Talvi Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 Bill Kelliher selling one of his 1983 Les Paul silverburst customs email [email protected] for info Blagi, uleći za kakav deal Quote
BLAGOJE Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 bas se cimaju za baroness,svaka cast.kontam da je dobio sad brdo onih seksi explorera i da po ugovoru mora da ih svira,i da ima par silverburst-a,ali svejedno,svaka mu cast. Quote
chess Posted September 22, 2013 Report Posted September 22, 2013 sabskrajbovao sam se ja na kanal ovog lika, ima prejake klipove, dosta njih sam kacio po drugim temama Quote
Talvi Posted October 28, 2013 Report Posted October 28, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=vC2zcKJl0Zc Set List: DRY BONE VALLEY BLACK TONGUE CRYSTAL SKULL I AM AHAB CAPILLARIAN CREST COLONY OF BIRCHMEN MEGALODON THE THICKENING BLASTEROID SLEEPING GIANT GHOST OF KARELIA ALL THE HEAVY LIFTING SPECTRELIGHT CURL OF THE BURL BEDAZZLED FINGERNAILS CIRCLE OF CYSQUATCH AQUA DEMENTIA CRACK THE SKYE WHERE STRIDES THE BEHEMOTH IRON TUSK MARCH OF THE FIREANTS BLOOD AND THUNDER THE CREATURE Edited October 28, 2013 by Talvi Quote
chess Posted October 28, 2013 Report Posted October 28, 2013 ma trenutno najbolji metal bend, nema dalje, sve sto treba imaju 1 Quote
Лука Posted October 28, 2013 Report Posted October 28, 2013 Ala istrenirano zvuče nema šta, čini mi se da su popravili pevanje sva trojica baš. Quote
Јарослав Posted October 28, 2013 Report Posted October 28, 2013 ma trenutno najbolji metal bend, nema dalje, sve sto treba imaju мало си се зајебао: http://www.metal-archives.com/bands/Primordial/400 Quote
M-16 Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 A Overkill? Pokuruzovao si se mnogo Quote
chess Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 ma super je primordial al mastodon je mastodon, tuto completo bend Quote
Buddha Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 ok su primordial al mogli bi da probaju jednu pesmu da naprave koja nije u taktu 6/8. mastodon su za njih king crimson najblaze receno 4 1 Quote
Јарослав Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 ма, кога брига у ком је такту, битно да се не зна шта је од њих савршеније Quote
Buddha Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 meni dosade do jaja kad slusam ceo album ili nedajboze dva albuma za zaredom, jedva izdrzim do kraja. the burning season mini mi je i dalje najbolje nesto do njih, verovatno zato sto traje taman koliko treba Quote
Vic Rattlehead Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 Mastodon ima sve, sem što se uživo ne sastavljaju sa pjevanjem. A i poslije Crack the Skye se očekivao bolji album. Svejedno, stari albumi su fenomenalni. 1 1 Quote
Јарослав Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 искрено, никада ми неће бити јасан толики хајп око овог бенда. мислим, супер су и све то, али ништа епохално да се толико воршипују. Quote
chess Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 novi album skroz u skladu sa njihovim godinama, ne mogu vise oni da divljaju kao pre 10 godina, sad ce sve vise meksati, al bice tu i dalje zajebanih riffova Quote
azal Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 искрено, никада ми неће бити јасан толики хајп око овог бенда. мислим, супер су и све то, али ништа епохално да се толико воршипују. ja bi ovo isto rekao za overkill Quote
Salvation Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 Realno, Mastodon je jedini metal bend koji me nije razocarao u poslednjih par godina.. prvo Isis sa ocajnim oprostajnim albumom, pa Opeth sa onim zajebavanjem, Amorphis i Katatoniu sam odavno prezalio, Tool takodje da ce izdati bilo sta, Deftonsi su mnogo razocarali sa Jokanom, Rozmeri je obecavala daleko vise, PT smorio sa incidentom, Steva steka najbolje pesme za solo album..da ne nabrajam dalje.. Mastodon jedini konstantno izdaje vrhunske albume, kod njih, za sada, nema greske. 1 Quote
Kumodraski Vo Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 Cuj Deftonsi razocarali sa Jokanom 4 Quote
M-16 Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 A i poslije Crack the Skye se očekivao bolji album. Nije realno očekivati bolji album od CtS Quote
Јарослав Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 Realno, Mastodon je jedini metal bend koji me nije razocarao u poslednjih par godina.. prvo Isis sa ocajnim oprostajnim albumom, pa Opeth sa onim zajebavanjem, Amorphis i Katatoniu sam odavno prezalio, Tool takodje da ce izdati bilo sta, Deftonsi su mnogo razocarali sa Jokanom, Rozmeri je obecavala daleko vise, PT smorio sa incidentom, Steva steka najbolje pesme za solo album..da ne nabrajam dalje.. Mastodon jedini konstantno izdaje vrhunske albume, kod njih, za sada, nema greske. а то постоји 20 метал бендова на свету? Quote
azal Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 ako gledas bendove od 2000 pa nadalje a ne neke starudije, definitivno su medju najboljim/najuticajnijim/najbtinijim bez razgovora. verovatno i na samom vrhu. Quote
Recommended Posts