Jump to content

Recommended Posts

Posted

eve sam :wub:

od misery index sam ocekivao mnogo vise, nista novo nisu prikazali, kopija DF zvuka (sto i nije toliko cudno jer su ex-pevac i ex-gitarista DFa u MI), ali makar sam ocekivao da ce otici korak dalje u brutalnosti ili stagodslicno ;) rekoh gore daobozavam DF pa sam zato imao velika ocekivanja i od Mi ali ;)

Posted

pa dobro ja sam ocekivao i ocekivao da ce misery index biti bolji od "novog" dying fetusa, ali potakno sam se nadao da ce taj novi projekat/bend biti u rangu starog DFa, ali what the heck richard speck :) :) :)

u Golubac je mnogo jebozovno, drka se po ceo dan, predizborna kampanja se privodi kraju, uzece se i neka kinta pa ce se to potrosi u zdravlje i veselje :rockdevil:

Posted

pa dobro ja sam ocekivao i ocekivao da ce misery index biti bolji od "novog" dying fetusa, ali potakno sam se nadao da ce taj novi projekat/bend biti u rangu starog DFa, ali what the heck richard speck :) :) :)

u Golubac je mnogo jebozovno, drka se po ceo dan, predizborna kampanja se privodi kraju, uzece se i neka kinta pa ce se to potrosi u zdravlje i veselje :rockdevil:

nista uskoro ce novi fetus,pace da vidimo... eight nurses you wrecked :)

cujem da si se privoleo SPOu :rockdevil:

Posted (edited)

al spamujete ko muva na govno

inache i ja sam uvek bio za risticevica al kad sam saznao da je toma metalac dodje mi da ih zaokruzhim obojicu

Edited by NeuroTripSicK
Posted

otkud ti to da je toma metalac :)

ja znam za tominog sina valjda da slusa metal :)

BTW

Kill Your Mother Rape Your Dog :rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil::red:

i jel si video onaj klip gde pici pesma i onaj mis iz plave kuce(sa medom)kao peva i onda neke face menjaju izraz?mlogo simpaticno... :cool:

Posted

uh' D.F svidjaju mi se muzichki koliko i sam naziv benda.. :wub: .........................................uh' zamisli to da imate u kuchi fetus..presjechen na pola..sachuvan u tegli.. :redface::red:

Posted

Lol, "sta trazi ovaj FETUS bako u tegli za kisele krastavce", ololol... Inace, od Kill your mother rape your dog mi je bolji Final scream...

• 2 weeks later...
Posted

Odlican ovaj novi album!! Veoma slusljiv. Neke solaze mi zazvuce na Necrophagist, ali samo na tren. :) Jedan je Necrophagist!!

Izdvajam od pesama: Insidious Repression, Parasites Of Catastrophe i Obsolete Deterrence - kao najbolje na albumu.

Posted

i jel si video onaj klip gde pici pesma i onaj mis iz plave kuce(sa medom)kao peva i onda neke face menjaju izraz?mlogo simpaticno... :cool:

:):):):)

gde nisam

kad sam skinuo umro sam od smeha :):):):)

• 3 weeks later...
Posted

onako je novi album...meni je dosadan...

Bre stari su bili vrh...prvo klasican death,pa groove,pa grind,pa tehnikalije...pa sve to spojeno u jedno..a ovo mi je nekako jednolicno..nije loshe ali moglo je mnogo bolje.

Posted

slushao sam ga malo vishe...bolji od proshlog jeste (nije proshli toliko losh) i mislim da stop at nothing ima manje hc elemenata nego Killing On Adrenaline (koji je po meni najbolji).

• 2 weeks later...
Posted

i ja sam dao novom albumu 3-4 slusanja...sve je lepo,brutalno i dobro uradjeno,ali ima nesto u tom albumu sto mu ne daje da mi udje u usi...a sa nadolazecim Vital remains i Immolation,pitanje je koliko cu mu ja dati jos slusanja...ostajem pri svom,jedini DF albumi koji meni trebaju su Killing on adrenaline,Destroy the opposition i Grotesque impalement EP...