ZWER Posted June 6, 2001 Report Posted June 6, 2001 Ja mislim da je ovo odlican death bend. Ako nekog zanima moze da poseti njihov sajt www.dyingfetus.com Na ovom sajtu mozete skinuti mp3, preporucujem BORN IN A CASKET, ova pesma je obrada istoimene pesme CANNIBAL CORPSE -a. Quote
King Diamond Posted June 10, 2001 Report Posted June 10, 2001 pazi ja sam od njih slusao samo "Destroy the Opposition" i nisam bio preterano odusevljen ali za ostale albume nisam siguran kakvi su mada nisam siguran ni da im je ono official sajt posto neradi Quote
ZWER Posted June 11, 2001 Author Report Posted June 11, 2001 Ono je njihov zvanicni sajt i radi! Quote
Baja Car Posted August 19, 2001 Report Posted August 19, 2001 DYIBG FETUS je jebeno fenomenalan bend.Destroy the oppostion je zaista odlican album, odusevljen sam Quote
Tormentor Posted August 20, 2001 Report Posted August 20, 2001 Hmm odlican bend. Celavci bas znaju da naprave atmosferu na zivoj svirci. Quote
Tormentor Posted August 21, 2001 Report Posted August 21, 2001 Svirali su pre par dana na Milwaukee Metal Fest-u. Bili su do jaja napravili su najbolju sutiku iako su ih organizatori svrstali u drugu grupu koja je dobila samo 45 minuta svirke,ali valjda isprave gresku drugi put. Quote
Demonic_Alliance Posted March 16, 2002 Report Posted March 16, 2002 Naj album mi je Grotesque Impalement. Inache imaju nenormalno dobrog bubnjara... Nadsam se da ste vi vishe informisani od mene ... Jel on beshe napushtao bend ili je samo ucestvovao jos u nekom bendu??? Quote
Demonic_Alliance Posted March 17, 2002 Report Posted March 17, 2002 Onda sam ja pobrkao loncice ali TIM BOLJE!!! Quote
azal Posted March 20, 2002 Report Posted March 20, 2002 prica se da bubnjar is Dying Featus-a se konkurise i da je finalista da postane novi bubnjar Slayer-a. Idem da vidim DF uzivo na NJ Metal Festival za dve nedelje azal Quote
atomant Posted March 20, 2002 Report Posted March 20, 2002 Nadam se da ces nam preneti impresije :?: Quote
Demonic_Alliance Posted March 20, 2002 Report Posted March 20, 2002 prica se da bubnjar is Dying Featus-a se konkurise i da je finalista da postane novi bubnjar Slayer-a. Znachi ipak se nisam 100% istripovao ... ima nesto sa tim bubnjarem i drugim bendovima, ali sam se ja zezn'o... Quote
Demonic_Alliance Posted March 30, 2002 Report Posted March 30, 2002 Btw DF nastupa na leto na Wacken Open Airu... Sa jos gomilom strawa grupa!!! Quote
scissors Posted June 11, 2003 Report Posted June 11, 2003 za one koje zanima, momci uskoro izdaju novi album pod nazivom "Stop At Nothing" a: slušao sam pjesmu "One Shot, One Kill" sa tog albuma i mogu reći da obećava a: Quote
Ravendark Posted November 29, 2003 Report Posted November 29, 2003 Vec sam rekao na drugoj temi o DF-u:strasan bend,trenutno jedan od najboljih u death metalu.Destroy The Opposition je zakon! Quote
All_Destroyer Posted December 3, 2003 Report Posted December 3, 2003 Btw DF nastupa na leto na Wacken Open Airu... Sa jos gomilom strawa grupa!!! Shta da kazhem sem "Deficate, Choke On My Shit, Urinate, Drown In My Piss"... Quote
Kai Hansen Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Destroy the opposition.Kill Your Mother, Rape Your Dog Quote
Denethor Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Iskreno, ovaj bend mi je u vrhu sa Morbid A. Cannibalima i Nile-om. Kad ocu da se opustim ja samo ukljucim Purification. Savrsheni su. Quote
Kai Hansen Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 BTW slusao sam 3 albuma i DTO mi je najbolji...za sada Quote
`bloodflood Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 onako....nisu losi momci....imam grotesque impalement, killing on adrenaline i stop at nothing...dosta dobro, ali meni tu fali nesto.... Quote
D.E.B.I.L. Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 Najbolji su! KILL YOUR MOTHER AND RAPE YOUR DOG! Quote
Grobodan Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 Kakav je Stop at Nothing?Ja sam cuo da nije nizasta.Moze li neko malo vise o ovom albumu da kaze? Quote
ZWER Posted August 29, 2004 Author Report Posted August 29, 2004 Nisam imao prilike da slusam novi album, ali citao sam u nekim fanzinima da je fenomenalan (cista desetka). Inace, DF su mi jedan od omiljenih bendova...davno sam otvorio ovu temu...e to su bila vremena... Quote
Recommended Posts