Kent Posted October 19, 2003 Report Posted October 19, 2003 Ne, nije ovo za thrash forum...sta ste culi o njima?? :? Ima li ko taj Remission? Quote
azal Posted October 19, 2003 Report Posted October 19, 2003 jurim godinu dana........gledao sam ih uzivo i oduvali su me. Quote
Angel`s & Mikica`s Child Posted October 19, 2003 Report Posted October 19, 2003 Pa, dobro, bre ljudi, omogucite i drugiama da ucestvuju u ovom forumu malo!! :x Neka mi kentkg ili Azal sada lepo objasne o cemu se ovde radi, sta doticni bend svira, odakle su, gde se moze nabaviti i tako to...imam utisak da su sve to opasni bendovi, a pojma nemam ni sta je ni gde se moze naci Nestrpljiva sam a: ! Quote
azal Posted October 19, 2003 Report Posted October 19, 2003 Mastadon su...cini mi se iz New Orleans-a...Louisiana, USA .... ne znam kako da objasnim tacno sta sviraju...vrlo je agresivno i energicno....bubnjar je zmaj. cini mi se da imas na mp3.com-u pesme da skines.... ja sam cuo pesmu "March of the Fire Ants" i odusevio sam se. nemam pojma gde da nabavim album, nazalost Quote
Out Of Time Posted October 19, 2003 Report Posted October 19, 2003 e strpite se josh 15-ak dana il manje... stize mi Remission na orginalu, a mozda i prvo izdanje Lifesblood... inache su iz Atlante, a sastoje se od bivshih chlanova Today Is the Day(gitara, bubanj), Lethargy i Social Infestation(bas, gitara)... znachi sastoje se iz ex chlanova navedenih bendova, sviraju sa Burned By The Sun, Isis, Dillinger Escape Plan... zakljuchi na shta liche... pa onda dodaj da zvuche nekako mocnije... ako Isis, npr., lome stakla na prozorima, Mastodon iste prozore izvaljuje iz shtoka... eto Quote
Kent Posted October 19, 2003 Author Report Posted October 19, 2003 Batice, kad dobijes to, lepo na 65icu, pa kod mene da ga bachimo na hard ! Taman dobijes Kayo Dot za uzvrat Ch Quote
Kent Posted October 19, 2003 Author Report Posted October 19, 2003 30.oktobar tekuce godine Taman da pravim zurku to vece And, you`re all invited... Quote
azal Posted October 19, 2003 Report Posted October 19, 2003 tu sam mada znam kako ce to vece da se zavrsi..... ubicu se od alkohola ili narkotike....preslusacu Kayo Dot..zaplakacu i prestacu tog momenta da se bavim muzikom ... Quote
Kent Posted October 19, 2003 Author Report Posted October 19, 2003 Holy Crap! Ako svetu ista treba, to su advokati i basiste No deal ! Necu da budem u neku ruku odgovoran za propast jos jednog srpskog muzicara ! Quote
BodyRemover Posted October 19, 2003 Report Posted October 19, 2003 Ne budite takvi cigani!!! Ko ne kupi original picka. Nikakve ramene ne dolaze u obzir. Mislim da sam bio dovoljno jasan. pozdrav Quote
Dasdariel Posted October 19, 2003 Report Posted October 19, 2003 Mladi kolega Body Remover je dobavio Remission,tako da ce biti uskoro u nashim skromnim krugovima. Naime slusace se sirom Palilule :-),Zemuna a i shire:-) poz.drav. Quote
Kent Posted October 19, 2003 Author Report Posted October 19, 2003 Ne budite takvi cigani!!! Ko ne kupi original picka. Nikakve ramene ne dolaze u obzir. Mislim da sam bio dovoljno jasan. pozdrav A da jedem lisce, a ?!? Salim se, original uvek! Al, posle kad otvorim temu na berzi sve da vas vidim tamo! Quote
Out Of Time Posted October 19, 2003 Report Posted October 19, 2003 ko nema original Mastodon taj nek izbrishe iz ovog foruma svaki svoj post... mada... shta sad da radim... imam mp3 verziju Lifesblood EP-a... nishta>DELETE! Quote
Kent Posted October 30, 2003 Author Report Posted October 30, 2003 Ljudi, pravim li ja tu zurku u subotu ili sta??? :? Mada, vec znam koja ce pizda da izda... Quote
BodyRemover Posted October 30, 2003 Report Posted October 30, 2003 NE! ja sam potpuno in za subotu, medjutim izvesna grupice ne_partizanovaca pokusava da event lazno premesti za subotu! Petak jeste OK, tu je Suckramento, iskreno je... Ali imam obaveze, a vidite i kentu je subota milija. Then subota it is. (veceras konacni rasplet) Jesi ti dobio te diskove??? z Quote
Out Of Time Posted October 30, 2003 Report Posted October 30, 2003 ti diskovi su gay! partizan je gay! o nekima necu ni da govorim... Quote
Dasdariel Posted October 30, 2003 Report Posted October 30, 2003 Ja u subotu verovatno ne vazim,jbg. drugi put. Quote
Dasdariel Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 Moze ipak subota Change Of Plans!!! Quote
Out Of Time Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 ne vredi ti sad... vec smo se uparili! bice gay bar par exellance! nabavio sam crvene sijalice, teglicu vazeljina i kilo banana! neki drugi put :| Quote
Kent Posted November 2, 2003 Author Report Posted November 2, 2003 plava krv je tekla mojom wc soljom...jebem ti blue curacao i onog kome ga dadoh! Quote
Simadin Posted November 2, 2003 Report Posted November 2, 2003 Uh, znachi bilo je heftanja sinocj? Quote
Dasdariel Posted November 3, 2003 Report Posted November 3, 2003 O da a bice i fotki kao dokaza! Quote
Out Of Time Posted November 3, 2003 Report Posted November 3, 2003 posledice po Azala ce se najbolje videti za nekih 9 meseci!!! ima tako glatku kozu.... Quote
Recommended Posts