Dead Man Walking Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=eqfbhy8JCe4&feature=channel Može neka setlista sveža? Quote
Uruk Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 ja imam samo ovu Homicidal Retribution Your Treachery Will Die With You Grotesque Impalement One Shot, One Kill Praise the Lord (Opium of the Masses) i nije mi nesto, nadam se da ce da ubace neku pesmu sa killing on adrenaline, posto mi je to omiljeni df album Quote
Dead Man Walking Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 Mora biti još, po onoj satnici sviraju 45 minuta, mora biti više od 5 pesama. Ja bih tako voleo čuti Justifiable Homicide al' mislim da to nikad ne sviraju Quote
dimmu1 Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 (edited) dying fetus da nesvira kill your mother/rape your dog je kao da cannibal corpse nesvira hammer smashed face.mogli bi i killing on adrenaline da zasviraju i nije mi nesto, nadam se da ce da ubace neku pesmu sa killing on adrenaline, posto mi je to omiljeni df album +100 Edited October 17, 2009 by dimmu1 Quote
Uruk Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 ima setlista na temi za koncert, izgleda da ce sa killing on adrenaline da siraju samo intentional manslaughter. ono jes' to sto kazes za kill your mother, mada bih ja mnogo vise voleo da sviraju neku drugu sa tog albuma, duze ce da traje ipak izgleda da su se skoncentrisali na destroy the opposition jer sa njega sviraju 3 stvari... Quote
Dead Man Walking Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 Što se mene tiče ja bih najviše voleo da čujem Praise The Lord, Justifiable Homicide i Homicidal Retribution. A izgleda da će svirati sve tri Quote
Ancalagon Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 ja samo da cujem kill your mother rape your dog i grotesque impalement i ja sam u transu xD Quote
Ni! Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 izgleda da ce sa killing on adrenaline da siraju samo intentional manslaughter. Njet, svirali su KYMRYD na oba koncerta u Italiji. Quote
Dead Man Walking Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 I sad su bogami Kill! Kill! Kill! Kill! Quote
dimmu1 Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 ovi ljudi su me sinoc ubedili da posetim svaki njihov koncert u srbiji.nisam verovao kada je krenula kymryd i to jos onako iznenada bez ikakve najave Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Prodajem : Dying fetus Destroy the Opposition Dying fetus Killing on Adrenaline Dying fetus Stop at Nothing svi diskovi su potpisani od strane J.Galagera. Orginali naravno, u odlicnom stanju ( nema otisaka u bukletu, cd nije izgreban/slusljiv je itd. ) . Ako nekog zanima sve informacije : [email protected] Quote
Khargash Posted November 16, 2009 Report Posted November 16, 2009 Jos uvek ne mogu da dodjem k sebi od onog razvaljivanja u SKC-u, a koliko je proslo... Eh da je svaki vikend takav... Inace ekipa iz DF je super! Ja sam cugao sa Sean-om bas puno, nisam mogao da verujem koliki je car, bas je opusten i uopste nije neki "ko sam sta sam" tip. Jedva cekam da ih gledam ponovo u BG-u. E da, rekao mi je Sean da dolaze u martu sa bendom ORIGIN, to se ne propusta! Quote
Amphitritê Posted November 16, 2009 Report Posted November 16, 2009 Ima li neko snimak? Videh samo CC na you tube-u. Quote
Talvi Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 Dying Fetus - Purification Through Violence (2011) [Remastered & Re-Released] Dying Fetus - Infatuation With Malevolence (2011) [Remastered & Re-Released] Quote
Talvi Posted May 4, 2011 Report Posted May 4, 2011 25. jula izlazi EP sa obradama, zvaće se "History Repeats". Nemam tracklist, jbg. Quote
Talvi Posted May 6, 2011 Report Posted May 6, 2011 Dakle: DYING FETUS will release a limited-edition mini-LP this summer. Entitled "History Repeats…", it marks the band's 20th anniversary and sees the group covering tracks from artists who have influenced them (NAPALM DEATH, BOLT THROWER, CANNIBAL CORPSE, PESTILENCE). "History Repeats…" also includes a brand new DYING FETUS track exclusive to this release. The mini-LP is limited to 5,000 copies worldwide and set for a July 19 North American release through FYE stores and Relapse mailorder exclusively. Additional information and pre-orders are available here. "History Repeats…" track listing: 01. Fade Into Obscurity (DEHUMANIZED cover) 02. Unchallenged Hate (NAPALM DEATH cover) 03. Gorehog (BROKEN HOPE cover) 04. Rohypnol (DYING FETUS original exclusive to this release) 05. Unleashed Upon Mankind (BOLT THROWER cover) 06. Twisted Truth (PESTILENCE cover) 07. Born In A Casket (CANNIBAL CORPSE cover) Quote
Talvi Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Okačili su na fejs obradu Bolt Thrower - "Unleashed Upon Mankind". Quote
Chicken Little 420 Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 evo ga ceo EP: http://www.mediaboom.org/347474-dying-fetus-history-repeats-ep-2011.html Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2APpknzmDoA MOROOOOOOOOOOOOOOO SAM!!!!!!!! 1 Quote
Uruk Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 Uf, Nesho, podestio si me koliko je Destroy the Opposition dobar album. Quote
Talvi Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 Koliko je to savršeno zvučalo u Bg-u. Quote
Recommended Posts