WIZARD OF GORE Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 eve sam od misery index sam ocekivao mnogo vise, nista novo nisu prikazali, kopija DF zvuka (sto i nije toliko cudno jer su ex-pevac i ex-gitarista DFa u MI), ali makar sam ocekivao da ce otici korak dalje u brutalnosti ili stagodslicno rekoh gore daobozavam DF pa sam zato imao velika ocekivanja i od Mi ali Quote
Grobodan Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 pitam,zato sto mi je discordia bolja od stop at nothing,nije bas susta kopija,malo su grindicniji,ali to je to. kako je u golubac? Quote
WIZARD OF GORE Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 pa dobro ja sam ocekivao i ocekivao da ce misery index biti bolji od "novog" dying fetusa, ali potakno sam se nadao da ce taj novi projekat/bend biti u rangu starog DFa, ali what the heck richard speck :) u Golubac je mnogo jebozovno, drka se po ceo dan, predizborna kampanja se privodi kraju, uzece se i neka kinta pa ce se to potrosi u zdravlje i veselje Quote
Grobodan Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 pa dobro ja sam ocekivao i ocekivao da ce misery index biti bolji od "novog" dying fetusa, ali potakno sam se nadao da ce taj novi projekat/bend biti u rangu starog DFa, ali what the heck richard speck :) u Golubac je mnogo jebozovno, drka se po ceo dan, predizborna kampanja se privodi kraju, uzece se i neka kinta pa ce se to potrosi u zdravlje i veselje nista uskoro ce novi fetus,pace da vidimo... eight nurses you wrecked cujem da si se privoleo SPOu Quote
WIZARD OF GORE Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 (edited) ko ti je to rekao??? kakav crni spo? oduvek sam bio i bicu kod Marjana Risticevica u Narodnoj Seljackoj Stranci!!! :rockdevil: :rockdevil: Edited January 17, 2007 by NUNSLAUGHTER Quote
null Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 (edited) al spamujete ko muva na govno inache i ja sam uvek bio za risticevica al kad sam saznao da je toma metalac dodje mi da ih zaokruzhim obojicu Edited January 17, 2007 by NeuroTripSicK Quote
WoI Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 otkud ti to da je toma metalac ja znam za tominog sina valjda da slusa metal BTW Kill Your Mother Rape Your Dog Quote
null Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 toma ja na teveu rek'o sam sam da voli kad ga lozhe!! a i vidi se po njemu da je kalup sotoninog izroda Quote
lavanda Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 otkud ti to da je toma metalac ja znam za tominog sina valjda da slusa metal BTW Kill Your Mother Rape Your Dog i jel si video onaj klip gde pici pesma i onaj mis iz plave kuce(sa medom)kao peva i onda neke face menjaju izraz?mlogo simpaticno... Quote
mrtva Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 uh' D.F svidjaju mi se muzichki koliko i sam naziv benda.. .........................................uh' zamisli to da imate u kuchi fetus..presjechen na pola..sachuvan u tegli.. Quote
mara! Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Lol, "sta trazi ovaj FETUS bako u tegli za kisele krastavce", ololol... Inace, od Kill your mother rape your dog mi je bolji Final scream... Quote
Wolflord Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Meni je svaki album Fetusa skroz dobar, jedan on naj death/grind bendova definitivno! I "Stop at Nothing" mi je dobar, pogotovo stvar "One shot one Kill", upravo gledam spot! Quote
The Watchtower Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Odlican ovaj novi album!! Veoma slusljiv. Neke solaze mi zazvuce na Necrophagist, ali samo na tren. Jedan je Necrophagist!! Izdvajam od pesama: Insidious Repression, Parasites Of Catastrophe i Obsolete Deterrence - kao najbolje na albumu. Quote
Жвакић Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Ja sam nabavija sve od Umirućeg Fetusa, ali još nesam preslušao. Čuo sam samo nešto na kratko i mislim da će mi se dopasti. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Pojavio se album a ?! Sad cu da ga nadjem . Quote
WoI Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 i jel si video onaj klip gde pici pesma i onaj mis iz plave kuce(sa medom)kao peva i onda neke face menjaju izraz?mlogo simpaticno... gde nisam kad sam skinuo umro sam od smeha Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Dobar je novi album!Znaci ocekivao sam raspad ali je ok.To su prvi utisci.Sad slusam drugu pesmu. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Sto ti lep avatar ! Ljubav ! Album, bubanj mi malo suplji jedino, ostalo mi se cini o k! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Sto ti lep avatar ! Ljubav ! Album, bubanj mi malo suplji jedino, ostalo mi se cini o k! Hvala Quote
darthmoog Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 onako je novi album...meni je dosadan... Bre stari su bili vrh...prvo klasican death,pa groove,pa grind,pa tehnikalije...pa sve to spojeno u jedno..a ovo mi je nekako jednolicno..nije loshe ali moglo je mnogo bolje. Quote
WIZARD OF GORE Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 novi album mi na prvo slusanje deluje dosta dobro, sigurno bolje od prethodnog, ne bih se slozio po pitanju jednolicnosti....ali mozda promenim misljenje posle par preslusavanja Quote
darthmoog Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 slushao sam ga malo vishe...bolji od proshlog jeste (nije proshli toliko losh) i mislim da stop at nothing ima manje hc elemenata nego Killing On Adrenaline (koji je po meni najbolji). Quote
darthmoog Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 slushao sam ga mnogo vishe...i sada potpuno imam drugaciji utisak nego pre 10 dana..sigurno ovaj album ulazi u top 3 dying fetus albuma do sada... Quote
Grobodan Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 i ja sam dao novom albumu 3-4 slusanja...sve je lepo,brutalno i dobro uradjeno,ali ima nesto u tom albumu sto mu ne daje da mi udje u usi...a sa nadolazecim Vital remains i Immolation,pitanje je koliko cu mu ja dati jos slusanja...ostajem pri svom,jedini DF albumi koji meni trebaju su Killing on adrenaline,Destroy the opposition i Grotesque impalement EP... Quote
Fetus Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 upravo slusam homicidal retribution... Quote
Recommended Posts