Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja mislim da je ovo odlican death bend. Ako nekog zanima moze da poseti njihov sajt www.dyingfetus.com

Na ovom sajtu mozete skinuti mp3, preporucujem BORN IN A CASKET, ova pesma je obrada istoimene pesme CANNIBAL CORPSE -a.

Posted

pazi ja sam od njih slusao samo "Destroy the Opposition" i nisam bio preterano odusevljen icon_sad.gif ali za ostale albume nisam siguran kakvi su

mada nisam siguran ni da im je ono official sajt posto neradi icon_sad.gif

• 2 months later...
Posted

Svirali su pre par dana na Milwaukee Metal Fest-u.

Bili su do jaja napravili su najbolju sutiku iako su ih organizatori svrstali u drugu grupu koja je dobila samo 45 minuta svirke,ali valjda isprave gresku drugi put.

• 6 months later...
Posted

prica se da bubnjar is Dying Featus-a se konkurise i da je finalista da postane novi bubnjar Slayer-a.

Idem da vidim DF uzivo na NJ Metal Festival za dve nedelje smile.gif

azal

Posted

prica se da bubnjar is Dying Featus-a se konkurise i da je finalista da postane novi bubnjar Slayer-a.

Znachi ipak se nisam 100% istripovao :mrgreen: ... ima nesto sa tim bubnjarem i drugim bendovima, ali sam se ja zezn'o...

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

za one koje zanima, momci uskoro izdaju novi album pod nazivom "Stop At Nothing" biggrin.gifa: slušao sam pjesmu "One Shot, One Kill" sa tog albuma i mogu reći da obećava biggrin.gifa:

• 5 months later...
  • 5 months later...
  • 3 months later...
Posted

Nisam imao prilike da slusam novi album, ali citao sam u nekim fanzinima da je fenomenalan (cista desetka).

Inace, DF su mi jedan od omiljenih bendova...davno sam otvorio ovu temu...e to su bila vremena... icon_smile.gif