Gothic Angel Posted October 18, 2003 Report Posted October 18, 2003 Dali je neko slusao ovaj prog bend....Nije bas da su skrooooooz prog metal, malko su mekshi, ali ipak.... Imam samo jedan album "Spanking Hour", s tim da cu i ostala dva skinuti Je li slusao neko ostale....Pretpostavljam da su dobri posto je ovaj sto ja imam fenomenalan a: Quote
Simadin Posted October 19, 2003 Report Posted October 19, 2003 O, da, vidim da su ti se svideli... hehe, pa rekoh ti ja! Dosad sam chuo samo "Move"... jebeno je dobro... Mattias ima strava tehniku, sve je hirushki precizno, a uz to do jaja peva, nekad me podseti na Jorna Lande-a... i ne sviraju bash metalchugu, pre bi ih u rock svrstao... mada jebesh te podele, mjuza do jaja je mjuza do jaja I sve to - samo sa tri choveka! Quote
azal Posted October 19, 2003 Report Posted October 19, 2003 imam svih pet albuma i solo album Mattias-a "Freak Guitar" prog + power pop + Steve Vai mislim da ne moze bolje meni je Dead Soul Men omiljeni. Quote
Simadin Posted October 19, 2003 Report Posted October 19, 2003 Kol'ko ti je samo trebalo da se javish Quote
Gothic Angel Posted October 19, 2003 Author Report Posted October 19, 2003 imam svih pet albuma i solo album Mattias-a "Freak Guitar" prog + power pop + Steve Vai mislim da ne moze bolje meni je Dead Soul Men omiljeni. 5 8O Ja skinuh Move i Junk Tooth a: a: Jos ih nisam slusao ali cisto sumnjam da cu se razocarati... i ne sviraju bash metalchugu, pre bi ih u rock svrstao... Uhh, pa jeste ono kao neki prog/hard rock recimo, ali stvarno ima mnogo metal deonica a: a: Sve u svemu Proud To Be Plastic Quote
azal Posted October 19, 2003 Report Posted October 19, 2003 ufff Junk Tooth je nesto novo....nije zvanicno izdanje....... moraces to da mi das Quote
Atheist Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 Nabavio sam Freak Guitar - The Road Less Traveled - 2004. Quote
Marishte Posted July 26, 2005 Report Posted July 26, 2005 Ima novi album http://gs.bnc.bg/mp3/Freak-Kitchen/2005-Organic/ Quote
*Wicked Girl* Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 Obozavam ih!!!!!!!!!!! Kraljevi su!!!! Quote
Dushan S Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 imam svih pet albuma i solo album Mattias-a "Freak Guitar" prog + power pop + Steve Vai mislim da ne moze bolje meni je Dead Soul Men omiljeni. Uzeo si od Matije, a? Jel si uzeo i spotove? Ne znam šta sam mu snimio tada, skinuo sam i neki sumanuti live u francuskoj gde tera raju da peva i ponvalja kako on "svira" sa vibratorom, i njegov gitar clinic u Parizu koji je nestvarno zabavan, jebo sviranje gitare, čovek priča 300 na sat bez prekida i užasno je smešan. Dobri su svi albumi, jedino ona prva dva imaju mrljavu produkciju koja smeta. Tekstovi su na momente odlični, mada kada pokuša da bude ozbiljan pišući ih ispadaju prilično loše, ovi sprdački su do jaja. Ja skinuh Move i Junk Tooth a: a: Jos ih nisam slusao ali cisto sumnjam da cu se razocarati... Move i zadnji, Organic su sjajni, skini ovaj drugi, a imaš na filesharing mrežama i spotove, dva spota možeš skinuti i sa njihovog sajta. Quote
Freak Kitchen Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 opa.... ima Freak Kitchen tema na yu metalu Moj number one band svih vremena !!!! Mattias je najbolji lik na svetu! Quote
Dushan S Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 ne, uzeo matija od mene Nisi pravi fan ako ne nabaviš i signature "vibro-masseur" Quote
azal Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 haha vidis da je taj post od pre nego sto sam se preselio u srbiju. tad sam bio dokon i sve zivo skupljao. mislim da imam taj vibro-masseur, ali ga ne koristimo na isti nacin Quote
Dushan S Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Ja ga koristim za special effects, za tebe ne znam, ali probaj ga i na basu haha vidis da je taj post od pre nego sto sam se preselio u srbiju.Ko još čita ta sitna slova gde piše datum posta Quote
azal Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 pazi interview sa Marchellom. Zina: Sta volis da slusas? Sta pustas za svoju dusu? Marchello: Pa, u poslednje vreme neki Neo Soul. Meni je to privatno super, mada to vise i nije toliko Neo Soul, ja bih to pre nazvao modernim Soulom, sada vec sasvim afirmisanim, znaci India Arie, Angie Stone, Erykah Badu, nesto tako. To mi je skroz super, inace kada sam u Bg-u volim da zablejim do Bitef Arta kada tamo svira "Dildo funk band" koji su totalno neki jazz-funk fazon, ili do "Tramvaja" kod Vuka, uvek sviraju neki sjajni bandovi. I da, slusam gajbi "Freak kitchen", moj omiljeni rock-metal bend, toooooooooooooooooootalni carevi! Hop mi poslednjih metar dana smeta u plejeru, jer radim album i puna mi je glava toga:) http://www.8nofillin.com/Intervju%20Marchellow.htm hehe Quote
Marishte Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Da Powerslayer mu je to odavno dao na slusanje... Quote
azal Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 kapiram da je ta prica, sima gej je car. Quote
Marishte Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Nemoj to meni da pricas ja sam spavao s njim Dvaput Quote
Simadin Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 Eeeee, rasirio sam ja Freak Kitchen kult poodavno! Nego i ja i Marchelo bi dali bulju za taj zadnji, a bogme i za Appetizer i Dead Soul Men... Lazo fegino, tebe vidim jednom u nedelju dana, a nikako to da te pitam, tako da me sledeci put podseti da to treba da te pitam... da Quote
Recommended Posts