, 2006 by Varg Quote
Download_manager Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 ništa, ništa, samo nabijam cifru Quote
Guest maverick Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Rossomahaar has begun the rehearslas for their new material. Prepare for much harder sound and much more powerful music! New material will be recorded approximately up to the end of summer 2006. inace, sad bas skidam neke pesme sa "Imperium Tenebrarum", i to sa njihovog sajta. ---------- EDIT: Ne mogu da verujem, sa njihovog zvanicnog sajta mozete skinuti SVE pesme. --> mijetal Quote
Sandra Laureano Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 (edited) Lazar se zaljubio u tolkienisticu i napravio bend Arkona koji je totalno scheisse za Rossomahaar je za posljednje 2 godine napisao samo 3 nove pjesme koje sviraju uzivo jos je postao paganin Edited February 6, 2008 by true grinder D.E.B.I.L. Quote
Recommended Posts