Sisus Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Elektronski bas. Ja sam jednom snimao neki demo na elektronskom basu. Osecaj kao da udaras pedalom u zid. Totalno drugacije od pravog bubnja.
Atheist Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Ovo nije onaj obican elektronski pad nego neki V-drum. Kao bolji filing...
Fiery Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Pa da, od dva elektronca koja sam u zivotu probao, jedan je bio tako uzasan, prakticno nemoguc za sviranje, a drugi je imao odlican osecaj, ne isti kao bas bubanj, ali izuzetno udoban.
Slave To Moonlight Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 ja sam svirao neki yamaha elektronac, koji i nije bio bas nesto, ali imao je par rolandovih padova koji su bili mnogo bolji, responsivniji i davali su realniji feel...
Sisus Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Imas dobrih Rolandovih koji su ti prakticno kao pravi bubanj sa plastikom i trigerom, ali to nikad nisam svirao.
Dave GROHL Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Svirao sam Yamaha DTX Press 2.0 , onako, nije lose, ali ja sam vise pristalica akusticnog bubnja... Po mojim nekim standardima, elektronske komponente je ok dodati akusticnom setu, onako kao efekte neke - u prevodu, kao sto to cini bubnjar Korn-a David Sylveria...
Guest electro-drummer Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 ubedljivo najbolji bubnjar DAVE WECKL ( JAZZ - FUSION ) BUBNJAR danny carey je dobar dave weckl-u nemoze da prismrdni nijedan metal bubnjar, kao shto sam negde cuo dave weckl je "tata za bubnjeve"
StRatO Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Ej ljudi ako ste zainteresovani za ZORO THE DRUMMER Drum Clinic ne propustite priliku da poslusate i pogledate.... uzmite karte kod Marica u radnji (Maricev Muzicki Servis) po frendly ceni za dz ako se nesto kupi u radnji ili 100 dindzi.... daklem.. desavanje se odvija u Domu omladine petak 7. april u 17h....
Atheist Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Neko je snimao Hannesa Grossmanna (bubnjara, jelte) na nekoj Necrophagistovoj svirci: Necrophagist - Stabwound (live - drum cam)
Fiery Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Ima puno tih stvari na YouTube, ko ima dovoljno dobru vezu.
Atheist Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 (edited) Da, samo sto ovo nije na youtube nego moze opusteno da se davnouduje. Jest' 17mb, ali vredi. Edited April 8, 2006 by Atheist
Atheist Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 to ti kazem Lik izgleda ko klinac, a shije one bubnjeve...
Fiery Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 On ono bese dosta radi gravity blast? Sto me podseti na Marca Pitruzzellu (ili kako se vec pise), koji je svirao za Vital Remains na poslednjoj turneji. Sad ima 20 god, tada je imao 19, a brz je strasno. Doduse, slabo sta ima sem brzine, ali i dalje...
Atheist Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Uh, sta je gravity blast? Nije da to ovde moze mnogo da vidi/cuje, ali cini mi se da ovaj ima mnogo vise od brzine.
Sisus Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Potrazi na tigerbill.com Johny Rabb-a. On ce ti to najbolje objasniti.
Atheist Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Nisam uspeo da nadjem. Aj neka neko objasni ukratko.
Fiery Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Nisam uspeo da nadjem. Aj neka neko objasni ukratko. http://www.tigerbill.com/media/Rabb2.wmv Nema na cemu
Recommended Posts